Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
TV spot 2
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Diskuze

Igy007

Igy007 (hodnocení, recenze)

Souhlasím v plném rozsahu. Seriál nie je boh vie čo, ale hlavní postava se mi zamlouvá svou normalitou. Baví mě, jak nezná mobil, Google a jak mu jde hlava kolem z té sterility kolegů a mnohých dalších lidí. A že i když asi neví, co to je trollit, tak všechny ty suchoprdy pěkně trollí. Asi jsem taky v devadesátkách upadla do kómatu, protože jsem stejně držkatá jako on :-D 

 (hodnocení, recenze)

Matásek tu hraje pořádného chlapa a žádnou zženštilou načančanou posranou kreaturu bez lidských práv, které cpou všude, ale jinak je to opět jen další laciný seriál se stále stejným kafemlejnkem.

na příspěvěk reagoval Igy007

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Souhlas Polda se moc povedl. Od hereckých výkonů, přes scénáře, přes hudbu, až po vynikající práci s kamerou. Co seriál však hodně sráží dolů je absolutně příšerná a nezajímavá akce. Zbytek bych řekl, že je mezi českými seriály nadprůměr.

Moiki

Moiki (hodnocení, recenze)

Polda je ale pěkná verze německé tvorby,  nejsem zrovna fanoušek neměcké tvroby, jediné co mam rád je Komisař Rex a ten se navíc odehrává ve Vídni, oproti ale italské varintě se mi více líbí ta nová kanadská.

mokki5

mokki5 (hodnocení, recenze)

Tryskomyš

jednak ještě dle ukázek z titulků nejspíš ještě epizody budou a jednak je na příští rok připravená pátá série

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tryskomyš

Podle mě to nebyl konec série. Vzhledem k tomu, že na konci byly záběry z příští epizody. Takže si myslím, že nás na jaře ještě pár epizod čeká. Jinak jsem z této série zatím docela dost zklamaný. Po výborné 3. sérii jsem očekával, že to půjde mnohem lépe. Nejvíce mě však štve ten promrhaný potenciál té linky okolo střelby na Michala Břízu.

Moiki

Moiki (hodnocení, recenze)

Nevíte prosim, kde by se dal tenhle seriál najít ve fullhd kvalitě TVrip nebo webrip to je jedno, prolezl jsem totiž několik serverů a taková kvalita nikde není, ale třeba jsem neprošel vše?

na příspěvěk reagoval prochyy

Uživatel Moiki smazal svůj příspěvek.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

WikingVik

Ano a Vladimír Polívka zde bude hrát nového policajta. Jinak v plánu je jíž 5tá série. Předpokládám, že 4. sérii začnou vysílat na začátku příštího roku.

na příspěvěk reagoval WikingVik

WikingVik

WikingVik (hodnocení, recenze)

Dnes jsem dostal odpověď z Primy a čtvrtá serie se prý nyní natáčí. Doufejme, že se zadaří a budeme se mít na co těšit ;-)

na příspěvěk reagoval dragon94, Tryskomyš

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

mokki5

Joo, na čtvrté se pracuje. Očekával bych ji na podzim.  Seriál si velmi polepšil i co se týče sledovanosti ve třetí řadě, takže je celkem pravděpodobné, že ani čtvrtá řada nebude poslední.

na příspěvěk reagoval mokki5

mokki5

mokki5 (hodnocení, recenze)

Prosím vás Dotaz: Příjde mi že třetí řada má dost otevřenej konec... nevíte jestli bude i čtvrtá, někdo nějaký info??? Díky

