Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk s Janičkou zkusí poslední možnost, aby se jim povedlo napravit, co kdo v posledních dnech pokazil. Že s písní na rtech jde všechno lépe i tam, kde si mnozí myslí, že pomůže hrubá síla, se společně přesvědčí hned po ránu v chatové osadě v Roblíně. Ani probdělá noc ale nakonec nezabrání rozuzlení nymburské apokalypsy, která zdánlivě končí... (Česká televize)

(více)

Recenze (38)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My jsme včera spolu lili. On slavil Zdenda narozeniny svý mrtvý starý. Jak jsme byli ožralí, tak jsem mu o tom trpaslíkovi jako dost nakecal." A proto mohla mrtvá Stáňa sežrat jezevčíka paní Janáčkové. Mně se tedy to finále nijak zvlášť nepozdávalo, protože zetlelé důchodkyně mi nezpůsobují orgasmy, ale právník Vláďa mě tradičně pobavil svým "střízlivým" zhodnocením situace i "vyrovnaným" dáváním přednosti důchodcům na přechodu. Jinak jsem rád, že třicetiletá vědecká práce přinesla výsledky - trpaslík není zlý, ale hodný. To se mi hned bude líp spát. ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Kolečko? Ve velkolepém víkendovém finále o jednu grandiozní hvězdičku míň za absenci angažovaného Koháka. .................................................................................................................................................... Odpady celkem šetřím. Na závěrečném dílu Trpaslíka jsem neshledal nic pozitivního. Rozuzlení jsem očekával a zombie opravdu nemusím. Ale že vyprovokuji nickpetajavorsky k napsání podobné zprávy? Nazdra, tobě by měli na CSFD ten účet smazat vole. Co to je za hodnocení, Rapl - 2 hvezdy, Trpaslik - Odpad, Kobry a užovky 3 a další a další. Lidi s takovým právem hodnotit jsou na hovno, smaž si radši učet, dík.  ...................................................................................................................................................... Péťo, hledej trpaslíka :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ve finále se žádné velké překvapení nekonalo. Spíše zklamání nad nevyužitým potenciálem a faktem, že tvůrci to sice dobře rozjeli a jejich nápad se mi líbil, ovšem postupem času, jim jaksi vyprchala nápaditost a uchýlili se jen k opakování již použitých věcí, které okořenili jen spoustou vulgarismu, rasistických narážek a zombie co sežrala jezevčíka. Hm, čekal jsem teda lepší vyvrcholení jejich příběhu. Takže zůstávám u klasického průměru. 50% ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak já vám teda nevím, ale "poslední" přání a jeho realizace mi připadalo dost slabota. Takový ulítaný díl, jako by se honili za nějakým vtipem a ten ne a ne dostihnout. Poněkud zklamání. Prostě to celé byla taková, chvilkami i zábavná, blbůstka. ()

pan.Kaplan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna, kdy Nárožný klečí u zvonu a zpívá Stáně mě dostala do kolen tak moc, že jsem si ji pouštěl opakovaně snad desetkrát. Co jsem pochopil, byla to improvizace Petra Nárožného a díky tomu, že autoři dávali hercům prostor pro tuto spontánní komiku se povedlo vytvořit dílo, které rozhodně nezapadne. ()

LadyPupu

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak u mě kvalita jednotlivých dílů kolísala mezi 3 - 4 hvězdami tak poslední díl je za jasných 5. Opravdu grandiózní finále dotažené ad absurdum! "Pec nám spadla, pec nám spadla..." ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stáňa sežrala psa, což teda dřív rozhodně nedělala, a její variace na "Živí, mrtví" málem dostala i chudáka Myšičku... Scény na chalupě to táhli dost nahoru, Kutlák hrající si s kšandama před neodolatelnou... :D Dost se začíná moralizovat, viz. linka Šourala, prostě štěstí si za přání nekoupíte.... A naopak, nesobeckost vám umožní přání navíc, jenže lidstvo je obecně sobecké, takže až do teď se nikdy nic takového nestalo... Takové pomrknutí, že bychom měli víc myslet také na ostatní, a ne jen na sebe. ()

jefff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakonec docela podařený seriál, ze kterého šlo bezpochyby vytěžit víc, ale z průměru domácí produkce nicméně vyčnívá. Poslední díl byl poměrně uspěchaný, ale zombie scéna byla dobrá. ()

laepus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dva díly tomu daly dobře na frak. Tenhle možná nebyl takový jako ten minulý, ale i tak - souboj Suchánka se zombíkem byl pochopitelným vrcholem celého seriálu! A i ten závěr stál za to a dal tomu i takový... nebudu spoilerovat. Jen doufám, že ten závěr není berlička k druhé sérii, protože tak přesně to má skončit. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele

Jo, tak hvězda navíc za ten zombie fight. A jako finále to bylo fajn, holka sice někdy přemoudřelá až to bylo na tečku, jiné zápory jsem ale nenašel. Mělo to spád, spoustu hlášek, vtip... A i ten konec byl fajn. Plus skvělý výběr hudby. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle pro mě bylo docela velké zklamání, i když jsem s tím počítala. Nevím, co by se muselo stát, aby mě závěr překvapil a potěšil ... Každopádně závěr určitě nebyl můj vkus, epizoda zase spadla na úroveň celého seriálu, tedy vcelku podprůměrná ... Každopádně bych ale chtěla poprosit ČT - zombíky opravdu ne :) Nejde vám to, maska to byla sice krásná a paní si roli střihla parádně, ale chování zombie opravdu odpovídá českým poměrům ... ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

50% — Zombie Stáňa byla sice dobrý úlet, ale jinak díl zase trošku spadnul dolů. A to především kvůli od začátku očekávanému konci. Ve 4. a 5. díle jsem začal doufat, že to snad dopadne nějak jinak, překvapivě, ale ono ne. Navíc jsem nepochopil, proč musela mít dcerka k dispozici více přání, aby napravila postupně všechny nesmysly, když i moji dceru napadlo, že stačilo jedno přání „Ať je všechno zase tak jako dřív.“ ()

gonga 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl s přehledem nejhorší s patrnou snahou to nějak dotlačit do konce s minimem zbývajících nápadů. ()

Reklama

Reklama