Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa dvaja kamaráti vyberú doručiť poštovú zásielku na chatu pri jazere v lesoch zistia, že ich zákazníčka nie je doma. Okolo chaty sa však odohrávajú zvláštne udalosti a všetko nasvedčuje tomu, že sa z miesta len tak nedostanú a blížiaca sa noc bude zrejme ich poslednou. (Marceloo)

Recenze (26)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Budem tentokrát štedrý a udelím tomu štvorku, kým sa to tu začne hemžiť odpadmi. Ale nie preto, že by si ju tento horor zaslúžil. Skôr preto, lebo niečo tak súčasne stupídne, komické a nechutné sa nevidí každý deň. Jeden z tých filmov, ktorý je tak zlý, až je dobrý. So slasherom to nemá vôbec nič spoločné. Hlavní hrdinovia bojujú o prežitie na chate spolu s rodinkou zaostalých zálesákov, pretože ich prenasleduje jedna skrvavená démonická mrcha, ktorú treba zastaviť pomocou rituálu. No ešte som nevidel, aby ženská vytiahla vložku, vyžmýkala ju do kalicha, potom do neho ešte nechala tiecť krv z piče, a keď sa krv všetkých zúčastnených zmiešala, tak sa musela poctivo vypiť, dokonca aj z tou vložkou. Alebo pannu trebalo odblaniť, no poštár bol očividne ešte panic, tak vydržal 6 sekúnd. Do toho každú chvíľu nejaká hláška, ktorá mi vyčarovala úsmev. Krv sa len tak liala, no z hereckých výkonov a dementných scénok ostával pomaly až rozum stáť. A charaktery postáv? No okrem zaostalej rodinky tam samozrejme musela byť nadržaná opitá negrica, či neustále onanujúci úchylák. Bolo tam toho strašne veľa, a ja som len neveriacky sledoval, či toto režisér myslí vážne. Asi to nemyslel ako poctu Evil Dead. Určite si na tento film budem ešte dlho pamätať. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Předminulý rok se mi na hororový seminář zapsal student Jiří, který o hororovém žánru neměl ani potuchy. Tonight She Comes mi tak trochu připomíná jeho památnou zkoušku, po které jsem byl nucen zrušit časovou soutěž a studenty semináře si raději začal sám vybírat na základě vstupní eseje. I zde totiž režisér motá páté přes deváté a z jeho scénáristického galimatyáše každý fanoušek kvalitního hororu bezpochyby začne upadat do mrákot. Bohužel vidím, že se zde na csfd.cz nachází mnoho hororových nedouků, kteří tuto bezbřehou slátaninu ohodnotili více jak jednou hvězdou. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby se nešťastník Jiří, kterého jsem vyrazil ze dveří poté, co potřetí zaměnil Michaela Myerse za Jacka Torrance, nacházel mezi nimi. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Keď sa dvaja kamaráti vyberú doručiť poštovú zásielku na chatu u jazera v lesoch, zistia, že ich zákazníčka nie je doma. Okolo chaty sa však odohrávajú zvláštne udalosti a všetko nasvedčuje tomu, že sa z tohto miesta len tak nedostanú a blížiaca sa noc bude zrejme ich poslednou. - Niečo takéto sa na hororovej scéne len tak nevidí. V podstate je to absolútny chaos bez štipky logiky, ale nesmierne tomu pomáha to, že sa neustále niečo deje, takže to svižne odsýpa a je to plné hororovej akcie. Je tu viacero nechutností, dialógy sú zábavné, je tu jedna fajnová gore scéna, šialené postavy a všetkému pomáha perfektná hudba od pána Wojciecha Golczewskiho. Prostredie odlahlej chaty u jazera je pre horor už desiatky rokov to najlepšie, odkaz na Friday the 13th sa vydaril a celkovo mám z toho pocit spokojnosti, ktorý kazí len to, že tá amatérskosť je miestami až príliš očividná. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nie je to márne (!)."ricci" to v podstate "dokonale" zhrnul a Ja takmer nemám čo dodať. Akurát snáď, po tej jednej scéne ma celkom slušne prešla chuť na "jebačku". "Tonight She Comes" je taká malá, za pár koruniek pozliepaná, priblblá "devilovina", ktorá takmer viac ako polovicu drieme, neponúka nič mimoriadne, a aj keď áno, je to skutočne na úrovni odpadu. V záverečnej dvacke sa však celkom slušne rozbehne, až mi je ľúto, že toho predsa len nebolo o niečo viac a Ja tak nemôžem o stupienok vyššie. Takto ambicióznych, pre mňa až "víťazných" - 50% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

