Reklama

Reklama

Jing xin po

  • Hongkong 驚心破 (více)
Trailer

Recenze (3)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Téma buněčné paměti, kdy psycholog a detektiv dostanou orgány schopného kriminálníka, který se specializuje na likvidaci těch, na něž zákony nestačí není vůbec marné. Perfektní kamera běhá ulicemi Hong Kongu, ukazuje jeho pulzující život i klidná zákoutí (gratulace kameramanovi za výrazný rukopis bez větších efektů), menší výjezd do Thajska, akce dávkována po kapkách ale profesionálně zvládnuta. Vynikající jsou tady především herci Ching-wan Lau hrající psychologa (Calvin) a Nicholas Tse detektiva (John), oba hrají šachovou partii proti sobě a snaží se ochránit své blízké. Film nikdy nenudí jen neustále přichází s novými a náhlými situacemi, které nijak nerozvádí, není jasné, jak se k nim došlo a tak se divák může škrábat na hlavě, co se to vlastně děje. Nicméně perfektní technické zpracování, herectví napravují dojem z občas nedomyšleného scénáře, tři hvězdy si film určitě zaslouží, zvládá porazit celou řadu hrůz, ať už koprodukčních, nebo ryze čínských, které se poslední roky natáčejí. Ken Wu rozhodně neměl špatný režisérský debut, jsem rád, že v HK se objevují i noví tvůrci. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být i celkem fajn, kdyby tu bylo přece jen o něco víc akce. Takhle snímek obsahuje hlavně pózy, kterých je zde skutečně dost. Postavy nejsou zlé, ale z celkového směřování filmu je vám tak nějak jasné, že tohle není, co vás dovede něčím překvapit. Divácky líbivý konec mi přišel až nudný a trapný. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Námět potenciál rozhodně měl i obsazení je slušný, hlavní dvojku mám ráda a tady byli opět skvělí, ale ve výsledku mě to moc nezaujalo. Nelíbila se mi hlavně forma zpracování, která brzdila spád filmu. Pěkné a zajímavé momenty bohužel střídaly úseky, kde to zas až tolik nefungovalo, ale ten průměr to pro mě alespoň je. ()

Reklama

Reklama