Reklama

Reklama

Polda - Série 1

(série)
Česko, 2016, 7 h 20 min (Minutáž: 55 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Zdeněk Vencl, Jan Chudý, Jan Szymik, Veronika Bajerová, Ludmila Kartousková, Nicola Votavová (více)
(další profese)

Epizody(8)

Recenze (8)

kajas 

všechny recenze uživatele

Průměrný kriminální seriál, který se ale může pochlubit charismatickým Matáskem a relativně neokoukaným Orozovičem. Premiérové uvedení jsem si nechala ujít, ale ráda se podívám i na další série. ()

DK197 

všechny recenze uživatele

Já na ty kriminálky moc nejsem. Jestli správně počítám, tak jsem až do konce zvládla zatím dokoukat jen Myšlenky zločince a její spin-offy, Grimma, Lucifera, jeden seriál o kyberzločinech, jehož název se mi honem rychle nevybaví, a brzo snad i Dextera. Každý z těch seriálů byl něčím originální. Co se Poldy týče, tak by to byla obyčejná kriminálka, kdyby to neobsahovalo konverzační vtip. Taky se mi zamlouvá obsazení, takže se do 2. série zatím pustím. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Dravá znělka a zahraniční hitovky ani náhodou nezakryjí prostoduchý scénář, levný vizuál a nepřesvědčivého Matáska, který nedokáže prodat ani jeden vtip. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (2)

  • Restaurace, kde se stala seriálová vražda, sídlí v pražském Mánesu. (rakovnik)
  • V čase 16:00 leží na stole „mrtvola", která viditelně dýchá. (Proste..Jana)

Reklama

Reklama