Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V autodílně byl zavražděn mechanik Alexandr Král, našlo se u něj telefonní číslo na kliniku doktora Šlechty, doktor ale popírá jakýkoliv kontakt s obětí. Jakou spojitost s tím vším má rodina lesbického páru se synem? Michal se rozhodl, že Juniorovi pomůže v hledání žen, ale nakonec stejně oba skončí sami u piva. (TV Prima)

Recenze (11)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady já úplně seru na samotnej případ s těma lesbama, (mimochodem Matasova hláška "já bych jí přeorinetoval" hodně dobrá ) protože ten celým dílem se nes takovej ten chlapskej odér chlastu. Zejména rání kocovinka na Matasově chatě, to byla trefa. A hláška "vyhoření se dá přebít jinou činností, třeba chlastem", opět pětihvězdičková. Jsem rád, že tu mám seriál, který mě oslovuje. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl mi přišel zatím nejkompaktnější, jede na bránu jen s občasnými výchylkami na chatě, které vlastně k ničemu moc nejsou... vlastně jsou. Ten střih z té pohody lesa na betonovou džungli byl výmluvný. Jinak si tento díl dovolil být politicky nekorektní - kde jinde by se někdo mohl jen otřít o současnou modlu výchovy dětí lesbickými nebo homosexuálními páry? A tady si tvůrci servítky moc nebrali a v podstatě jsou dokonce všichni "jinací" tady na straně zla. Potěšilo mne po letech vidět herce pana Čapku, dědečka vystřihl dobře. Stále lepší hlášky (Dáte si kafe? - Ne. - Stejně tam není voda.) Jen tu zamilovanost Juniora k doktorce moc nežeru a netuším, jestli z toho tvůrci nějak elegantně vybruslí. Narážky na to, jestli junior není gay, sice v tomto dílu mají určité místo, ale celkově by se mi toto směřování moc nelíbilo. Jo, a dobrý herecký výkon toho kluka - v dnešní době přirozeně hrajících dětí moc není. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dnes ani slovo o případu Bříza. Celý díl byl o vztazích muž - žena, žena - žena, muž - muž, a o dětech. Nový parťák chvilkami vypadal, že se inspiruje u lesbického páru. Sice jde po doktorce, ale skončil v posteli s Břízou. Humor zachraňuje spíše Mráz. Případ samotný měl ale zajímavé rozuzlení, byť občas děj přeskočil jinam, než měl být. Závěr byl ale lidský a i dojemný. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nojo, no. Divím se že český svaz LGBT, sekce lesbiček už nevydal nějakou tu rezoluci a SEnát nezačíná připravovat "zákon". Povedené až překvapivé. Polívka je na rozdíl od Ozoroviče sympaťák. A Vyorálek (nejelpší Gottwald vššech dob - České století) taky nikdy nezklame. ()

Peddro 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení dávám za propagandu Nové levice. Scénář snad psali Piráti nebo Radka Maxová z europarlamentu. Propagace výchovy dětí stejnopohlavními páry a Matásek jako ,,zpátečník", který to nechápe. Příklad, jak mu motorkářka říká ,, V jaké době žijete"? Dialogy jsou vtipné a za to jedna hvězdička. Jinak bych dal odpad. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak k té doktorce bych si také rád lehnul na gauč ;) Je zatraceně sexy a hezká <3 Jinak ten konec byl dobrej jak mladej simuloval a jak se bavila... No a nakonec skončil u piva, což není tak zlé, ba naopak.... ()

GoodStenly 

všechny recenze uživatele

Pořád čekám, jestli to bude mít podobnou chemii, jako verze fízl "pračlověk" a "metrosexuál"..., momentálně se dva týpci chovají stejně, jen s rozdílem věku, není podle mne ono, ale stále doufám v lepší zítřky... ()

Reklama

Reklama