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

"Taky bys něco mohl nýst ty, ne?"
"Já nesu odpovědnost."
Po třetí sérii zvedám na maximální počet hvězdiček. Seriál si né jenom drží svou velmi dobrou kvalitu, ale dokonce ji i velice slušně zvedá dál nahoru. Třetí série nemá ani jeden slabší díl nebo nevýrazný případ. Všechny případy se jim povedlo udělat velice zajímavě a dokonce i se slušným morálním zamyšlením. Co se osobních dějových linií týče, tak ty se taktéž povedli velice dobře.
David Matásek je v té roli opravdu vynikající. Igor Orozovič mu výborně sekunduje a zbytek týmu v podání Kolesárová, Pavelka a Vyorálek jsou taktéž skvělí. Celý seriál je prošpikovaný výtečnými humornými scénkami. Některé hlášky jsou vážně velice dobré a v některých konkrétních situacích až smrtící. To vše dokresluje naprosto perfektní soundtrack s fantastickým výběrem písní, který celý seriál povyšuje na úplně jinou úroveň.
Je to sice stále jen "česká produkce," ovšem to nic nemění na tom, že se seriál snaží, i přes omezené zdroje vytáhnout z toho maximum a co nejvíce se přiblížit úspěšným západním kolegům, ale zároveň se mu daří zachovat si svou vlastní tvář. Asi nikdy nic mě z české seriálové produkce neoslovilo a nebavilo tak hodně jako právě Polda(možná leda comeback), takže nemůžu jinak než dát 5* 91% PS: Úvodní znělka je boží. ♥

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Takže další sračka,kolik ještě bude těhle hrůz a patoků.Nevtipný - až trapný vtipy.Akce amatérismus.To i Kobra 11 je lepší než tohle.Zlatý případy 1. oddělení.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Al90

Al90 (hodnocení, recenze)

no nevim kdo jakou ma inteligenci,ale dat si profilove foto zidovskou hvezdu to taky jasne znaci o osobnosti...

avorecuk

avorecuk (hodnocení, recenze)

Tak aby se někdo probudil po 20 letech z kómatu je blbost a myslím, že se to ještě nestalo . Ale i kdyby, tak by nebyl vůbec hodně dlouho schopen nic dělat...nefunguje pořádně zažívání, zuby vyputují cik cak po puse ,protože je nepoužívá , někdy dojde i k deformaci lebky...viděla jsem pár  lidí co žijí v podobném stavu jako je kóma, ale  všichni jsou na tom tak zle a poškození nehybností, že i kdyby se probrali tak jim už zůstanou trvalé následky na těle...Proto mi to přijde tedy úplně přes čáru .

Uživatel avorecuk smazal svůj příspěvek.

MekGajvr

MekGajvr (hodnocení, recenze)

Dokáže někdo identifikovat písničku co hraje v ukázkách na primě? Zdá se mi to jako nějakej remix Sympathy for Devil od Rolling Stones.

na příspěvěk reagoval LadyRainier

quido.morava

quido.morava (hodnocení, recenze)

podle úrovně prvního dílu vidím jen promrhaný čas a peníze... potenciál to nemá žádný :-/

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Al90

Al90 (hodnocení, recenze)

to se odehrava behem 90 let? prijde mi to podle obleceni :))))

DarkSikorski

DarkSikorski (hodnocení, recenze)

Mě to popravdě při pohledu na upoutávku tak nějak připomnělo Poldu z Marsu (britský originál). Jako podívám se na to, ale moc nadějně to nevidím.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ondrej1115

Ondrej1115 (hodnocení, recenze)

Mne sa zdá že je to vykradačka francuzského seriálu Falco - Príbeh policajta lebo podľa upútavky presne skopírovali všetko ako vtom seriáli bolo len v francúzsky mal motorku :) 

warha

warha (hodnocení, recenze)

nemuseli zkopírovat i tu úvodku, vlastně to vypadá přesně jako německá verzze co dávali na barrandově :D 

hrona

hrona (hodnocení, recenze)

Jééé, zase Prima? Tak doufejme, že z toho nebudou další V.I.P Vraždy, když se tam do toho žánru motá krom krimi i komedie.  

JUK_JANA

JUK_JANA (hodnocení, recenze)

fabecc1222

Já ten německý seriál taky neznám, ale když jsem četla v programových plánech Primy větu "Poručík Michal Bříza se po dvaceti letech v kómatu vrací zpátky do služby." tak jsem si říkala, kde jsem to jen četla. No a po chvíli hledání jsem narazila na tohle....

Reklama

Reklama