Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk s Janičkou zkusí poslední možnost, aby se jim povedlo napravit, co kdo v posledních dnech pokazil. Že s písní na rtech jde všechno lépe i tam, kde si mnozí myslí, že pomůže hrubá síla, se společně přesvědčí hned po ránu v chatové osadě v Roblíně. Ani probdělá noc ale nakonec nezabrání rozuzlení nymburské apokalypsy, která zdánlivě končí... (Česká televize)

(více)

Recenze (38)

pan.Kaplan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna, kdy Nárožný klečí u zvonu a zpívá Stáně mě dostala do kolen tak moc, že jsem si ji pouštěl opakovaně snad desetkrát. Co jsem pochopil, byla to improvizace Petra Nárožného a díky tomu, že autoři dávali hercům prostor pro tuto spontánní komiku se povedlo vytvořit dílo, které rozhodně nezapadne. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ve finále se žádné velké překvapení nekonalo. Spíše zklamání nad nevyužitým potenciálem a faktem, že tvůrci to sice dobře rozjeli a jejich nápad se mi líbil, ovšem postupem času, jim jaksi vyprchala nápaditost a uchýlili se jen k opakování již použitých věcí, které okořenili jen spoustou vulgarismu, rasistických narážek a zombie co sežrala jezevčíka. Hm, čekal jsem teda lepší vyvrcholení jejich příběhu. Takže zůstávám u klasického průměru. 50% ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stáňa sežrala psa, což teda dřív rozhodně nedělala, a její variace na "Živí, mrtví" málem dostala i chudáka Myšičku... Scény na chalupě to táhli dost nahoru, Kutlák hrající si s kšandama před neodolatelnou... :D Dost se začíná moralizovat, viz. linka Šourala, prostě štěstí si za přání nekoupíte.... A naopak, nesobeckost vám umožní přání navíc, jenže lidstvo je obecně sobecké, takže až do teď se nikdy nic takového nestalo... Takové pomrknutí, že bychom měli víc myslet také na ostatní, a ne jen na sebe. ()

Eire odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

najslabsi clanok RETRAZE.... inak miestami priemerneho, miestami NADpriemerneho, uprostred SKVELEHO mini serialiku, ktoremu ROZHODNE chyba lepsia NEDELA nez bola sobota, ale KOKOlecko proste nezvlada kokonce kratkych serialikov... Potvrdilo sa to aj v o tri roky starsom MOSTe, ktory je vlastne TRPASLIK bez trpaslika... AMEN ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

50% — Zombie Stáňa byla sice dobrý úlet, ale jinak díl zase trošku spadnul dolů. A to především kvůli od začátku očekávanému konci. Ve 4. a 5. díle jsem začal doufat, že to snad dopadne nějak jinak, překvapivě, ale ono ne. Navíc jsem nepochopil, proč musela mít dcerka k dispozici více přání, aby napravila postupně všechny nesmysly, když i moji dceru napadlo, že stačilo jedno přání „Ať je všechno zase tak jako dřív.“ ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama