Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Závěrečný díl cyklu vypráví – snad i trochu symbolicky – o hranicích, na něž může narazit i moderní vědecká kriminalistika. Vypráví o chvílích, kdy se sebevědomí člověka naší doby střetává s tajemstvím, obklopujícím náš život i náš svět. Vypráví o palčivosti oné nejistoty, která se v souvislosti s lidským jedincem vždy znovu a znovu vyskytuje. Příběh, který jeho autor Miloš Fedaš nazval Neznámý, se ve své autentické podobě odehrál v první polovině minulého století v Itálii. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Co ti lidé chtějí? Já jsem Giulio Canella." A nejste náhodou Mario Bruneri? Důkazy totiž hovoří jasně. Je to Bruneri. Nebo možná Canella. Já jsem v tom neměl zdaleka tak jasno jako paní Canellová nebo Bruneriovi a tak jsem si to hledání identity a kličkování mezi paragrafy docela užil. Taky věřím ve všech patnáct svých identit, na které v Německu pobírám dávky pro uprchlíky, takže jsem vděčný za návod, jak z toho vybruslit, kdyby to někomu začalo vadit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední případ se nesl v dosti podivném a pochmurném duchu. Divák si nemohl být ničím jistý a vlastně zůstala tato kauza pro mnohé lidi prostě nevyřešená. Byla to skutečně jen velmi podivná shoda náhod, vychytralý plán geniálního podvodníka, nebo skutečně jakási prazvláštní amnézie? Herecké výkony slušné, soudní proces zajímavý, ale těch nezodpovězených otázek…Přesto i já souhlasím, že to mělo něco skutečně do sebe a lehce nadprůměrné ohodnocení si to zaslouží… ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až mě překvapilo, jak jsem si finále čtvrté řady užil. O vyšetřování vlastně vůbec nešlo, ale příběh mě velice bavil, herecké výkony byly opět velmi kvalitní a Pavel Rímský tady dostal dostatek prostoru, to mě vždycky potěší. ()

Matti.Granad 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec nelíbila tahle série. Dobrodružství kriminalistiky by měli nějak zajímavě vyprávět o něčem novém z kriminalistiky a objasnit něco. Tohle možná byl zajímavý námět, ale ne dobře spracovanej. Ztráceli jsme se v tom či Canelli, či Bruneri a hlavně ten závěr, jako.... kdo ví? Jako myslete si co chcete? Fakt? Tahle série nedělá rozhodně čest předchozím ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Přestože v seriálu zaznělo, že proti rozsudku se nelze odvolat a rozhodnutí soudu je nezvratné, došlo k novému soudnímu procesu. Stalo se to díky takzvanému apelačnímu soudu. V mimořádných případech se lze dovolat spravedlnosti u instituce Odvolacího, tedy apelačního soudu. (sator)
  • Natáčelo se také v Praze na hlavním nádraží a v budově Městského soudu. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama