Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako překvapení na rozlučce se svobodou byla připravená barmanská show. Nikdo však nečekal, že se před zraky nevěsty i všech jejích kamarádek skácí pozvaný barman k zemi mrtvý. K případu jede Michal tentokrát bez Andreje, protože ten se musí postarat o svou těhotnou přítelkyni. Na jeho místo usedá šéf Fišer, který se tak s Michalem vrací do doby, kdy ještě vraždy řešili spolu. Kdo měl tu kuráž otrávit barmana přímo na večírku? A zvládne Fišer pozici vyšetřujícího policisty v terénu, když už tolik let jenom sedí v kanceláři? (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Venco, prosím tě, vem dámu ven. Má tam zaparkovaný koště." Už nikdy se ženit nebudu, takže varování před předraženými svatebními poradkyněmi přišlo poněkud pozdě, ale někomu to může ušetřit jeden až dva majlanty. Mě tedy výměna Křížka za Fišera moc nebavila a "dokonalá svatba" ve mně probudila nejhorší noční můry. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nebojte, není v tom alkohol." "Tak proč to máme pít?" Málem jsem zapomněl, že Bříza byl 20 let v komatu, ale o to už dávno nejde. Rád vidím v programu další díl této komediální krimi. Tentokrát více krimi, než komedie. Případ byl pěkně zamotaný, s překvapivým rozuzlením, byt rozřešení bylo až moc americko-patetické. Hlášky, jež s kamennými obličeji vypouštějí z úst hlavní protagonisté, mi asi v televizi chyběly. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna velká reklama na kouření, kdo najde víc než pět záběrů, kde se nehulí vyhrává psychologické sezení s Kolesárovou. Případ primitivní, přesto dnes zábavnější než obvykle u třetí řady. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dnešní díl mi přišel scénáristicky nejhorší, protože ti neherci kolem stabilních členů hráli jak nejhorší ochotnický soubor z Horní-Dolní a občas je to otravné.Viz. ten barman, nebo ženich.Pavelka skvělej,ale spolu s Matáskem to nefunguje tak dobře,jako když je na place Orozovič.A ten doktor..opravdu může civilista využívat v budově kriminálky (Centrotex), kde je oddělení vražd služeb policejní psycholožky? Přesto to neuvěřitelně baví, nechápu, co za tím vězí.:) ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný díl i námět... Tak Bříza jede z Fišerem na "akci" to nemůže dopadnout dobře... :))) Jitka Schneiderová to zahrála dobře, ale tuhle babu bych nechtěl mít na svatbě... ()

Reklama

Reklama