Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Starém městě nalezli zavražděného policistu. Jde o muže ze stejného oddělení, jako jsou Michal s Andrejem a ti mají zakázáno na případu pracovat. Mrtvý policista je totiž už nějakou dobu podezíraný z braní úplatků a s ním i všichni ostatní z oddělení. Šlo ale vrahovi opravdu o to, vyhnout se podezření z korupce? A zvládnou Michal s Andrejem jen stát a přihlížet se založenýma rukama, jak někdo řeší jejich případ? Nebo se jako obvykle rozhodnou vzít případ do vlastních rukou? (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Normálně ženský nebiju, ale v tvým případě udělám výjimku." GIBS nemám rád a po této epizodě to rozhodně nebude lepší. Nicméně "vypnutý" Andrej mě rozesmál a Břízův sex s psycholožkou zase tak nějak uspokojil. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....lepšia časť zo série-komplikovanejší dej,samotná vražda nebola len vraždou,ale poukazovala na ďalšiu trestnú činnosť -korupciu,vzťahy medzi hlavnými hrdinami sa pohli:Michal+psychologička.......ok ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Můžeš taky něco nést?" "Já nesu odpovědnost." Vtip skvělý, krimi podprůměrná. Nestandardní vyšetřování, až moc nesmyslů a chyb, ale tento seriál tak nějak zraje. Vztahy mezi hlavními hrdiny - především duem vyšetřovatelů - prostě fungují a místní nadhed v jiných kriminálkách chybí. Tři a půl. ()

Reklama

Reklama