Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soukromý detektiv Jan Šíma se našel mrtvý v zaparkovaném autě před bývalou nemocnicí. Ve městě byl pracovně a pátral po třech ztracených dodávkách zásilkové služby. Kdo po detektivovi střílel nastřelovačkou hřebíků? A proč se v místních domovech důchodců najednou objevilo plno anonymních darů? Michal s Juniorem mají rozhodně nad čím přemýšlet. (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dám slabé 4 hvězdy jen proto, že tenhle styl věčných dětí v dospělých chlapech, kteří se jinak chovají ale docela rozumně (viz třeba seriál Castle), mám rád. Tady samozřejmě vidím, jak se autoři děsně snaží, jak tlačí na pilu, avšak jsou neschopní to tam procpat a udělat to uvěřitelné. Není holt každému shůry dáno. Samotný případ opět docela o ničem a konec jsem si myslel, že bude nějak vysvětlen. Bral bych, že bývalá žena toho vyhozeného řidiče funguje u firmy jako volavka, aby kazila byznys zevnitř, protože svého bývalého pořád má ráda, ale proč by vlastní syn kurnik sabotoval vlastního tátu? Nedává mi to smysl. Takhle to vyšumělo těžce do ztracena včetně všech dalších možností a náznaků. Ale líbily se mi některé hlášky, celkově pohodové ladění, akorát teda Polívka fakt není Matásek a nejspíš nikdy nebude. Btw, Evelyna Steimarová, super! ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ vraždy hřebíkem do srdce byl regulerní tv krimi, přibylo více vtipu a svižných slovních přestřelek a já se bavil. Pátou hvězdu dávám za kokain z Mexika za tónů introsongu Narcos. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V dnešním dílu se nám autoři snaží všemi prostředky přímo vnutit, že Bříza s parťákem jsou stejní. Jako by sami poznali, že tento casting byl přehmat. Polívka je spíše Břízova karikatura, opičící se po něm. Nevím, zda uvěřím ve fungování této dvojice. Jinak případ byl tentokrát trochu složitější, Mráz je Ferda a psycholožka láká k posezení. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediný co mě mrzí, že vypad Igorko, nemyslím, teď Matoviče, moji slovenští bratia, ale Orozoviče. Jinak tandem Matas + Polívka mě sedí a ne málo, přesně tak mají vypadat kluci sympaťáci, s ničím se moc neserou, líbí se jim ženský, pivko taky chutná, vyšetřujou a Jana Kolesárová je pěkně rozjiškří. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na zámku Měšice severne od Prahy. (dyfur)

Reklama

Reklama