Reklama

Reklama

Život je večírek

  • USA Life of the Party (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čerstvě rozvedená čtyřicátnice Deanna se po 23 letech manželství rozhodne konečně získat titul a nastoupí na vysokou školu, kde studuje její dcera... Melissa McCarthyová je scénáristkou, producentkou i hlavní hvězdou této komedie o návratu do školních lavic. Když ji manžel nečekaně opustí, dlouholetá oddaná hospodyňka Deanna (McCarthyová) se místo smutku zaměří na vlastní sebezdokonalení a rozhodne se vrátit zpátky na vysokou školu. A tak skončí ve stejné třídě jako její dcera, která však matčino nadšení příliš nesdílí. Zatímco se bezhlavě vrhá vstříc studentskému životu, stále uvolněnější Deanna – nyní Dee Rock – se oddává svobodě, zábavě a užívá si se členy studentského bratrstva po svém. Nakonec se jí v posledním ročníku navzdory všem očekáváním podaří najít své pravé já! (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (39)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

To jako vážně? Po tomto filmovém zážitku mám pocit, že touto podívanou posunuli hollywoodští tvůrci opět hranice naprosté nesoudnosti, trapnosti a zmaru. Rovnou konstatuji, že jde o totálně podprůměrný hnůj, který mi zkazil celý večer a ani nevím, co mě ve výsledku sralo víc. Přehrávající a nesympatická McCarthy, či její podobně působící nesvéprávné „vysokoškolské spolužačky“? Nudnost, či naprostá nevtipnost? Šíleně debilní zápletka jako celek, či jednotlivé prostoduché scény a retardované dialogy? Nebo chování veškerých postav, za které by tvůrci zasloužili zfackovat až do bezvědomí? No a ten závěr, to byla úplná třešnička na dortu, vážně se mi chtělo zvracet, to už má mysl, ani žaludek nezvládali vůbec. Dějový vývoj, jednání postav, či samotné zpracování je tu prostě tak strašně trapný, že mě pořád vrtá v hlavě, to fakt není těm filmařům hloupý natočit něco tak ubohého, naivního a nesoudného, jako se tomu stalo v tomto případě? Já jsem zkrátka tímto snímkem absolutně znechucen, vážně jsem veškeré dění od prvních minut vůbec nedával a postupem času se ta nesoudnost ve všech směrech jen stupňovala, takže za mě hnus, hnus, hnus! ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

No jasně, není to žádná Oscarovka, ale víte co? Já se bavila od začátku do konce. Film mě nesčetněkrát upřímně rozesmál, bylo to svižné, vtipné a mělo to grády. Postavy byly milé a sympatické a celá atmosféra filmu mi prostě dodala dobrou náladu. Jedna z nejlepších feel good komedií, co jsem za poslední dobu viděla a vůbec bych se nebránila tomu, to vidět znovu. 5* ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Life Of The Party" je vo svojom jadre podľa mňa veľmi schopnou komédiou. Má srdce na správnom mieste, sústredí sa na správne momentky, vie podať svoj príbeh a napriek tomu, že naznačí aj nejaké tie klasické klišé a stereotypy tak sa na ne nesústredí a nie je vôbec deprimujúci. Napríklad si povedzme, že Deana je frustrovaná z toho, že sa jej manžel s ňou rozvádza. Ale súčasne sa na to nesústredí moc. Takisto tu máme nejaké tie školské krásúňky, ktoré budú protivné, ale tiež sa na ne film moc nesústredí. Film zbytočne nerieši klišé ani nejaké zbytočnosti. Namiesto toho sa posúva tam, kde by sa sústrediť mal. A to je skutočnosť, že Deana je na škole so svojom dcérou. Snaží sa učiť, byť so svojou dcérou a jej kamoškami, ktoré ju prijmú ako rovnocennú a musím povedať, že všetky mi boli veľmi sympatické. Melissa McCarthy je tu skvelá ťahúňka, jej dcéra je zlatá, jej kamošky sú zlaté, jej spolubývajúca na izbe je perfektná. Akurát si myslím, že ju mohli trošku viac vypracovať. A čo by som ešte filmu osobne ubral by boli niektoré monológy. Občas ich tam bolo moc. A aj keď to trošku ukazovalo charakter Deany, tak nemám pocit, že by sme tam občas potrebovali toľko monológov. A potom čo filmu ešte neodpustím je jedna otravná a stupídna montáž, kde počas hrania modernej muziky, potrebujú zdemolovať miestnosť pre svadobnú hostinu v spomalených záberoch. Toto fakt nemusím v komédiách a tu to funguje rovnako mizerne. Ale musím sa priznať, že som rád, že som film videl, čo sa o mnohých iných komédiach nedalo povedať. Malo to srdce, bolo to milé, sústredilo sa to na správne veci a výsledne to v mojich očiach funguje. Hodnotenie: B ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO GO - U filmů tohoto ražení musíte pořádně vypnout mozek. V tomto případě to platí dvojnásob, protože Life of the party je tak ujetá záležitost, kterou když muži se svými polovičkami dokoukají, zaslouží metál. Ani nevím, jak jsem to dal já, asi proto, že bylo po půlnoci a mě bylo všechno jedno :) Humor, rozhovory a všechny scény na mě působily jako bych se díval na film z 80. let. Tohle se musí vidět, aby člověk pochopil. Nebýt dabingu, končím po pár minutách. Chtěl jsem ale své ženě udělat radost, a tak jsem s velkým sebezapřením vydržel do titulků. Pokud se ale budu na film dívat někdy znovu, tak to budu zdrogovaný, čtyřku pod kůží nebo ve svěrací kazajce. 50% (with J.) ()

Galerie (44)

Zajímavosti (3)

  • Rodičia Deanny (Melissa McCarthy) sa volajú Sandy a Mike. Rodičia herečky Melissy McCarthy sa v skutočnosti volajú rovnako. (Astonko)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama