Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam Decker (Dolph Lundgren) své ideály dávno ztratil a svůj poslední den na bojišti státního školství tráví dozorem nad těmi největšími výtržníky, kteří za trest zůstali po škole. Školní budova se má ale brzy stát bojištěm skutečným. Dobře organizovaná skupina zabijáků vyzbrojená zbraněmi a výbušninami vtrhne do školy v domnění, že je prázdná, a hodlá si v ní udělat základnu pro svou pečlivě naplánovanou loupež. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (131)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Vybrat si k teroristickému útoku školu, kde učí Dolph Lundgren je stejnou chybou, jako chtít vykrást banku, ve které sedí za přepážkou Chuck Norris. Celé je to sice jedna velká blbost a nesmysl, ale nechtěná zábavnost mě nakonec donutila dát onu symbolickou jednu hvězdu. Nutno ještě dodat, že takhle dementní teroristy jsem už dlouho v žádném filmu neviděl. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,to se tu muselo střílet abys tu zustal?" tak já nevim co všichni mají, ale já jsem se neskutečně bavil! Honička čopr proti vozejčkáři ve školní budove, jasně nekterý scény až moc přehnaný, tak ale o tom akční filmy občas jsou ne? Ani chvíly jsem se nenudil záporaci byly "správně" ujetý, Lundgren se s nikým nesral ,,hej ochránče!"(kopačka do xichtu). Dost nabítý, nahláškovaný akční béčko. ()

Reklama

PierrevanH odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říct, že tenhle film měl mnohem větší potenciál, to by se ovšem musel jinak natočit. Učitel tělocviku v podání Lundgrena, který se postaví proti skupince teroristů byl pro mě lákadlem. Bohužel asi po půl hodině je film na odpis, nesmyslné zápletky, silní studenti a záporáci, co neumí nic trefit. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Fajn kaslete na Bosnu ja ho ted vyridim!!! neskutecne parodicka ale az navykova zalezitost z mym oblibencem coby ucitelem masakratorem pusobi to tak neskutecne smesne az se mi to i libilo a ti z vas co by za tim hledali neco seriozniho je treba opakovat ze v tomto filmu to nenajdou tak ovatosa kurva!! ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako ostatní tady i já jsem chtěl dát alespoň 1* za účast Dolpha, ale prostě nostalgie musí pryč! Tohle je skutečně garbage s velikým G. Prostě ani pro ten jeden deštivý večer se nevyplatí tohle dát do DVD přehrávače. Výjimku udělají snad jen zanícení Lundgrenisté. Už jen ten začátek, kdy Dolph zachraňuje děti v Bosně, aby se pak o deset let později proměnil v učitele dějepisu a tělocviku je natolik pitomý, že to dokouká jen ten, kdo u TV usne. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Scenár bol napísaný už v roku 1993. (m.a.t.o.)
  • Snímek byl nominován na cenu Directors Guild of Canada v kategorii nejlepší zvuk (Mark Beck, Jonas Kuhnemann a Wayne Swingle). (Terva)
  • Natáčalo sa od 15. júla do 12. augusta 2002 na strednej škole Sira Johna A. MacDonalda v meste Hamilton, Kanada. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama