Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk řeší svůj vztah s Jolanou, která už s ním prý nechce chodit. Čtvrteční školní basketbalový mistrák chlapy zvedne ze sedaček. Trenérka Holušová totiž nečekaně zamíchá sestavou mužstva a Katka s Jardou se kvůli bezpečnosti musejí dát na útěk. Luděk dvakrát nečekaně zaboduje, ale jeho spoluhráči ani Jolana to vůbec neocení... (Česká televize)

(více)

Recenze (39)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Péro na ksichtě, to není úplně snový, ale na světě jsou i důležitější věci." Budu se opakovat, ale zparchantělý právník Vláďa je naprosto úžasný zmetek a dědeček se začíná vybarvovat v tom, po kom ty geny Vláďa vlastně má. Jenže tentokrát se k jejich řádění přidává svými rasistickými hláškami i taťka, kapitán Šoural s diskem taky zaválel a jestli by za mnou do sprchy chodily šéfky roztleskávaček, tak asi taky začnu přemýšlet o tom, že chci být černý. Ale spíš ne, já bych chtěl radši něco vznešeného, smysluplného a nesobeckého - třeba výlet na Kokořín s Varelem Frinštenským. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Volá nám ten černoch, co ho máme za syna, že dneska hraje basket..." Trpaslík zpátky ve formě. Bylo to vtipné a úderné, přičemž se jednotlivé hlášky povedly. Skvělé a uvidíme, co přinesou další díly. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak v mém případě semnou spíše cloumají dost odlišné pocity než u ostatních. Přijde mi, že tomu pomalu začíná docházet dech. Rasistické výlevy a obletování matky nadrženými borci už se začíná pomíjet účinkem a započíná nuda. Vše zachraňuje alespoň strejda s kokotem místo nosu a flirtující dcera ředitele, které se sice poodhalí ve sprše, ale před rozostřenou kamerou, takže vlastně „útěr“. Suchánek se taky zrovna moc neprojevuje a Abrhám nedostává moc prostoru. Zuby nehty pořád průměr, ale pokud se to konečně neposune někam výše, půjdu už s hodnocením dolů…50% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po slabší středě přišel událostmi nabušený čtvrtek a jak tak sleduji následky některých přání, možná se i u nás ujmou burky. Baví mě neodolatelná Kateřina Staňková, která i přes svou fyziognomii připadá mužům stejně úžasná jako Nettie z Vesmírné lodi Titanic. Tady už schází jen barbot. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé hlášky už překračují hodně nekorektní rasově orientovaný humor, nicméně zběsile cedící hláškující Hofman je absolutně TOP!!! Česká televize se na začátku roku 2017 tedy velmi vytáhla. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takovéhle přání bych fakt nečekal :D... Zatím jasně nejlepší díl. Krom samotného přání ("Strejdo, máš místo nosu pindíka..." "To je bambám") je tu parádní vsuvka na školním zápase v basketu. Opět pokračující linka s neodolatelnou mámou, ze které jsou všichni hotový, tesaj jí do kamene, kreslí obrazy, přestávají hrát... ("Ten Staněk je ale kretén, ale ta jeho máma, ta má ale kozy co?") Maximová brutálně sexy. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Středa byla slaboulinká, ale ve čtvrtek tvůrci opět vstávali pravou nohou napřed. Nebyla to taková řachanda jako úterý, ale bavilo mě to od začátku do konce. Akorát děda Abrhám by mohl s tím Alzheimerem trochu přitlačit - kdyby si nesundával župan - například, když šel do bazénu, nebo kdyby na sobě měl něco ještě méně příhodného, než tam skočil, tak bych se bejvale vůbec nezlobil. ()

laepus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ubývá sice humoru (ten zajišťuje hlavně vynikající Suchánek), zato přibývá trochu "temnější" zápletka a děj začíná mít i výraznější záporný náboj. Jo a ta hezká dupka ve sprše taky není k zahození, i když ta postava je tak šíleně nesympatická, že by to snad ani ten zadeček nespravil. ()

camper 

všechny recenze uživatele

Z první trojice rozhodně nejlepší díl, nicméně stále to není ono. Některý scény jsou dobrý (třeba jako závěrečná, kde se pořádně ukazují charaktery jednotlivých postav). Pak jsou ale ty horší, spíš vlastně uplně blbý jako třeba vyměšování s pérem na ksichtu anebo zbytečná scéna se svlíkající se zlatokopkou. Ty nemaj naprosto žádnej smysl než nevybočit z řady moderních podlejzavejch a bejt "podbízivě moderní". ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako předchozí epizody mě ani "Čtvrteční" epizoda nijak nechytla, humor stále spíš trapný, jen občas jsem se pobavila. Každopádně se příběh konečně začal vyvíjet k lepšímu. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

60% — Seriál jede v takových sinusovkách, tentokrát jsme se ocitli poměrně vysoko v kladné části. Už asi tuším, co je jeho hlavním problémem — formát seriálu. 6x40=240 minut, to jsou dva celovečerní filmy. Kdyby se námět zhustil do jednoho 90-100 minutového filmu, věřím, že by to mělo docela grády, neboť nápad to není špatný. ()

Reklama

Reklama