Reklama

Reklama

Boj o pevninu

(TV film)
  • USA Planet of the Sharks (více)

Planeta se ocitla pod hladinou a lidé žijí na uměle vytvořených plošinách. Žraloci přišli o přirozenou potravu a napadají přeživší. Jedinou nadějí na záchranu je najít způsob, jak zbavit pevninu přebytečné vody! (TV Barrandov)

Recenze (10)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

To byla fakt planeta žraloků.. který hopsali pár minut z vody jak delfíni a pak po zbytek filmu čumim na surfující krávu.. fakt paráda. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Každoroční přísun ultra levných céčkových filmů obstarává především společnost Asylum a tak mi bylo hned jasné, že tady se zřejmě příliš kvalitní podívané nedočkám. Krátký obsah filmu mě však mírně zaujal a tak jsem si samozřejmě nesměl nechat tento filmeček ujít. Již úvodní digitální masakr paletového městečka však pohřbil i zbytky mých iluzí, že bych se přece jenom mohl zas po dlouhé době dočkat alespoň průměrné podívané. Alespoň jsem se u toho trochu zasmál, když už nic jiného. CGI efekty hrozné jako vždy, ale žraloci se tu celkem pěkně vyřádili. Počet jejich obětí byl obrovský a oni měli štěstí, že jim to lidé díky své klasické blbosti značně ulehčovali. On celkově byl tento film přehlídkou nelogických nesmyslů a dosti špatných hereckých výkonů. Ale to už je zažitá klasika, takže to překvapí asi jen málokoho. Svou pozornost jsem tak převážně soustředil jen na několik pěkných „hereček“. Po této stránce si nemůžu stěžovat, jen kdyby tolik nepřehrávaly. Co se týká atmosféry, tak se snad ani za hororovou označit nedá. Spíše bych to viděl na nepovedenou komedii – o čemž svědčí i nepříliš humorný lov žraloků s kopím, nebo průjezd motorového člunu obrovskou vlnou. To však raději nehodlám ani více komentovat. 20% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Asylumácky WATERWORLD okorenený žralokmi ( tie sú zrejme najväčšou istotou tohto štúdia ) a bandou slušáckych doktorov skúmajúcich poveternostné podmienky. Ďalšia filmová hrozba Marka Atkinsa ( ten je zrejme najväčšou istotou tohto štúdia ). ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Superlacná zetková verzia Vodného sveta v ktorom sa spoločnosť ASYLUM rozhodla ako hlavné nepriateľstvo ľudstva dosadiť žralokov. Keďže CGI voda by vyzerala trápne, tvorcovia sa rozhodli, že to budú točiť reálne pri vode. To im asi odkúslo z rozpočtu a tak sa väčšina filmu odoráva buď na jednom člne alebo na drevených paletách, akože mestách. To, že tu absentuje akákoľvek logika asi bude zbytočné komentovať, ale toho Hispera s katanov si mohli odpustiť. ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Partia dementnych (ne)hercov spolu s reziserom sa rozhodli,ze natocia pi*ovinu,kde utocia digitalne zraloky,je to neskutocna hroza a des,dokonca to nie je ani vtipne,odpad ako hrom...:-) ()

Reklama

Reklama