Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brad "B-Rad" Gluckman (Kennedy) se snaží celý svůj mladý život působit jako pravý černošský raper, ačkoliv žije v Malibu. Situace se stane neúnosnou v okamžiku, kdy jeho životní styl ohrozí otcovu kandidaturu na post Kalifornského guvernéra. Vedoucí kampaně (Underwood) příjde se zajímavým řešením. Najme dva herce (Diggs a Anderson) působící jako skuteční gangsteři, kteří B-Rada unesou a přemístí ho do skutečného gheta v Comptonu. Nestačí než doufat, že B-Rada realita raperského života odradí a navrátí jeho život do konvenčních kolejí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Trapná, blbá a ještě ke všemu hiphoperská kravina. Jednu jedinou umouněnou hvězdičku dám za hlášku: "Taky bych si chtěl s tátou takhle pokecat. Kurva, jdu tomu negrovi zavolat!":D ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Afektovaní rádoby herci v něčem co těžko nazvat filmem, natožpak komediálním. Nehoráznost nejtěžšího kalibru. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Van Tongeren: 1. Girls, Girls - Snoop Dogg ,2. I Told Ya - Grandaddy souf ,3. Most Wanted In Malibu - Jamie Kennedy AKA B-Rad ,4. Chug-A-Lug - Pastor Troy ,5. Really Don't Wanna Go - David Banner ,6. Crush On You - Mr. Cheeks ,7. Blah, Blah, Blah, Blah - 702 ,8. In Here Ta Nite - Rated R ,9. That's Dirty - Dirty ,10. Play That Funky Music (White Boy) - Young Dre ,11. I Want You Girl - Butch Cassidy ,12. California - Akia ,13. Choppa Style - Choppa ,14. Get Back - 504 Boyz , ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Víte, jakej to byl šok, když jsem několik hodin předtím četla Zarathrustru? :-D Ano, chtěla jsem něco na odreagování, ne na zdementnění. See ya later - definitely no! ()

Brouk odpad!

všechny recenze uživatele

NE! NE! NE! A ještě jednou ne!!!! Tohle předčilo veškerou mou dosavadní útrpnou zkušenost na jedné nejmenované autobusové lince mezi Prahou a Brnem s mnoha jinými skvosty, které tam čas od času vidím.... ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem sračku...ale byla to vtipná sračka "Kde ses to naučil ? - v GTA3 - A půjčíš mi to ? - Máš plejáka dvojku ? - Ne, mám jenom Gamecast - No počkej, je Dreamcast a Gamecube - Hele, víc si dovolit nemůžu, jo ?!" ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jammie Kennedy jednou zazářil v první trilogii Vřískotů, pak jsem kvůli němu málem přestala sledovat Ghost Whisperera, kde byl k nepoznání. A tohle jsem si taky mohla odpustit. Ale z autobusu neutečete :( ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by měli povinně pouštět všem těm "white pseudo hip hop gheto nigga" debilům, které každý den hojně potkáváte po městě a kteří se ve drahých značkových hadrech za peníze od maminky potulujou po ulících, hulí po parcích, na každém druhém kroku hodí nějaký tan "freestyle" a myslí si, jak strašně nejsou "Khůůůl". Konečně by jim snad aspoň trochu docvaklo, jak moc je všichni kolem nich mají za blbce. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pokus o paródiu na 8th Mile, ale toto nebol ani odvar z Eminema, celé je to o afekte a scénkach, ktoré sa nasilu tlačia ako vtipné, smiešne, úsmevné, ale sú len karikatúrou na seba samých. Aspoň, že Regina Hall mala miestami krátku sukničku, inak sa na nič pozerať nedalo. ()

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozně trapná komedie v hlavní roli s vymaštěným bělochem, co si zoufale hraje na černocha a snaží se rapovat. K tomu mu dopomáhají dva únosci, kteří však únos jen předstírají. Tak hlavně ve filmu nenajdete jedinou postavu jejíž IQ by se snad jen přibližovalo blekotajícímu chovanci zvláštního ústavu a být občanem Malibu, tak se za tuhle degradaci opravdu stydím. Nezasmál jsem se snad ani jednou, ale v trapnosti tenhle paskvil fakt vyniká. ()

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

Největší kravina kterou jsem kdy viděl.To že je komedie??? Jsem se ani jednou nezasmál no...možná jednou dvakrát.Ale i tak je to debilita s debilníma výkonama.Tohle je film kterej rozhodně patří do ODPADU!!!!!!! FUJ!!!! ()

Martinibaby odpad!

všechny recenze uživatele

Peklo! To by měli používat jako mučící nástroj! Ne vážně, film jsem viděla úplnou náhodou v autobuse nejmenované žluté společnosti a během sledování se objevilo jisté nutkání proskočit oknem a utéct. Zápletka veškerá žádná, herecké výkony veskrze marné a co se humoru týče - trapnost nad trapnost. Nikdy se na to nedívejte, je-li vám život milý a čas pro vás má aspoň nějakou cenu. ()

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film je debilní až běda. Myslím, že by ho mohli pouštět při vymývání mozku v Mechanickým pomeranči. ()

mustafa odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, běloch si hraje na černocha, jo je fakt drsnej. Hustší a nabitější už to nemůže být. Doprdele - tohle jako neni film pro v bílý, aby bylo jasný. a pro černý jako taky nee. Tak pro koho sakra je? Pro úplný zoufalce. Tenhle film je naprosto zoufalý, nevtipný a nemá dobré herecké obsazení. Děj je plytký a nemožný. Do toho všeho vám rapuje hodně moc černochů a jeden zoufalý běloch (kterého by u nás dozajista zavřeli do psychiatrické léčebny). Tenhle film je tak špatný, že nedovedu najít jediný kladný okamžik či alespoň jeho náznak. Je to jednoduše zoufalost nad zoufalost! Fuj.... ()

Reklama

Reklama