Reklama

Reklama

Láska podle představy

  • Francie La Prunelle de mes yeux (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chlapec a dívka. Oba žijí ve stejném domě. Spojuje je vášeň k hudbě. Ale když se potkají ve výtahu, Théo nevidí, že je Élise slepá. Je to nenávist na první pohled. Láska si dává načas. Svede je toto počáteční nedorozumění dohromady, nebo je naopak rozdělí? (Cinemax)

Recenze (4)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že už jsem se setkal i s vysloveně příjemnými filmy, kde hlavní postava byla nevidomá. Není to ale případ tohoto filmu, který se sice snaží být hrozně fajn a v pohodě, ale přitom je strašně nudnej ve všech ohledech. K hercům si nevytvoříte vztah, prostředí je strašně sterilní, nezajímavý, hlavně interiérový a dialogy jsou tak strašně rádoby po francouzsku ztřeštěné, až máte pocit, že se tu někdo strašně moc snažil a přitom je to jedna trapná situace vedle druhé. Nic, co bych chtěl vidět znova a jedna z mnoha francouzských komedií, na které s radostí zapomenu. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Vždycky když zhlédnu podobnou blbost, utvrdím se v mém předsudku, že ženy neumí točit dobré filmy (čest výjimkám, žeano). Ten film mě nebavil (nechuť ho dokoukat ke konci víc a víc rostla), postavy (hlavně ty mužské) mi byly nesympatické, humor jsem shledal nevtipným až trapným, a většina dialogů mi přišla dost hrozných. Vzato kolem a kolem, ten film není v podstatě nic jiného než další romantická komedie, která musí dvě hlavní postavy držet dostatečně dlouho od sebe, aby je mohla v závěru konečně svést dohromady - děj je samozřejmě předvídatelný až hrůza, protože jsme to všichni už viděli v jiných kulisách stokrát předtím. Za mě strašná nuda a pocit, že ten film lze s klidem ignorovat. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Úsmev Kiery Knightley nestačí. A mne, ktorý navyše KK nepovažujem za výnimočne talentovanú herečku, tým pádom nestačí obzvlášť. ()

campix 

všechny recenze uživatele

[Scope - 2016] Tradiční romantická komedie, která se alespoň snaží tvářit, že je velmi netradiční. Ústřední postavou je nevidomá dívka a bratrské duo, které se přestěhovalo k ní do domu. Podle očekávání to začíná jiskřit a jak tomu tak bývá, co se škádlívá, to se rádo mívá. Chemie hlavního hereckého dua funguje poměrně dobře. Především Mélanie Bernier je velice sympatická slečna. Co už tolik dobře nefunguje, jsou motivace jednotlivých postav a na ně navazující chování. Veskrze příjemná záležitost, která ovšem ničím nevybočuje z řady, ale také si myslím že Vás nemůže vyloženě naštvat. ()

Reklama

Reklama