A to bolo čo? Pointa asi uletela komínom, alebo som ju len skrátka nepochopil? Tvrdiť, že tento snímok má nejaký zmysluplný dej by bolo teda riadne prehnané - žiadny logicky základ, čo by mal hlavu aj pätu, žiadne mystérium, žiadne postupné budovanie atmosféry... len kopa halabala žvatlanín a amatérskych (ale našťastie aspoň sympatických) hercov, ktorých asi zobrali na blind niekde na ulici. A k tomu ešte tie ich smiešne dialógy. No som prekvapený technickou stránkou filmu, tá nebola vôbec zlá, hlavne čo sa týka kamery. Tiež sa tu našlo zopár "freaky" uletených nápadov ako napr. ten s tampónom, úchylákom alebo ten s holou vraždiacou ženskou, pričom sa tu krvou nešetrilo. Škoda, že to nemalo nejaký zmysluplný základ, len na jednotlivých útržkoch sa vyžiť nedá. Podpriemer. 40/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Extrémní vypuzení neposedného diblíka. Nález nahé a zdánlivě bezvládné dívky v lese u jezera spustí řetězec bizarních událostí. Mladík James a spol. narazí na rodinku uctívačů sil pekelných. Je celkem jedno, co nebo kdo se v lesní chatce bude následně v nejdelší a nejextrémnější scéně zapuzovat, ostatně z děje, který je mimořádně chaotický, je nesnadné vyjít s něčím zcela objasněným, logickým a přehledným. Celému filmu vévodí rituál, u kterého když se nepozvracíte, jste frajeři. Určitě nesledovat film nalačno, stejně tak u něj nic nekonzumovat. V okamžiku, kdy se ocitneme v chatce, stane se film vcelku neotřelým a značně nechutným. Režisér, patrně gurmán s velkým G, začne servírovat své menu zahrnující litříky krve, hlavním chodem je menstruační tampon přímo z oněch intimních partií, který, aby byl rituál úspěšný, musí být vybraným jedincem spolknut. Rituál je tím nejnechutnějším, co za poslední dobu bylo v "horáčích" k vidění. Z jiného hlediska, než jsou právě události v chatce, film už tolik zajímavý není. Skoro nelze bezpečně poznat, o co v něm dohromady jde. A ani nevadí místy prosakující amatérismus a neznámý casting. Vůbec ne. Kdyby Matt Stuerz chtěl příště natočit něco přehledného a přiměřeně smysluplného, mohl byt z něj být nový Sam Raimi. Místy jeho počin totiž lehce klopýtne o Raimiho proslulého Lesního ducha. Jen se tolik neusiluje o nadhled. Stuerzovi jdou extrémy dokonale. I když je znát, že svůj film pořídil za pět prstů, nedá se prohlásit, že by jej ošidil v gore, to vypadá pěkně masitě. Půvab scházel ženským, nenasadit pořádnou kurevnici do hororu se neodpouští. Plusem je, že horor má solidní spád, pořád se něco děje, stopáž se zbytečně neprodlužuje. Kupodivu to celé působí neokoukaně, kromě rituálu si ale z filmu nic jiného za krátký čas nevybavím. 6/10 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

