Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michalovo tajemství je prozrazeno, bude teď muset přesvědčit Juniora, aby do jeho osobního vyšetřování nijak nezasahoval. Policistka Doležalová vypadla z okna ve třetím patře policejní školy. Šlo o sebevraždu, anebo důmyslnou vraždu? Je možné, že její smrt souvisí s dobrými výsledky u zkoušky do zásahovky? A Michal se snaží přesvědčit Fišera, aby mu pomohl k přešetření případu, který souvisí s Fričem. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako závěr řady, která hned nenásledovala, to je slabé. Potenciál případu na policejní akademii, kde Bříza drží letitý rekord ve střelbě, není moc využit. Jen u ředitelky akademie Hrubešové jsem si všiml jak má velká prsa v policejní košili. Ale byly to příjemné dva měsíce a čekám dokončení v následující řadě, když tahle končí podivně. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mne tenhle díl moc nebavil. Ubylo rapidně hlášek, Bříza se chová dost pitomě a ani si nedokáže zabezpečit hlavního svědka, aby mu neutekl, Junior hledá podnájem, psycholožka nikde, Vanda nikde. Obtloustlá holka se severomoravským dialektem má být elitní žačkou policejní akademie, drsného učitele střelby hraje na půl plynu Kratina a šéfku celé akademie Hrubešová, která, když nemůže ukázat bobra, jako vždy dokazuje, že herecké vlohy ji minuly hodně zdaleka - což je tady vidět při její závěrečné scéně, kde jí snad ani neřekli, jak běhat v policejní sukni a jak správně držet v ruce pistoli. Ach jo. A chápu dobře, že tímhle nijak neukončeným dílem 4. série končí? Divné, fakt podivné. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu ubyl humor, ale přibylo nostalgie. Případ na akademii mě potěšil především přítomností Vladimíra Kratiny, jinak byl spíše podprůměrný, především po odhalení pachatele. Ovšem nejvíce mě překvapilo, že se jede dál. A je to dobře. Ovšem asi by už bylo načase z herců v seriálu vyřadit Igora Orozoviče. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Markéta Hrubešová se tentokrát nesvlékala. Na vysokých podpatcích běhala v sexy uniformě policistky" nadpis článku v bulváru s ukázkou z Poldy, kde Hrubešová s pistolí utíká před Matáskem, a to uvolnila Prima , aby si udělala reklamu dva dny před premiérou S04E08. A pak na to koukejte jako na detektivku a hádejte , kdo je vrah. Když pominu lacinost nadpisu, tak vědět pachatele oficiálně předem, to se na to blbě kouká, když ta zábavná vata kolem byla dost slabá. PS: Kde je psycholožka? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Na konci epizody zazní píseň z filmu Hříšný Tanec (1987) – „The Time of My Life“. Film je v epizodě také zmíněn. (Katka189)

Reklama

Reklama