Reklama

Reklama

Trpaslík

(seriál)
  • angličtina Gnome (festivalový název)
Trailer

Epizody(6)

Obsahy(1)

Obyčejná rodina z Nymburka. Jarda a Katka Staňkovi. Vedou spolu provaznictví v uličce u náměstí. V obchodních i rodinných strategiích se ale, slušně řečeno, dost často neshodují. Jejich patnáctiletý syn Luděk chodí do kvarty místního gymnázia, chtěl by se stát hip-hoperem, ale zatím se cítí spíš nepochopen. Dcera Janička by se zase navzdory všem ráda stala právničkou, jako její strýc Vladimír Novotný, nejobávanější nymburský právník. Vladimírova krásná žena Pavlína by něco moc ráda, ale vůbec neví, co by to mělo být. To děda Václav ví moc dobře. Má nejradši kaši, ovšem ne tu, co dělají v domově důchodců. Staňkovi, jejich příbuzní, známí a sousedé, nejsou, jak už to bývá, se svými životy docela spokojeni. Že by ale nakonec mohlo být i hůř, na to v rozhodující chvíli nikdo z nich samozřejmě nemyslí. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele DAPDO k tomuto seriálu (2)

Trpaslík (2017) 

Kolečko a Prušinovský je pro mě záruka toho, že se budu bavit. Po prvním díle se mě nezdál výběr herců, ale celkově musím napsat, že po tom posledním jsem rád, že byli obsazení ti, co byli. Hlavně scény s Hofmannem jsou masakrální :-). Scénář hodně zajímavej, tohle dokážou vymyslet jen tihle dva...Hodnotil jsem díl po dílu, celkově mi vyšel průměr mezi tři až čtyři, ale protože se na to jednou znova rád podívám, dávám za čtverec. ()

Čtvrtek (2017) (E04) 

Díl od dílu lepší, hláškující Hofmann nemá chybu. ()

Související novinky

Zemřel Josef Abrhám

Zemřel Josef Abrhám

17.05.2022

České nebe se rozrostlo o další velkou hvězdu, ve věku dvaaosmdesáti let totiž zemřela jedna z nejvýraznějších postav naší kinematografie, Josef Abrhám. Oblíbený herec se poslední dobou bohužel… (více)

Reklama

Reklama