Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk má narozeniny. Dostane dva nečekané dárky. Luďkovi je dneska patnáct. Od rána mu ale nic nevychází tak, jak by si přál. Hádka se školní láskou Jolanou, posměch věčného rivala Zounara i zrada kamaráda Hudry ho pěkně otráví. Nespravedlivý trest od učitelky pěstitelských prací je pak vrcholem nepovedeného dne. Doma ho navíc čeká rodinná oslava s dědou Václavem... (Česká televize)

(více)

Recenze (60)

Matty 

všechny recenze uživatele

Nevyrovnanost (v hereckých výkonech, v úrovni vtipů, v nepoměru mezi fantastickou nadsazeností a satirickou kousavostí), neujasněná cílovka (příliš široko rozkročený humor, teenageři jako ze stránek Brava z 90. let, co dospělá postava, to karikatura), neschopnost dobře prodat špatné vtipy (první setkání rodičů s proměněným synem, poslední záběr), haprující tempo... druhý díl bohužel potvrdil, že nejde o seriál podvratný, ale pouze nevkusný a trapný (především v momentech, kde se o trapnost nesnaží). ()

Radek99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to, že v zatuchlých kancelářích České televize konečně dostala zelenou odvaha a vznikl opravdu adresný satirický seriál. Cítím tam něco z opravdovosti Toniho Erdmanna ve snaze popsat Achillovy paty životů současných Čechů a Češek. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Moc si honíš péro, až z toho zčernáš." Až mi někdo bude chtít splnit jedno přání, tak rozhodně nechci být černoch z ghetta, kterého všichni respektují, protože já jsem černoch z ghetta, kterého všichni respektují. Vlastně nejsem. Já jsem ten, co paří v garáži na Citrony. To je jedno. V pondělí jsem se zkrátka bavil a hlavní zásluhu na tom měl právník Vláďa, protože pro tyhle arogantní hovada mám na obrazovce velké pochopení a v životě jim provětrávám koule kolenem. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nestává se mi to až tak často, že byhc se znovu dívala na seriál, který mi napoprvé připadal průměrný, ale stalo se. A musím říct, že jsem se bavil i přesto, že už jsem to viděla. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako první díl supr. Příjemná stopáž, dobré dialogy a vtipné situace! Respekt před uměním vypointovat situace a udržet rytmus vyprávění. Výbornej konec, těším se na další díly! ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jsem moc prudérní, ale já si dveře na záchod zavírám, aby mne tam nechodily očumovat děti (Barnevert na vás!), když někdo nechce vstávat, tak nepoužívám trapně konvičku s vodou, a i když poslouchám Tupaca, nepoužívám za každým slovem nějaký jadrný sprostý výraz. Humor jak z besídky žáků zvláštní školy. Chování všech postav mimózní - asi žiju v jiném světě. A to mám puberťáka (14letého) doma. Kolečko opět nezklamal a předkládá nám svou vizi světa, v němž já a myslím že 80 % dalších lidí nežije. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak první díl má zatím poněkud slabší rozjezd, než bych si přál, ale jeho druhá polovina už byla lepší. Zvláště pasáž se starou babkou v parku a následně příjezd „černého“ synka domů. Když začne vytahovat kde má máti schovaného robertka a fotřík hulí travku v garáži, poslouchá Citróny a vzpomíná na mladí. Suchánek zatím jasně nejlepší, má dobré hlášky a toho dementa manžela hraje fakt dobře. Inu uvidíme, kam se posuneme v dalších dílech. Zatím takový průměr…60% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani jsem při pondělku nečekal, že se budu smát tak často. Trpaslík mě chytil už od první epizody, jednotlivé postavy jsou dobře obsazené, použitý humor není zrovna akademický, ale na druhou stranu je hodně vysoko nad obvyklou žumpou Mistra Trošky a já jsem se bavil. ()

Coleator odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od komediálního seriálu očekávám, že se budu bavit... Fakt jsem se během tohohle dílu nezasmál ani jednou - Prušinovský pro mě přestává být zárukou dobré zábavy, ale ještě se asi podívám na druhý díl... ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže: 1,5 hvězdy za lokace, které mi jsou důvěrně známé ... a za film...?!? Čučel jsem na to jako puk na fotbalový hřiště a doufal, že na mne vybafne zpoza rohu nějakej údernej černej vtip nebo se mi alespoň zkřivý úsměv při nějakém náznaku humoru. Nestalo se ani omylem... Co?! 64% (při 234 hodnoceních)?! Na co to ti ostatní koukali? Že by to byli nymburáci a za lokace dávali hvězdy tři??? PS: By mne zajímalo, jak se bavili tvůrci při testovacích projekcí. A u kterých scének jste smáli Vy? ()

stration 

všechny recenze uživatele

Těžce nedotáhnuté a chvílemi i trapné. Snaha o originální a vtipný seriál vypadá poněkud křečovitě. Co je ale hlavní, tak jsem se ani jednou nesmál. Pouze párkrát lehce pousmál. A to je zatraceně málo. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to na další nekorektní humor, ale napoprvé mě nezasáhl. Několikrát jsem se zasmál, ale spíše jsem sledoval se zvědavostí, co známí vtipálci vymysleli. No, uvidíme...zatím byla první epizoda dost rozháraná. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě je úvodní díl seznámením se všemi postavami, jak je u seriálů zvykem, ale tady se tvůrci nebojí rozjet i nějaké ty hlášky, a to je dobře. Poměrně tenká hranice mezi rasismem a vtipem (Co by tomu řekli v Hollywoodu :) :)?) V našem prostředí takové vtipy snad nepropadnou žádné cenzuře, a budou brány s patřičným nadhledem. ()

Reklama

Reklama