Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autorka úspěšné knihy s názvem Monogamie jako přežitek vypije otrávené víno, které jí přišlo poštou. Její dva manželé tvrdí, že to oni neudělali. Kdo měl tedy s nepopulárními názory kontroverzní autorky ještě problém? Michal zatím řeší stále častěji se objevujícího Ondřeje, který chodí na stanici za Táňou, překvapivý vztah svého nadřízeného a nově ještě vtíravou mladou novinářku, která píše pro časopis o ozbrojených složkách. Zvládne si v takovém zmatku ještě udržet čistou hlavu a soustředit se na případ? (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bříza je jediná jistota, ostatní postavy sekundují. Parťák nicméně slušně, přece jen už jsou sehraní. Mladá novinářka je trochu znouzecnost, viz VIP. Hláškující policajt mě baví, ale ačkoliv jde o vraždu, řeší se až moc okolní "omáčka". Navíc už náš hrdina všemu současnému rozumí, což je trochu škoda, byť nastal čas, aby se aklimatizoval. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada se rozjíždí standardním kriminálním příběhem ozvláštněným nestandardní trojúhelníkovou zápletkou. To, že Bříza byl v dlouhém kómatu se už jen tak zmiňuje jakoby náhodou a mimochodem, bez vlivu na příběh - to jen abychom nezapomněli. Přidáním nové postavy, která detektivy štve a současně i přispěje nějakým postřehem, není nic nového pod sluncem. Ale co si měl chudák scénárista lepšího a originálnějšího tak rychle vymyslet, když si diváci žádali pokračování, že...?! :) ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na první díl třetí řady jsem se těšil, ale úplně to nebyl top díl. Krimi případ měl hlavu a patu, ale asi bylo málo Janky Kolesárové a nějak mi nesedla nová postava novinářky v podání Šoposké, nějak mi to evokovalo ten příšerný V.I.P. vraždy s Norisovou. Malé plus bylo vidět zase mojí kdysi oblíbenkyni Annu Kulovanou, tak snad přibudou další pozitiva v dalších dílech. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Konečně někdo zaznamená naše geniální metody pro další generace." Novinářka Vágnerová na místě činu mě trošku děsila, ale na druhou stranu si mě zase získala suverénním zaparkováním Mini Coopera o popelnici. Křížek byl svým naparováním před foťákem trapný, stejně jako Bříza při odhalení poměru svého šéfa. To všechno mě nebavilo, ale případ byl slušně zamotaný a nazvat svatební salón byznysem s mužským neštěstím, tak to se Břízovi docela povedlo. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....štandartná časť zo serálu Polda ani-ani,ani niečo extra ani prepadák...aj keď to vyriešenie ...nnno také nasilu-aby bolo...trocha to osviežila tá novinárka.... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama