Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdina z Nickelodeonu s hlavou jako ragbyový míč ovládl filmové plátno a chystá se na vaše obrazovky se zábavným příběhem plným dobrodružství, který potěší celou rodinu! Bezcitný podnikatel má hrozivý plán: srovnat Arnoldovu čtvrt se zemí a postavit obrovské nákupní středisko. Čas ubíhá a všichni volají po zachránci. A tím je právě Arnold. Společně s Helgou, věrnou copatou kamarádkou, která ho tajně miluje, a Geraldem, nejlepším přítelem, Arnold poznává pravý význam pokroku a nachází nové radosti ve staré dobré čtvrti, která se jmenuje "domov". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Seriál byl velmi dobrý, ale tady je tématu na jednu klasickou epizodku a ne na celý film. Sice je to jediný, ale za to dosti výrazný zápor, jelikož film opravdu strašně nudí a je děsně utahaný, že se obávám zda by u něj neusla nudou i cílová dětská skupina. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Arnold patřil na SuperMaxu mezi mé nejoblíbenějších hrdiny. A tudíž jeho celovečerák viděný s mírným odstupem jen příjemně utužil vzpomínku. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tahle pohádka byla tak nehorázně pohodová, že ješte než jsem znal Red Dwarf (který si pouštím před spaním do dnes) jsem si pouštel tento film. Dobře se u toho usínalo a to nemyslím zle. Prostě super dialogy a celý je to taková pohodička. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Stejnojmený seriál měl docela slušný úspěch a tak tvůrci vyrukovali s filmovým zpracováním. Nenápaditý snímek s úrovní děje, která by se vešla asi do dvou epizod nepostrádá nápad, ale jedná se o trochu natahovaný produkt. Pro ty, kteří stále vzpomínají na seriál se ve filmovém zpracovní nalezne pár vtípků, takže za zabití času bych to nepokládal. Film je však jen průměr, seriál byl nadprůměr. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tohle filmové zpracování na seriál Arnoldovy patálie zdaleka nemá. Jako malá jsem ten seriál zbožňovala. Škoda, že ho už dlouho nedávali. Film hodnotím jen na 55%. ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Pokud se Vám líbil seriál, tak od flmu mnoho nečekejte. Film je spíš průměr. Po stránce příběhové je lehko předvídatelný. Na nedělní dopoledne dobrá zábava... ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od tohoto filmu nečekal, což se vyplatilo. Je to poměrně nudné po celých 76 minut trvání. Myslím, že kdyby to Tuck Tucker nenatočil, takže by to nikomu asi nevadilo. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Seriál šel kolem mě, tak ani nevím, proč jsem koukal na film. Bylo to totiž ještě horší, než jsem čekal. Animace příšerná, postavy kreténské, o dějí se mluvit nedá a zábava taky nulová. Celou dobu jsem přemýšlel, komu se tohle vlastně může líbit a pro koho to bylo točené. 20% ()

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Seriál byl bezvadný, na SuperMaxu patřil mezi moje nejoblíbenější. Tento film, co do kvality, nesahá seriálu ani po podrážku bot a je to jen jedna velká nuda. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Šišatohlavec Arnold tentokrát zachraňuje svoji čtvrť před zničením.Dalo by se říct že jde jen o další epizodu stejnojmeného seriálu avšak tato má 76 minut.Chvílkemi nuda,chvílemi zábava s o něco lepšími animačními efekty v některých záběrech. ()

Gismo.kv 

všechny recenze uživatele

Jako kluk jsem tento seriál zbožňoval, bohužel tento celovečerák mě docela nudil. Otázka, jestli je to tím, že jsem dospěl anebo tím, že ten film byl oproti seriálu opravdu tak slabý... ()

m0lL!sS 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat...Arnold se ve filmovém podání rozhodně nepovedl tak, jako například Simpsonovi. Na druhou stranu budete těžko hledat lepší snímek vhodný do postele, u kterého si poměrně slušně odpočinete, aniž by jste museli sámodlouze přemýšlet nad hlavní dějovou linkou. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

Film o Arnoldovi a jeho kamarádech mě spíše zklamal, než potěšil. Příběh se snaží být zajímavější a dramatičtější, než je tomu v jednotlivých dílech seriálu - podle mě je to ale na škodu. Pro fanoušky Arnolda je však jedno zkouknutí povinnost. ()

Reklama

Reklama