Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poklidný život jedné kalifornské rodiny naruší síly z onoho světa, které se zabydlí v jejím domě na předměstí. Zpočátku jsou vetřelci jen dva, ale brzy se celý dům změní ve strašidelný zámek. "Návštěva" se v žádném případě nechová přátelsky - a naší nešťastné rodince nejspíš nezbude nic jiného, než co nejrychleji vyklidit pole, aby nepadla za oběť přízrakům. Poltergeist je fascinující, hrůzostrašná a hlavně dynamická podívaná, která vám naočkuje koňskou dávku napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Vecernicek

Vecernicek (hodnocení, recenze)

Film jsem viděl až teď a i když je to spíše pohádka, najednou vidím, kde se všichni novodobí režiseři hororů inspirují a už chápu proč jim z těch filmů pořád dokola vychází kraviny. Čest v Zajetí démonů 1. Filmotvůrci by se měli poučit z toho filmu a vyvarovat se opakovaných klišé a né, že ho kopírují pořád dokola. 

Chuckymaster

Chuckymaster (hodnocení, recenze)

Skvělý!!!!!!!! Nej díl ze všech. Dobrý scény: strom, klaun, televize a ten chlap co si trhal xicht.

DOPORUČUJU!

lkjh

lkjh (hodnocení, recenze)

zdeny99 píše v zajimavostech že Heather O'rourke zemřela na chřipku spojenu s infekcí. To neni úplně pravda. Zemrela na zastavu srdce způsobenou septickým šokem z perforace tenkého střeva. Jako chřipka a potom alergicka reakce se to zdalo doktorům rok pred jeji smrtí, nez ji diagnostikovali Crohnovu chorobu a poškození tenkeho střeva způsobený napadením mikroorganismem lamblia. Pri převozu do nemocnice utrpela zastavu srdce, ze které ji sice dostali ale v ale, byla dlouho bez dechu a bylo podezření na nevratné poškození mozku... Dále změna vzhledu v obličeji Heather v poslednim díle a nepřirozeně nafouklé tváře byly vedlejším ucinkem prednisonu, ktery brala. Koho by to zajimalo, podrobné informace ob jejim životě a smrti jsou na stránkách http://heatherorourke.com provozovane její rodinou.

Uživatel lkjh smazal svůj příspěvek.

Uživatel Chuckymaster smazal svůj příspěvek.

Uživatel Chuckymaster smazal svůj příspěvek.

Uživatel Chuckymaster smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Že já si to stahoval.....nechápu takové hodnocení. Film mě nebavil a na další Poltergeisty z vysoka seru.
15%.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Jen se tak zeptám... nepřišlo vám to koupání v bazénu trochu už přes čáru? Vzhledem tomu kolikrát si lokla.. a čím vším jsou mrtvoly prolezlé.. :D

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Spätne som si teraz pozrel trailery k originál filmu a k čoskoro vydanému remaku... A nemyslím si, že sa mu podarí prekonať originál. Už len ten trailer vytvára lepšiu atmosféru, než remake. A ak by bol zlý, tak stále existuje tento film, ktorý si môžem kedykoľvek užiť.

radezz4

radezz4 (hodnocení, recenze)

Tři hvězdičky...a to ta třetí jen za tu roztomilou malou heather.. jinak obsahově mi to přijde jako takova blbost.. a strašidelne by to bylo možna pro male děcka..

S1xK1ll3r

S1xK1ll3r (hodnocení, recenze)

Ja neviem mne sa to nejak nezdalo,ako nebolo to zle ale. Skor mi to prislo take zabavne. ****

GothRot

GothRot (hodnocení, recenze)

no ono to nie je az taky nezmysel nazvat to rodinnym filmom, resp. rodinnym horrorom... jednoznacne to ale neubera tomuto filmu na kvalite.. klasika zanru so vsetkym vsade - vlastne to co napisal running je to co je na Poltergeist najlepsie :)

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

running: Jo, Poltergeist je takový tipický rodiný filmek u kterého se děti budou určitě tetelit blahem...

running

running (hodnocení, recenze)

náhodou mi příjde, že jak Poltergeist tak 101 dalmatinů jsou takové ty filmy pro rodinky, i když jedno je "komedie" a to druhé "horor"....i když, ta animovaná verze dalmatinů je celkem pěkná :)

running

running (hodnocení, recenze)

pištící děti, až dosud šťastná rodinka, bouřka, duchové lezoucí z televize, chodící hračky, maso s rozlezlými červy, baba vykřikující nesmysly, pointa odhadnutelná, znějící Americká hymna, patetické pohledy brčící matky ... jak to může mít 75%? u mě nuda od začátku do konce...váhavá 1 *

Související novinky

Čeká nás várka hororových pokračování

Čeká nás várka hororových pokračování

02.11.2023

Jak nám letos ukázalo třeba australské Mluv se mnou, americké Smrtelné zlo: Probuzení nebo v současnosti v kinech i na streamu čerstvě úřadující snímek Pět nocí u Freddyho, hororovým filmům s nízkým… (více)

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

Del Toro a Raimi: Návrat k hororům

Del Toro a Raimi: Návrat k hororům

29.04.2012

Přestože dnes točí vysokorozpočtové trikové podívané pro masové publikum (Sam Raimi dokončuje fantasy Oz the Great and Powerful, del Toro právě zahájil natáčení monster filmu Pacific Rim),… (více)

Remaková smršť: Oldboy, Poltergeist, Kruh...

Remaková smršť: Oldboy, Poltergeist, Kruh...

03.12.2011

Producent Roy Lee v tom umí chodit. Živí se téměř výhradně remaky a jejich sequely. Mezi jeho nejbližší projekty patří americká předělávka kultovního korejského Oldboye. Spike Lee začne natáčet v… (více)

Reklama

Reklama