I já budu u tohoto snímku štědrý jako ricci.s a udělím 3*. Nečekejte ale žádný příběh či perfektní herecké výkony, jelikož u všech je to herecký debut. No každopádně se to rozjelo celkem rychle, do chaty dorazíme cobydup. Celý film nám tu pobíhá nahá ženská, která má v sobě asi démona či co, máme tu dva típky z toho jeden panic a druhý honibrk, dvě holčiny a rodinku zálesáků. Co se týče gore, tak zde máme hlavně podřezávání žil, scénu vyndavání tampónu a chcaní krve do kalichu, ze kterého se následně všichni napijí, to bylo dost nechutný a úchylný. Celkově to na mě působilo jako parodie, kdy jsem se i dost bavil. Pokud chcete vidět netradiční, trošku amatérský, úchylný Horor s pěknou hudbou a pobavit se, tak doporučuji.  (110. hodnocení) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Dementní film, co dodat. Nemám teď vůbec čas čumět na bednu, protože se pořád něco děje, mám skoro výčitky z toho, že jsem už pár týdnů nic nenapsal do komentářů, no a když se tedy odhodlám a vyšaším si dvě volné hoďky na projekci, padne mi do rukou zrovna tahle nudná amatérská zhovadilost - to je snad naschvál. Film, který vymyslel i režíroval dement, film který ruční kamerou filmoval dement, film o dementech, film ve kterém hrajou dementi, film určený dementům. A navíc už vlastně ani nevím, o čem to bylo. Ale vím, že bych moc rád viděl celý štáb i všechny herce naražené na kůly, hoďka dvacet mýho života v hajzlu. Vlastně ba ne, sotva hoďka, proklikával jsem. Hvězda za scénu s tampónem. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak strašně moc špatný, až je to naprosto vynikající až geniální. No je sice fakt, že půlku filmu je to plus minus o trdlování kolem chajdy, ale tolik "oscarových" výkonů na tak malym prostoru jsem už dlouho nežral. No a když se pak děj přesunul do chaty, začalo jedno z nejnechutnějších a nejmizernějších vymítání (nebo co to bylo), co jsem měl kdy možnost vidět. Procenty se to tady asi ani vyjádřit nedá. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Tonight She Comes“ je hodně překombinovaný, o tom žádná, ale musí se mu nechat, že ta překombinovanost vytváří něco, co mě zaujalo. Matt Stuertz se snažil o to, aby byl jeho horor jiný, aby se skutečně a snažil vyděsit, aby byl nekonformní, aby trochu vyčníval. Podle mě se mu to povedlo a já jsem docela mile překvapený z toho, co natočil. Nesedne to každému, ale je to zajímavá zkušenost. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tohle sem sjel ze zvědavosti po přečtení zdejších komentů,hlavně nabubřelýho psychora.Ale v hodnocení mu musim dát za pravdu.Vůbec mě to nebavilo.10%. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Tak takhle jsem se u filmu už dlouho nezasmál. První půlhodinu je to naprostá sračka kterou jsem skoro vypnul a poslal do odpadu ale jsem hrozně rád že jsem to neudělal protože sotva se postavy přesunou do baráku tak začne ten nejujetější pokus o exorcismus ve filmu vůbec kdy se na sebe kupí další a další způsoby jak z někoho extrahovat krev. Jedna z postav se omylem podřízne a umře, další si vyndá tampon a vyždíme ho do kalichu načež tam ještě vymáčkne to co v ní zbylo, další postava se rychle odpaní s místním poštákem aby mohla darovat svojí krev atd. No a pak to všichni musí hromadně vypít samozřejmě :))) Herci jsou přirozeně špatný ale vzhledem k povaze filmu skvěle sekundujou scénáři a ta buranská dcerka hraje na Oscara. Užijete si i náký ty kozy neboť démon tam chodí uplně nahatej. Na filmu je zřejmě nejlepší soundtrack kterej má na svědomí Wojciech Golczewski jehož minimalistický synťáky krásně gradujou filmem jako dílka Johna Carpentera. Objektivně vidim film na slabší 4 hvězdy ale bejt tady na hranici 30% si VŮBEC nezaslouží takže dávám pětku, na tuhle podívanou určitě nezapomenu. Nedoceněná kultovní prasárna. ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Po dějové stránce blbost, divný střih, nic moc kamera, hudba na jedno brdo. Na druhou stranu se tam neustále něco děje a to něco dokáže bavit, na tak akorát přehrávající herce (a herečky!) se dá koukat. To, co předvádějí, je někdy nechutné, někdy krásné, někdy nechutně krásné. Suma sumárum nemám důvod kohokoliv od zhlédnutí odrazovat, ale ani bych to nikomu nedoporučil. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

No tak jako tenhle film je strašně rozporuplný, do poloviny opravdu hrůza zavádějící odpadem, ale od poloviny se to pořádně rozjede a budeme světky opravdu několika nechutných scén a vyklube se nám z toho slušná démoniáda s opravdu vychytaným koncem. Takže na konec i přes příšerný začátek docela slušná podívaná. ()

nwx 

všechny recenze uživatele

Recenzent jménem Psychor, který se tu vydává za "odborníka" s patentem na rozum, co pořádal hororový seminář a který se tu chvástá jak vyhodil studenty, protože to jsou hororoví nedoukové, kteří si "dokonce" pletou jména filmových postav, si myslím, že je úplně vedle ohledně hodnocení tohoto filmu. Pokud lidé typu Psychor v ČR něco vyučují ohledně hororu, pak se nedivme, že v ČR nikdy nic pořádného nevznikne. Tento film je totiž pořádným hororem, nezvyklým, možná porušujícím pravidla bůhvíčeho, ale v záplavě neoriginální nudy je docela originálním dílkem. Po technické stránce profi (jen tu a tam něco amatérsky provedené), profi hudba, profi zvuk, dějově naprosto originální nepředvídatelná šílenost o šílených lidech. Já se opravdu bál a to člověk od hororu očekává. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Ďalší príspevok z retro vlny hororov tváriacich sa ako niekde zo 70. či 80. rokov minulého storočia. Schéma je dôverne známa, niekoľko sexu chtivých mládežníkov, chata v lese a k tomu démon. A bonus? - Buranská rodinka úžasných. Tuctový príbeh je ozvláštnený tým, že sa v ňom nachádza množstvo nechutných perverzných scén a démon v podobe Kristy je celý film iba v Adamovom rúchu. Konanie postáv je čisto ako z koprodukcie Bunuela a Daliho, totálne ťažký surrealizmus. Mladý doručovateľ ide dorúčiť list, vstúpi na cudzí pozemok a zaspí tam v hojdacej sieti. Dve koketule idú za kámoškou tá sa neozýva a oni ju nehľadajú, ale sa bavia po svojom atď. Ak divák pristúpi na takéto pravidlá, nemusí byť z filmu sklamaný. A navyše, je tu niekoľko prekvapivých momentov a istý vývoj postáv, čo v takomto druhu filmu nie je bežná vec. Nie je veľa hororov, kde by sa z vcelku sympatickej postavy vykľul zbabelý chudák. Sumár: kvalitatívne nevyvážený démonický slasher, ktorý však treba vidieť. S menom Matt Stuertz sa totiž ešte určite v blízkej budúcnosti stretnete... ()

Reklama

Reklama