Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk má narozeniny. Dostane dva nečekané dárky. Luďkovi je dneska patnáct. Od rána mu ale nic nevychází tak, jak by si přál. Hádka se školní láskou Jolanou, posměch věčného rivala Zounara i zrada kamaráda Hudry ho pěkně otráví. Nespravedlivý trest od učitelky pěstitelských prací je pak vrcholem nepovedeného dne. Doma ho navíc čeká rodinná oslava s dědou Václavem... (Česká televize)

(více)

Recenze (60)

ZnalecH

všechny recenze uživatele

Jak píše Matty, tak je hlavně zpočátku znát velká nevyrovnanost různých momentů, jakoby se tvůrci nemohli rozhodnout, co si vlastně od tohoto seriálu slibují. Ale na zase na druhou stranu - takhle jsem se nepobavil už hodně dlouho. Musím uznat, že je tam spoustu situací, které připomínají Ulici (na kterou rozhodně nekoukám),ale na druhou stranu je to snad (uvidíme v budoucnu) satira a v příštích dílech se konečně rozhodne, jakým směrem se to bude dál rozvíjet. A nápad splněného přání, které vytvoří mnoho komických situací mě naprosto nadchnul. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Moc si honíš péro, až z toho zčernáš." Až mi někdo bude chtít splnit jedno přání, tak rozhodně nechci být černoch z ghetta, kterého všichni respektují, protože já jsem černoch z ghetta, kterého všichni respektují. Vlastně nejsem. Já jsem ten, co paří v garáži na Citrony. To je jedno. V pondělí jsem se zkrátka bavil a hlavní zásluhu na tom měl právník Vláďa, protože pro tyhle arogantní hovada mám na obrazovce velké pochopení a v životě jim provětrávám koule kolenem. ()

Reklama

dogrose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zatím nějak nevím. Na dvojici Kolečko - Prušinovský slyším a Nymbursko vyloženě miluju. Postrádala jsem chytrý humor, vlastně humor vůbec, místo toho se mi dostalo laciných, trapných situací (čůrání při otevřených dveřích; jadrná mluva, a to i dětí vůči rodičům; akce "kondom", apod.). Předpokládám, že půjde o řetězec přání, kdy následující přavec místo aby napravil přání předešlého, bude si sobecky přát sám. Ale potěšilo mne, že do role profesorky obsadili Janu Matiáškovou. No, uvidím, co dál, zatím jsem optimista. ()

Joey(1) 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten moment, když místní poloopice opět hledají u satiry 100% racionální chování protagonistů a absolutně smysluplný (takže ideálně nudně rutinní?) děj. Pevně věřím, že se tu ale určitě najde pár rozumných jedinců s kapkou zdravého nadhledu, co dokáží ocenit originalitu, která je u drtivé většiny "moderních" českých seriálů tabu. ()

laepus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl je vždycky rozjížděcí, každopádně nějaký potenciál by se v tom najít dal - Suchánkův buran je buran absolutní, ostatní figurky jsou taky zajímavě rozložené a pár vtípků k zasmání tam bylo. No a ta třetí ta je za ten boží song od Naomi Shelton, co hrál ve chvíli, kdy se Luděk Staněk (ne ten z Reflexu a ze Streamu) vybarvil. Dám si hned druhý díl a budeme vědět víc - z konce je totiž zřejmé, že trpaslík začne teprve úřadovat... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Filmovalo se v Nymburce. Natáčelo se také v Lysé nad Labem v domově důchodců (zámek). (M.B)

Reklama

Reklama