Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V parku na lavičce našli ubodaného muže. Před dvěma týdny byl pro dobré chování propuštěn z vězení potom, co si odpykával trest za vraždu 16tileté dívky. Otec dívky přísahá, že mu už odpustil, navíc si u něj zavražděný hned po propuštění našel práci. Jaké odpuštění ale můžete dát trestanci, který zavraždil vaši dceru? A kdo další by mohl mít s obětí problém? Andrej zatím řeší odpuštění i ve svém osobním životě. A neví, jestli to, co se stalo, může Michalovi jen tak odpustit. (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten seriál je prostě super.a nejvíc díky skvělému castingu.Matásek v úplně jiné roli, než jak ho diváci znají, neokoukaný a celkem neznámý Orozovič, skvělá Kolesárová až tak, že mi nevadila jindy rušivá a nesympatická slovenština.Pavelka se sice nevymanil ze skořápky Oldy Farskýho, včetně garderóby,ale i tak to sem nějak sedlo.Kdo k tomu nepřistupuje jako ke krimi,ale ke konverzačce, musel bejt nadšenej.Doufám, že čtvrtou řadou to nezabijou, protože je v podstatě vše vyřešeno a vysvětleno ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Někdy je prostě lepší nechat minulost umřít." A někdy není. Mě tedy pobavila Mrázova morální kocovina i zjevení Břízova skorovraha, ale na druhou stranu mě dost otrávilo bádání nad "upířím kousnutím" a neschopnost kliknout si pro informaci do rejstříku trestů. Trvá to asi pět sekund, ale takhle to asi bylo dramatičtější. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr třetí série se vrací na počátek prapůvodní premisy koma poldy. Jen to uzavření minulosti tvůrci šalamounsky neuzavřeli a tak nechali diváka ať si jen domýšlí co by kdyby. To mne trochu mrzelo. Buď autor nevěděl jak zakončit ideálně nebo si nechávají otevřená vrátka pro případnou další sérii. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....všetko ok,až na ten koniec - veď aj priemerne inteligentný vrah si nenechá oblečenie a "pomôcky" z vraždy doma....a tu ten vrah podľa všetkého inteligentný bol....i keď hovoriť ako o vrahovi o niekom kto zabije toho kto predtým zabil je značne nepresné.....PS:názov nie je presný - mal byť skôr opačný...... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těšil jsem se, bavil jsem se. A jak vím, mohu se těšit dále. Jinak závěr série byl plný emocí a ke konci mě mrazilo. Vztahy mezi hlavními postavami se vyvinuly do osobní roviny a v tomto dílu se díky tomu silně zúročily. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezkonkurenčně nejlepší díl třetí řady - nadprůměrný krimi případ a hlavně minulost vs. Bříza absolutní top. PS SPOILER : Solidní plus bylo, že pachatelem byla sexy Barbora Mudrová ()

Reklama

Reklama