Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 11. září 2016 v Richmond Coliseum (Richmond, Virginia). Na kartě se sešlo osm zápasů.

1) Kickoff: Baron Corbin vs. Apollo Crews
2) Alexa Bliss vs. Naomi vs. Becky Lynch vs. Carmella vs. Nikki Bella vs. Natalya (Smackdown Women's Championship)
3) The Usos vs. The Hype Bros 
4) Dolph Ziggler vs. The Miz (Intercontinental Championship)
5) Bray Wyatt vs. Randy Orton 
6) Kane vs. Bray Wyatt (No Holds Barred Match)
7) Heath Slater & Rhyno vs. The Usos (Smackdown Tag Team Championship)
8) AJ Styles vs. Dean Ambrose (WWE World Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

6 DIVAS MATCH - 3* - Dobrý začátek. Nadějný. Všechny divy se ukázaly solidně. Sice už poslední dobou mívají i lepší zápasy, ale vzhledem k náročnosti 6 woman zápasu dobré. USOS VS. HYPE BROS - 2* - Dva naprosto nezajímavé týmy. Usos jsou k nečemu jen když mají soupeře, kteří z nich vyždímou to nejlepší. Zack je idiot a Mojo je celkem zábavný, ale ještě musí trochu růst. MIZ VS. DOLHP ZIGGLER - 3* - Podle mě nesmyslně dlouhý zápas. Sice trochu něco předvedli, ale od těhle dvou bych čekal větší show. BRAY WYATT VS. KANE - 3* - Škoda, že nebyl Randy, ale návrat Kanea také potěšil. Zápas průměrný bez nečeho extrémnějšího. USOS VS. RHYNO A HEATH SLATER - 2* - Nesnáším koncept, kdy na jedné PPV mají dva zápasy stejný wrestler nebo v tomto případě tag team. Blbost. Navíc zápas nijak atraktivní. AJ STYLES VS. DEAN AMBROSE - 5* - Alespoň main event nezklamal. Feud podle mého gusta. Dvě top hvězdy, které dokáží zaujmout v ringu i mimo. Lahůdka nakonec. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Nebudu to jednotlivě rozebírat, show byla, až na pár maličkých detailů, skvělá a takhle při pondělku se to hodí. ... Ženy se předvedly neskutečně. Ze pár botchů bylo, ale to k tomu prostě patří. Alexa Bliss mě hodně překvapila. Měl jsem neskutečnou radost když vyhrála Becky. Z Four horsewomen už všechny držely nějaký titul a je jasný, kdo bude určovat směr ženských divizí. ... Rhyno a Slater taktéž potěšili, je fajn, že se v SD nebojí dát šanci i outsiderům a udělat z nich hvězdy své show. Usosákům heelturn sluší. ... IC byl klasickou výplní. Miz nepřekvapil a opět vyhrál díky Maryse. Ziggler... je Ziggler. ... Idiotský segment Wyatta a Ortona dosáhl idiotského maxima na závěr zápasu Wyatt vs Kane. Jediná věc, která mě na BL nehorázně nasrala. ... Že zápas Styles v Ambrose bude kvalitní jsem nepochyboval, ale že až tak? A že Styles odejde jako šampion? Skvěle. Ne, že bych Stylese nějak hltal, ale rozhodně mě těší, že je titul v jeho rukou. ... Celkově to byla moc povedená show a Raw s Clash of Champions má co dělat, aby ji překonal. 5* ()

GTS_PUNK 

všechny recenze uživatele

S draftom, ktorý opäť rozdelil rostery WWE na právoplatné RAW a Smackdown, bola to práve modrá show, ktorá debutovala so svojou vlastnou PPV show... teda, skôr len obnovila názov jednej starej PPV. A vôbec to nebolo také, aké som očakával. Ženský otvárací zápas bol solídny, Alexa Bliss ako Harley Quinn potešila určite nejedného človeka a víťazstvo Becky Lynch asi každého. Zo zápasovej karty som si na ďalšiu podobnú satisfakciu musel počkať až na záver show. Aj Styles s Deanom Ambrosom predviedli len to najlepšie, ako to od nich divák vždy očakáva, a ako nového šampióna sme sa dočkali prvého menovaného. Pre niekoho možno nemilé prekvapenie, pre niekoho vítaná zmena, ktorá by časom prišla tak či tak. Ostatné zápasy karty boli priemer rovnajúci sa bežným zápasom z každotýždenných show. WWE Backlash 2016 určite nadchol výsledkami troch zo štyroch titulových zápasov večera. Prvá Smackdown ženská šampiónka, tag teamoví šampióni a nový WWE šampión. Zápasovo sa však z celkového hľadiska jednalo o priemernú show bez výraznejšieho pamätného momentu. Jednotlivé brandy môžu začať po drafte prezentovať lepší produkt než predtým, ale na to je stále priskoro. Navyše slabé show ako táto v WWE budú stále. Najmä od tejto spoločnosti nemožno čakať prvotriednu show týždeň čo týždeň. ()

Reklama

Reklama