Reklama

Reklama

Epizody(6)

Seriál Našrot se soustředí na čtyři dvacátníky, kteří promrhávají své mládí ve vesnici v jihozápadní Anglii. Podivínský konspirační teoretik Morpheus vlastní společně se svou nenáročnou sestrou Sarah mystický obchod se suvenýry. Jeho nejlepší kamarád a vyžírka Kent přespává u něj na pohovce, aniž by přispíval na nájem, a jeho tajná láska Alison provozuje vzadu v obchodě ozdravné techniky New Age. Seriál, v němž se mísí potíže života dvacátníků se surreálnými prvky, pojednává o velice špatných věcech, které si opravdu dobří přátelé navzájem dělají, když se od sebe už od školy takřka nehnou ani na krok. (HBO Europe)

(více)

Recenze (14)

korect 

všechny recenze uživatele

Miluju britský humor, zejména ten tradičnější, je ovšem s podivem, že pokud se vydá i cestou totálního zdrogovaného šílenství, je stále přítomný. Něco jako v The end of the f***ing world, ovšem ještě drzejší, ulítlejší a troufalejší. Jako jednohubka perfektní, znovu to vidět nepotřebuju. Gwyneth Keyworth je ovšem krásná velšanka, která si se svou vizáží kombinující Audrey Hepburn a Libuši Šafránkovou určitě kromě epizodních rolí v Black Mirror a GOT zaslouží něco víc. ()

anatheman 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě, že seriál není příliš konzistentní. Nachází se tu totiž mnoho momentů, které mohou atakovat na 5 hvězd. Například kvíz v úvodní epizodě, celý druhý díl s questem, dále také veškeré události týkající se slavnosti atd. Naprosto fenomenální jsou všechny momenty se Seanem Beanem, který si dělá ze sebe těžkotonážní prdel. Dalšími přednostmi seriálu jsou nezapomenutelné postavy, všudypřítomné šílenství a poměrně fekální humor. Pokud máte rádi temné britské komedie, Wasted nesmíte minout. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Příběhy čtyř kamarádů z fiktivního britského maloměsta, jejichž náplní života je především bezcílné utápění žalu a nudy v alkoholu. Hrubozrnný, nicméně velice vynalézavý humor je okořeněn přítomností Seana Beana, který hraje sám sebe, resp. ztělesnění svých dvou nejznámějších rolí Boromira a Neda Starka. V této podobě se totiž zjevuje jedné z postav jakožto jeho duchovní vůdce. Neuvěřitelně nedoceněná záležitost! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Šíleně ulítlý britský komediální seriál, který sice čerpá kvality britského humoru, ale zároveň je dost vulgární, nechutný a ujetý. Vidím totiž v těch hlavních postavách dnešní husto-mlaďáky a jímá mě vztek. Tři hvězdy jsem nakonec dal proto, že jsem šest dílů seriálu dokoukal. Vydržet se to dalo, sem tam jsem se zasmál, ale znova už to vidět vážně nechci. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

"One does not simply kill Sean Bean." Sebeuvědomělá britská zhovadilost ve stylu Misfits... kdyby Misfits neměli superschopnosti a prostě jenom chlastali, pařili a souložili. A jeden z nich měl za duchovního průvodce halucinaci Seana Beana v ohozu z Game of Thrones, hláškami z Pána prstenů a přístupem Seana Beana. Strašná volovina. Ale skvělá. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama