Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk řeší svůj vztah s Jolanou, která už s ním prý nechce chodit. Čtvrteční školní basketbalový mistrák chlapy zvedne ze sedaček. Trenérka Holušová totiž nečekaně zamíchá sestavou mužstva a Katka s Jardou se kvůli bezpečnosti musejí dát na útěk. Luděk dvakrát nečekaně zaboduje, ale jeho spoluhráči ani Jolana to vůbec neocení... (Česká televize)

(více)

Recenze (39)

ForGump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

''Já si na svýho bimba na nose zvyknu'' - ''Těplaja?'' - ''Ten černoch, co říká, že je náš syn, má mistrák.'' Neustávající tempo, originální situace a perfektní herci (především role Martina Hofmanna, to je hláškovací mašina). Jojojo, Kolečko a Prušinovský válej. Nechávám si ještě rezervu na závěrečné dvoudílí. 80% ()

Nalimator 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle díl mne dostal. Hoffman je v téhle sérii celkově boží, ale tady se z něj stal Dickhead a já šel do kolen. Navíc scéna pro mne: Tati, vždyť ty ani nevíš kdo teď vede extraligu. Cože, Litvínov? No to kurva ne, to ne! ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My nelžeme, my interpretujeme pravdu!" Advokát Hofman činí úklady a postihne ho za to genitálny trest (rovnaký motív bol použitý v comicse Chronicles Of Wormwood), matka Procházková je stále chcená mužmi a najnovšie aj nenávidená ženami, synátor Šorm nepotvrdzuje etnické stereotypy pod košom, ale aj tak je odmenený pod sprchou, tatík Suchánek stále hádže nekorektné hlášky a v závere víťazí chamtivosť. Stále zábava preveliká. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přát svému muži , aby mu na nose vyrostl (další?) penis - tak to už je dost "hustý" i na tvůrčí dvojici P.Kolečko+J.Prušinovský... . Jinak je to velice osvěžující komediální seriál. Už se těším na reprízu seriálu Čtvrtá hvězda, opět na ČT 1. ()

BarkaS 

všechny recenze uživatele

Hranice mezi trapností a humorem je hodně široká u společnosti jako celku, ale tenká co se osobního vkusu týká. Párkrát se tomu zasmát dalo, ale celek byl takovej ochotnicky nekorektní. ()

patmull 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byla hlavně Hofmannova jízda a Trpaslík zase dokázal posunout hranici nekorektnosti dál. Péro na ksichtě, "p**o", lehká erotika, rasistické vtípky ("Ten černej kluk, co bydlí u nás doma; Nějak se nám to komplikuje čerte.") Po minulém trochu vážnějším "build-up" díle, který potřeboval posunout příběh to byla dneska zase jízda z druhého dílu. ()

mcamino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak u tohohle dílu jsem se nasmál nejvíc. Prostor dostal konečně více také můj oblíbenec Michal Suchánek, do toho další vtipné scénky, kterých bylo víc než za poslední dva díly dohromady. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"strejdo máš pindíka na obličeji..." :))) "mi nelžeme mi interpretujeme pravdu..." :))) tak mladej si vrznul... ale musím uznat, že měla opravdu krásný zadek ...! "no co prostě kokot, no co, to dám... " :P nejlepší věc v seriálu....!!! ()

malet 

všechny recenze uživatele

Trpaslík mě baví víc a víc. Má to šťávu, lehký humor, ideální na pondělní večer. To beru :-) Škoda, že už jen dva díly :-( ()

ricous odpad!

všechny recenze uživatele

Asi už jsem starej, z mého pohledu humor jak pro cílovou skupinu 13-16 let. Spolu s Nádražím a Bohemou další průšvih ČT v roce 2017. Se slzou v oku vzpomínám na Okresní přebor, to byla jiná liga... ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od Luďka bych teda čekal víc. Chudák pes. Dedeček luxusně zahučel. Suchánek standartně nekorektní. Jak je možný, že Vladimír neví, kde bydlí jeho koncipient? No nic. Štít kapitána Ameriky bodoval. Šoural na tu basu celkem válel. Chudák právník. Nechtěl bych ... Matka už mi leze krkem. Finta slabá - čekal jsem víc - hlavně větší pranici. Eminem pobavil. Hezky Luděk ... I got it from my Daddy :-D Další přání pro Jardu? Právník má teda kládu (v porovnání s nosem teda fakt). Takže dědeček? ()

HanaZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slovenky byly vždycky kreativní. Před časem jsem viděla vydrápaný klíčem přes celou kapotu "Odpustila som ti", ale včerejší Trpaslík to překonal (scénarista musel s nějakou něco mít :DDDD ) ()

Reklama

Reklama