Reklama

Reklama

Texaský masakr motorovou pilou 2

(festivalový název)
  • USA The Texas Chainsaw Massacre 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dva kluci se vydávají na největší pařbu svého života, když jim cestu zkříží neznámá postava s motorovou pilou. Stretch, které zavolají do rádia vyslechne jejich vraždu v přímém přenosu. Netuší tím, že se dostala sama na seznam mrtvých a zdá se že texaský masakr ani po 13ti letech neskončil... Po útoku v rádiu (kde přežije) se sama na vlastní pěst rozhodne vypátrat vrahy, ale končí v zajetí. Na pomoc přichází "Levák" (Dennis Hopper). (Rodriguez)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (128)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

U hororu jsem se už dávno nezasmál tak, jako u dvojky texaského masakrování. Ani jedna postava není normální a nakonec zešílí i ty, co by ještě někde uprostřed filmu jako normální mohly být. C. Williamsová sesazuje z trůnu vřískající královny J. L. Curtisovou, jelikož tak vytrvalý ječák po většinu poslední třetiny filmu se jen tak nevidí. D. Hooper sice úchylné kanibaly loví, páč mu sebrali bráchu, jenže když se ozbrojí třemi pilami, tak mezi ně hravě zapadne. Působivé bylo temné podzemí zahalené do jemného oparu, který prorážely stovky barevných světel a světýlek, naopak trochu zklamalo minimální gore. Namlsaný divák chce přeci jen více, než pouze pilu v břiše a stahování kůže mimo záběr kamery. Jako taškařice povedené. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Dennis Hopper vyzbrojený troma (!) motorovými pílami versus Leatherface - to znie ako dobrá trashoidná zábva. Bohužiaľ, pravda je to len z polovice. Trash to síce je a poriadny, ale so zábavou je to už trochu horšie. Neviem, ale ja si myslím, že pohľad na zamilovaného Leatherface a jeho ťažkú dilemu (Sex or saw?), je skôr smutný ako zábavný :) ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Zamilovanej Leatherface ("Bubbo got a girlfriend, Bubbo got a girlfriend."), skvěle máklej Moseley, hláškující Siedow ("No aspoň vyřešil můj problém s hemeroidy.") a krutě drsnej Dennis Hopper se třema motorovkama (dvě za opaskem, jednu v hnátě)- kdo tenhle Texaskej masakr neviděl, tak ten asi neuvěří. Mě však tento filmovej trash sedl jak Bubbovi kožená maska na ksicht. Zapomeňte na syrovou atmosféru předchozího dílu, zapomeňte i na strach, oboje tu totiž nahradila šílená diskotéková jízda a tuny kostí, vnitřností a litry krve- Přehnané? Ano. Trapné? Možná. Zábavné? Rozhodně! A Leatherfacův taneček před řezaní pilou by se měl zanést do zlatého fondu americké kinematografie :D ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Štafetu od prvního dílu převzalo volné pokračování, které veškerou svou sílu vyčerpalo v první čtvrtině kolečka... A pak se nechalo jenom předbíhat. Mé poměrně pozitivní hodnocení je pravděpodobně zmanipulované vážně úžasným začátkem, jelikož i Leatherface zde stojí za hovno a místo něj nastupuje Chop-Top, který hravě svého bratříčka zastínil. Zbytek filmu je potom směs jekotu, křiku a řevu. Zklamání? Obrovské ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Pokračování kultovního horroru Texas ChainSaw Massacre je...no řekněme, že si tak trochu pohrává s parodickými prvky což je víceméně dobře, protože kdyby se to snad autoři rozhodli brát zcela vážně, dopadlo by to hodně špatně. Takhle se ale jedná o solidní zábavu, kde je dobře namixováno napětí a humor, takže výsledný efekt - film je dost natáhlý, ale místy se člověk slušne pobaví, pár dobrých hlášek (Cook pod stolem rlz :) pár nečekáných lekaček a finální souboj motorových pil ve stylu souboje světelných mečů ála Luke Skywalker x Darth Vader. Dennis Hopper potvrdil, že role psychpatů mu jdou dobře a pro jistotu si jich ještě v budoucnu pár střihne. Nemůžu říct, že bych se z filmu posadil na prdel, ale pro fanoušky (!Pouze pro fanoušky se sakra velkým nadhledem!) série uvařil Hooper domácí gulášek, kam sice naházel vše co dům dal, ale světe div se, spapat se to dá. ()

Galerie (124)

Zajímavosti (20)

  • Film byl zakázán v Německu a Singapuru. (Chatterer)

Reklama

Reklama