Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na parkovišti v autě se našel zastřelený taxikář, případ spolu s Andrejem řeší i nová posila oddělení, Vojtěch Urban alias Junior. Michalovo klidné soužití s přírodou na chatě v lese přeruší Andrej s novou zprávou: střelná zbraň, která byla použita při postřelení Michala se teď znovu objevila v akci. Ačkoliv by si na oddělení všichni přáli, aby se Michal vrátil do práce, on se raději pouští do vyšetřování vlastního případu. Zjistí, kdo je tajemný muž s hadím tetováním? (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málo platné, charisma mladého Polívky je v podstatě nulové, a jak se vedle něho objeví Matásek, zastíní ho, i kdyby stál někde daleko v pozadí, ve stínu, zády ke kameře. Matásek jako drsný lovec ryb a zálesák se mi líbí moc, Jitka Sedláčková má sice jen pár scén, ale zahraje je bravurně (ta práce s dikcí a frázováním je dokonalá a mnohý současný herec by se od ní mohl učit), jen ten případ a to dění kolem mi přišlo jakési zmatené a vyřešení vraždy taxikáře až moc jednoduché. Jo, a nechápu, když jedou do porodnice v Thomayerce, že jedou k pavilonu G, a ne nahoru k U, kde je porodní. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je zlý. Ta chemie s Orozovičem byla skvělá, jenže klan Polívků nemá asi v chamtivosti dost, tak je další člen jejich komediantské famílie úplně všude. Bohužel i tady, kam se vůbec nehodí. Tady to bohužel nefungovalo, byl na ránu.Jinak byl ten díl skvělej-až na toho nafoukanýho suveréna. Už vidím, jak tam začínající nula řídí zásahovku:)) ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý příběh s dostatečnou dávkou napětí. Odchod Orozoviče ze seriálu není tou nejšťastnější volbou. Vyšetřovací dvojice policistů postavená na jejich povahové rozdílnosti se u mnoha krimiseriálů osvědčila. Polívka a Matásek představují stejné typy postav, z nichž charismatický Matásek je schopen celý příběh herecky utáhnout sám, ale těžko říct jak dlouho. Polívka se zatím příliš nepředvedl. Staří zkušení herci odcházejí a mezi mladými se za ně těžko hledá náhrada. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ zastřeleného taxikáře se vyřešil skoro sám pokecem se dvěma lidma, ale to nevadí. Na krimi případech tenhle seriál nestojí, stojí na skvělém Matáskovi. První díl čtvrté řady sice trochu slabší, ale je to jeden z mála komerčních seriálů u kterých se cíleně upřímně pobavím .... ikdyž nevím teda co má znamenat ten Polívka, k tomu je asi přiléhavý nadpis recenze z jedněch Babišovich novin Dva kovbojové na jednom seriálovém hřišti Poldu oslabují. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parta z Národního divadla se rozrůstá o Vladimíra Polívku a zdá se, to býti dobrý tah i když uznávám, že švejkování před podezřelýma s Igorem Orozovičem nepůsobí moc poIicejně, hned první díl jsem jinak zbaštil i s navijákem. Musím ubrat na tři, protože jsem si vzpoměl na zoufale trapnou přestřelku. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama