Reklama

Reklama

Lidská vlna

(festivalový název)
Argentina / Brazílie / Portugalsko, 2016, 100 min

Obsahy(1)

Hledání a nalézání, nekonečná pouť a snažení lidstva ve formálně i obsahově originálním debutu režiséra Eduarda Williamse. Williams ve svém celovečerním debutu pokračuje v metodě volných asociací a propojování kontextů na hranici mezi hraným a dokumentárním filmem. Dílo, které dokáže zprostředkovat kvality intimity a spontánnosti reálného života, nás zavede od Argentiny přes Mosambik až na Filipíny. (Febiofest)

(více)

Recenze (4)

WillBlake 

všechny recenze uživatele

Dokumentárnější Slacker, cestující jednou přes webcam sex, podruhé skrze obří mraveniště. Jeden z nejzázračnějších filmů, co jsem za poslední dobu viděl. O tomhle režisérovi bych rád slyšel brzy znovu. ()

boogieman 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších filmov poslednej doby ktorý sa hýbe na hranici dokumentu a fikcie. Debut, ktorý dáva veľký prísľub do budúcnosti. Ak sa režisér uvedie takýmto snímkom, vždy zbystrím pozornosť a zapamätám si jeho meno. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Metascore 56, Variety a NYT 50, Slant+Roger Ebert 25! "Film může být snadno zaměněn za obyčejné video na youtube, kde nudící se chlapci amatérsky zaznamenávají, co se jim namane" (z recenze Slant Magazine). ()

Související novinky

Letos v Marienbadu

Letos v Marienbadu

19.08.2019

V srdci malebných Mariánských Lázní se v termínu od 28. do 31. srpna 2019 uskuteční již čtvrtý ročník Marienbad Film Festivalu. Poklidné lázeňské město přivítá na konci prázdnin festival zaměřený na… (více)

Reklama

Reklama