Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Učitelka ve večerní škole byla nalezena zavražděná po svém kurzu češtiny pro cizince. Poslední žákyně, která s ní po kurzu zůstávala ve třídě, tvrdí, že jela hned po skončení domů. A co nepříjemný telefonát, který učitelka těsně před vraždou dostala? Andrej se vrátil zpátky k Míše a ta pro něj má rovnou hodně překvapivou zprávu. I když si Andrej myslel, že jsou zpátky spolu pouze na zkoušku, vypadá to, že situace je vážnější. A co mu na to všechno řekne jeho potencionální tchán? (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrej díl, který v backgroundu ukázal zase něco z toho, jak to chodí. Naprosto neokázale je tady podaná story té nebohé Ukrajinky, která se musí naučit řídit auto, aby si trvale získala práci v prádelně a zajistila si tady trvalý pobyt pro sebe a hlavně své dítě. A to, jak ji učil na konci řídit, nebylo ani laciné, ani manipulativní na rozdíl od publicistiky, nejrůznějších "dokumentů" i naopak nenávistné propagandy z dílny šikmookého nácka nebo slovenského přivandrovalce...a ty blbky, co se přišly podívat, zda se nedat k policii, to taky nemělo chybu. Nakonec, je to lehce komediální a není to násilné. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já bych moc rád dělal úchyláka, ale já mám práci na případu." Nervózní Andrej mě moc nebavil a nová pravomoc policie dávat lidi na noc do vazby tomu zase nedodala moc na důvěryhodnosti. Nicméně Břízovo srovnání exkurze uchazeček o práci u policie bylo parádní a jeho schopnost řešit věci "v klidu" mě vždycky potěší. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím třetí řada nenaplnila mé očekávání, ale jako oddechovka to splní účel. Krimi případ zase jen aby byl, protože hlavní je řešit mezilidské vztahy a já se nejvíc pobavil u věty: " Pane dělníku, nemáte odznáček? " ... taky trochu pobavila i banda středoškolaček. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl o vztazích mužů a žen na pozadí vraždy ženy. Bříza poodhalil své srdce a ukázal se jako gentleman, jehož schovává za tvrdou slupkou. Ostatně, okolnosti se dnes týkaly Břízy samotného více, než by si možná přál. Zachoval si ovšem nadhled a vtip. Povedený případ, navíc s povedenými osobními přesahy. Dobře jsem se bavil. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama