Reklama

Reklama

Velké dítě Dickie Roberts

  • USA Dickie Roberts: Former Child Star (více)
Trailer
USA, 2003, 99 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Dickie Roberts byl uznávanou televizní dětskou hvězdou. Jenomže jak už to tak v šoubyznysu bývá, časem po něm neštěkne ani pes. Teď je mu 35 let a má podřadné zaměstnání. Začíná ho to tak trochu štvát, a proto se chce dostat zase před kamery. Ať to stojí, co to stojí. Většina producentů ho okamžitě vyprovodí, ale jeden mu vnukne myšlenku vrátit se do dětských let a užít si je jako každé normální dítě. A tak se "ubytuje" v jedné adoptivní rodině se dvěma dětmi a začne si užívat... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

Shit 

všechny recenze uživatele

Oproti Joe dirt, kde byl David Spade nezapomenutelnej, tak tady je mírně řečeno dost průměrnej. On mu bohužel ani moc nenahrává scénář, kterej neni zrovna moc vtipnej a to u komedie si myslim docela vadí. Nicméně je to celkem příjemnej film a rozhodně sem se nenudil ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Zpočátku nudná komedie s nádechem do trapna, která se postupně, stejně jako se mění Dickie, mění v příjemnou rodinnou pohodovku s několika povedenými vtípky. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Popravdě, je to na dvě hvězdy, ale na to, jaký jsem čekala průšvih, to byla vcelku milá rodinná /ne/komedie. Nemám ráda D. Spade, ale na tuhle roli je svým výzorem přerostlého klučíka jak dělaný. A písnička v závěrečných titulcích zněla nečekaně upřímně. /19. 10. 11./ ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Nahobluji tu roli jako Ježíš tesař." Po přečtení komentářů jsem trochu pochyboval, ale kdybych věděl, kdo to produkoval, neměl bych pochyby. David Spade je zvláštní herec. Prakticky v každé své roli, ve které jsem ho viděl působí lehce nesympaticky, ale přitom to dává přesně. Věřím, že takový není, ale jeho podání je hodně přesvědčivé. Zábavné cameo role (Sasha Mitchell rozsekal) a role bývalých dětských herců (v tomhle ohledu opravdu výborná závěrečná píseň). Úsměvná komedie, v závěru s nějakým tím poselstvím, ale ve stravitelné míře. 3.5* ()

numi 

všechny recenze uživatele

Hrozný rozjezd, který se ale vyplatí přetrpět. David Spade, který mi na začátku přišel tak vyumělkovaný a trapný se taky rozjede k příjemnému komediálnímu výkonu, takže nakonec dostanete pod nos povedenou rodinnou komedii s pěknou porcí originálních nadávek. A jako dezert Brendana Frasera, Roba Reinera a Davida Arnolda... [prosinec 2005] ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Docela jsem byla překvapená, jak vtipné to je byť je to z produkce Adama Sandlera, takže nebudu lhát očekávala jsem to nejhorší a možná proto se mi to nakonec i líbilo. David Spade není až tak známý herec a nedivím se, není totiž zajímavý ani příliš výrazný, ale v tomhle filmu, kde není žádná jiná hvězda (snad jen kromě Alyssy Milano), která by ho zastínila to nevadí. Film jako celek je vtipný a konec velmi dojemný. Takový oddechový snímek na nudné odpoledne, který neurazí. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Nechcel by som byť deckom z Hollywoodu. Miestami to bolo aj trochu vtipné, no aj tak to bol mierne podpriemerný film. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Skvělej námět, ale celkový zpracování neurazí ani nenadchne.. David Spade patří mezi moje komediální oblíbence a Jon Lovitz ve vedlejší roli, to může dopadnout při nejhorším jako průměr.. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Dickie Roberts je jedno z dětí, které doplatilo na svoji mladou hereckou kariéru. Když seriál, ve kterém hrával jako kluk začal lidi nudit, byl nemilosrdně vyhozen. Nyní už je dospělý, a sní o návratu mezi hereckou elitu. Bohužel k roli, která by ho vrátila zpátky, potřebuje být "normální". Takže si najme "normální" rodinu, aby v ní mohl znovu prožít své ztracené dětství... Ze začátku mi přišel film hodně trapný, ale postupem "znormálňování" Dickieho mě začínal bavit více a více. Ke konci už se to celé tvářilo jako standardní rodinný film... Potěší i menší role skutečných více či méně známých herců a režisérů (Brendan Fraser, Rob Reiner, David Arnold, atd...) ()

lumiros 

všechny recenze uživatele

Tento film se mi hodně líbil a mělo by takových být co nejvíce, protože jsou nejen zábavné, ale hlavně výchovné. V první polovině filmu jsem se celkem nudil, ale pak to začíná nabírat na obrátkách a celkově film je velice pěkný. ()

Reklama

Reklama