Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(20)

Vzpurná a problémová náctiletá dívka se setká s chápavým učitelem, který ji inspiruje k životní změně a tomu, aby se stala neurochirurgem. (Netflix)

Recenze (9)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Skoro se stydím, jak jsem ty Doktory podceňovala, a jak dlouho jsem odsouvala zhlédnutí. Z části za tím stála moje nedůvěra k hereckému výkonu Park Shin-hye, která u mě neustále skáče z kategorie herců, které miluji do těch, které nemůžu ani vidět. No fakt, v polovině seriálů, které jsem s ní viděla, jsem se na ni nemohla vynadívat, v té druhé jsem ji naopak nemohla vystát. Každopádně, tohle je ten první případ. A možná její nejlepší role vůbec. Úžasně jí doplňoval Kim Rae-won, kterého aktuálně vidím jako jednoho z nejpříjemnějších herců v Koreji. Od "vzteklouna" z Attic cat, kde byl ale taky vynikající, pěkně vyzrál a vlastně mi přišel naprosto dokonalej. S Shin-hye k sobě krásně ladili. Jejich vztah byl zdravý a dělal mi radost. A stejně tak zbytek - nebo naprostá většina - herecké bandy. Nemám si na co stěžovat, skvěle zahrané, napsané, natočené i hudebně dokreslené. 5* ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Dobré dialogy, silná hlavní ženská postava, její borec je borec, všechno je to poměrně lidsky řešeno a některé věci, které se jinde rozmazávají, jsou zde řešeny tak, jak by to řešili skuteční lidé. I tak si scénáristé vypomáhali hroznými berličkami, které mě naštvaly (nehoda na motorce - to bylo tak jasné a tak nepotřebné...). Dá se na to koukat, ale je to tááák dlouhééé a působí to ještě delší. Měla jsem problém to dokoukat, vlastně i přes klady jsem se musela donutit to celé zhlédnout, protože mě to nezaujalo a ani jsem se nedokázala nijak zvlášť sžít s postavami, abych to s nimi mohla všechno prožívat. Každopádně to špatné není, kdo má rád vztahovky, trochu pomsty a lékařské prostředí, měl by se mrknout a dát vědět, jestli to splňuje jeho požadavky. ;-) Přeloženo. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Doba, kdy jsem hltala Chicago Hope už je dávno za mnou a věcem z nemocničního prostředí se spíš vyhýbám. Ale zvědavost, jak zvládne Park Shin-hye svoji první opravdu dospělou roli, byla až moc velká a nelituji. Plačka byla skvělá a brečela jenom tam, kde to bylo pochopitelné. Po Pinokiovi jenom potvrdila, že je nejenom krásná, ale i výborná herečka. Role ubrečených holek už má, zdá se, za sebou a je z ní okouzlující mladá dáma. Ale seriál nestál jenom na ní. Učitel byl moc sympatický, křen úplně normální a ne nějaký posedlý stalker (navíc má Yoon Gyoon-sang doma tři kočky a u mě proto velké plus :^))) ). Záporačka byla sympatická taky a nakonec ji člověk i docela chápal. Taky to neměla jednoduché. Skvostné bylo i finále, které jsem čekala od chvíle, kdy se určitá pacientka objevila, a já ho s hlavními hrdiny probrečela. Dalším kladem byl propracovaný scénář. Boží mlýny mlely, jak mají. Pro mě prostě dokonalé. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Koukala jsem hlavně kvůli Park Shin-hye a její ranařský roli. Šlo to, ale příběh a prostředí mě extra nezaujalo, plus mi to přišlo moc dlouhý. Na druhou stranu chemie mezi Shin-hye a Kim Rae-wonem pěkně fungovala, líbilo se mi, jak vykreslili jejich postavy a vztah. ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Seriál má hned několik velkých plus! Park Shin zde nebulí tak, jak jsme na ni zvyklí, tady je to silná žena (není se co divit, když si její postava prošla tím, čím si prošla...) a pro ránu nejde daleko. Krásně zde dokazuje, že už dokáže hrát vyspělou ženu a ne jen mladé naivní dívky. Další plus shledávám v hlavním hrdinovi, jeho krásně optimistický přístup a... usměrňování hlavní hrdinky? Jo, tak bych to nazvala. Tím se totiž dostávám k dalšímu plusu a to je jejich nádherně vykreslený vztah! Hlavní hrdinové si vše řeknou na rovinu a bez obalu, i když to toho druhého může naštvat, snaha dát tomu druhému i jiný náhled na věc, ale ujistit ho o tom, že ať se rozhodne jakkoliv, budu na jeho straně, bylo to ve stylu "řeknu svůj názor a pak popřemýšlím i nad názorem toho druhého a možná dojdu k závěru, že měl pravdu a zachovám se podle jeho rady." Není zde žádná potvora, co si jde za svým cílem i přes "mrtvoly", ani žádnej křen, co by vás svým chováním doháněl k šílenství, ne! Tady je to parta dospělých lidí, kteří spolu jednají (skoro vždycky) na férovku. Má to vtipné situace, parta internistů a jejich starších kolegů mě dokázala pobavit, hlavně rozkošný Kim Min Suk v roli Kang Sooa (kterého jsem si oblíbila už z Descendants of Sun), jo a skvělá kamarádka hlavní hrdinky, kterou jste si prostě chtě nechtě, museli zamilovat - Moon Ji In v roli Soon Hee. Úžasné případy z oddělení neurochirurgie (nejednou mi zůstával rozum stát) a úžasný příběh samotný! Tohle dílo vřele doporučuji! ()

skretik 

všechny recenze uživatele

mne nevadili tie klise momenty... ale ta scena s operaciou pri vedomi... ked ta pacientka hybala hlavou... achjaj... ale inak super :D ()

Brouzdalka 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý náhled do korejské tvorby! Inteligentní dialogy (!), dobré herecké výkony, korektnost, propracované postavy a jiný kinematografický i zvyklostní přístup. Rozhodně doporučuji jako velmi osvěžující zpestření! ()

Soupalka 

všechny recenze uživatele

Turecký remake Kalp Atisi vyznívá trochu jinak než původní korejská verze a pro Evropana je možná trochu stravitelnější. Tož  se někomu nakonec může líbit více, i když má možná ještě blíž k Chicago Hope.  Osobně preferuji JK verzi. ()

instant

všechny recenze uživatele

Nejlepší korejský doktorský seriál, hrozně příjemně se na to kouká a stále jsem se přiblble usmíval. Nelogičnosti v tom kdo co operuje a tak se nesmi řešit v žádných seriálech. ()

Reklama

Reklama