Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Recenze uživatele dubinak k tomuto seriálu (3)

Chewing Gum (2015) 

1. série. Příjemnej funny seriál, který dáte pro pobavení klidně za jedno odpoledne. Humor je fakt šílenej a nevhodnej, ale tím víc je to přitažlivý. Michaela Cole je vtipná postavička už sama o sobě a její příhody fakt nevymyslíš. Někdy je to ale trošičku sušší tím, že je to britská dílna, ale i tak vám to příjemně vymyje mozek a budete mít hned lepší náladu. 2. série Tak tady už ta suchost platí trošičku víc. Epizody teď častěji jen tak vyšumí a není to tak kulervoucí jako v první sérii, ale pořád fajn sranda a ráda na tenhle seriál ještě pořád vzpomínám. Michaelina postava mi bude chybět. Say my vulva! ()

Season 1 (2015) (S01) 

1. série Příjemnej funny seriál, který dáte pro pobavení klidně za jedno odpoledne. Humor je fakt šílenej a nevhodnej, ale tím víc je to přitažlivý. Michaela Cole je vtipná postavička už sama o sobě a její příhody fakt nevymyslíš. Někdy je to ale trošičku sušší tím, že je to britská dílna, ale i tak vám to příjemně vymyje mozek a budete mít hned lepší náladu. ()

Season 2 (2017) (S02) 

2. série Tak tady už ta suchost platí trošičku víc. Epizody teď častěji jen tak vyšumí a není to tak kulervoucí jako v první sérii, ale pořád fajn sranda a ráda na tenhle seriál ještě pořád vzpomínám. Michaelina postava mi bude chybět. Say my vulva! ()

Reklama

Reklama