Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brad "B-Rad" Gluckman (Kennedy) se snaží celý svůj mladý život působit jako pravý černošský raper, ačkoliv žije v Malibu. Situace se stane neúnosnou v okamžiku, kdy jeho životní styl ohrozí otcovu kandidaturu na post Kalifornského guvernéra. Vedoucí kampaně (Underwood) příjde se zajímavým řešením. Najme dva herce (Diggs a Anderson) působící jako skuteční gangsteři, kteří B-Rada unesou a přemístí ho do skutečného gheta v Comptonu. Nestačí než doufat, že B-Rada realita raperského života odradí a navrátí jeho život do konvenčních kolejí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

demented 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý snímok. Pár slušných vtipov zabíja neskutočná nuda, trapnosť či scenaristická impotencia (a to ešte nepočítam záverečné moralizovanie, ktoré ma neskutočne vytočilo a bolo tak povediac poslednou kvapkou). To čo predvádza Jamie Kennedy je neskutočná mizéria a nadobro ma presvedčil, že sám nedokáže utiahnuť film, ani keby sa rozkrájal na malé kúsky a tieto následne spálil autogénom. Jednoducho strašné. ()

EnneX odpad!

všechny recenze uživatele

Těžko říci co vedlo Whitesella natočit něco takového. Hip Hop je pro mě nejoblíbenějším žánrem už od 93 roku. Celou tu dobu sleduji jak se mění a jak se natáčí šílenosti typu Breakout atd. Je škoda, že díky takovým filmům se na tenhle žánr spousta lidí dívají skrz prsty. Ještě, že existují skvosty jako Hustle and Flow, 8 Mile, Nevyhrožuj a další, který stojí za to vidět. ()

Reklama

Crucifere odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda se vůbec nějakým způsobem vyjadřovat, ale tato takzvaná komedie mě tak "dojala", že ji bez plivnutí také nemohu nechat, jako mnoho dalších. Není na tom nic vtipného, ani originálního, ani nic zajímavého. Je to snímek, který vykrádá spousty jiných průměrných komedií, na kterých se ale lze s jistou dávkou nadlhedu trochu zasmát. Jenže tato blbost nepochopitelně vykrádá to nejhorší a to ji dělá vysloveně tupou. Pro lidi s IQ nad 45 úplná ztráta času. ()

Vercetti 

všechny recenze uživatele

V dřívějších dobách, kdy jsem ještě místo kalhot nosil pytel od brambor, v dobách, kdy jsem si začal kurvit uši a vkus skřeky majetných amerických opičáků a s kamarády jsme si povídali o tom jak bychom conejlíp tuningově dokurvili starý Škodovky, Golfy, Kadety, Vectry a jiný vraky, na který dneska nemám ani v sériový výrobě, jsem tuhle věc měl velmi rád a smál jsem se u toho tak, že jsem prskal kusy granulí na tátovu televizi. Ale časy se mění a lidé též. Dneska je to už jenom nostalgické guilty pleasure. ()

Morrigen 

všechny recenze uživatele

Opravdu musíme brát všechny filmy vážně a hledat v nich velkou uměleckou hodnotu a originální pointu? NE! Některé filmy jsou tu prostě jen pro to, abychom k nim zasedli s flaškou vodky a tunou chipsů, a vychutnali si stupidní jízdu plnou vtipně zvládnutých klišé. A buďme upřímní - ten, kdo si smysl pro humor vyhradil jen na něco extra a nedává šanci parodii, ten zkrátka tenhle film neocení. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama