Reklama

Reklama

Žhavé místo

Trailer 1

Obsahy(1)

Harry Madox je samotářský muž, cynický podvodník, který se pohybuje na hranici zákona a má za sebou pestrou minulost. Táhne od města k městu, hledá důvěřivé oběti, které by mohl oškubat a většinou se mu podaří zmizet dřív, než všechno praskne. Jednoho dne dorazí do prašného sluncem rozpáleného městečka Taylor v Texasu. Najde si práci v obchodě s ojetými auty, jehož majitelem je postarší George Harshaw a začne pracovat na plánovaném vyloupení malé místní banky vedené excentrickým Julianem Wardem. Do jeho plánů však nečekaně začnou zasahovat dvě zcela odlišné ženy. Na jedné straně vyzývavá blondýna Dolly Harshaw, manželka jeho zaměstnavatele, vědomá si toho, že dokáže zamotat mužům hlavu a zvyklá na to, že vždy dosáhne toho, co si usmyslí. A když si usmyslí, že získá Madoxe, rozehraje známou hru nápadně nenápadných signálů a brzy dosáhne svého. Jenže na druhé straně je tu také Harshawova sekretářka Gloria Harper, nevinně vypadající kráska se smutným pohledem, skrývající před světem nějaké temné tajemství. Ani jejímu kouzlu nedokáže Madox odolat. Velmi brzy tak začnou jeho přípravy k loupeži narážet na nečekané potíže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak to se povedlo nejdřív celej den pobíhám venku ve vedru jak kráva a pak si zapnu film ze kterýho šlo takový vedro a dusno, že jsem si radši nasadil slunečný brejla a namazal pytlíka krémem na opalování. Hledal jsem v programu jestli někde nedávaj dokument o výrobě zmrzliny, ale bohužel a tak jsem zůstal u týhle vskutku žhavý záležitosti. A nelituju ! Don je tady správňácky drsnej, navíc nepodceňuje ani otázku šukání, ale když máte k ruce nadrženou Virginii s Jennifer, tak to jde prakticky samo. V tomhle směru musím ocenit hlavně návaznost dvou scén. Don došuká Virginii, je střih a najednou už Don chmatá u jezírka na Jennifer. Druhá scéna taky dobrá, Don opět došuká Virginii a je zase střih a najednou kouká na Jennifer jak proti němu roztahuje nohy. Miluju tyhle dějový zvraty, škoda že s nabídkou na hlavní roli oslovili tenkrát Dona a ne mě, já bych se po přečtení scénáře vzdal honoráře a ještě bych klidně něco doplatil ze svýho. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chlap, borec jak cyp, je samotář a přijede do města. Ve městě je neuvěřitelně žhavo. Každej na něj čumí jak na zjevení a v tu ránu se k němu přimotají dvě, už od pohledu, čubky. Jedna skutečná se vším všudy a druhá taková něžná, od který by člověk nikdy nic nečekal. Jenže ten co zná ženský, moc dobře ví, že kde je ženská, tam smrdí průser a stejně to ví i tenhle frajer z tajemna. Ten i přes řeči, že si se žádnou ženskou nesmí začít, vošuká jednu a během střihu už to štráduje za další. Od randíčka si skočí ještě jednou za čubkou a letí spát. Chvíle, která si koleduje o průser se následně blíží a žhavá atmosféra nenechá diváka vychladnout. Film na letní filmový večer, při kterém je potřeba pít velké množství osvěžujícího alkoholu, tedy piva, jinak s Vámi film neuvěřitelně zatočí. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Což o to, Madsenka i Connelly jsou hot až až, atmosféru to má taky, ale při tak líném tempu a předvídatelné zápletce jsou dvě hodiny cufíl. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Jeden z řady filmů, kterym se zaplácává divácky neatraktivní vysílací čas na kanálu MGM. Už jsem tam na ukázky z filmu několikrát narazil, ale obvykle film běžel někdy v 6 ráno nebo až po půlnoci. Podle ukázek jsem si myslel, že by to nemuselo bejt špatný, ale zároveň zase nic tak extra, abych si to třeba nahrával. Včera šel film konečně v rozumnou hodinu, takže jsem se na to podíval a byl jsem dost zklamanej. Z těch 130 minut se ve filmu něco zajímavýho odehrává možná tak 30 minut, zbytek je zaplněnej šukánim a nudnejma rozhovorama. V podstatě se to dá shrnout asi takhle - blábláblá, šukačka, blábláblá, šukačka, vyloupení banky, šukačka, šukačka, šukačka, blábláblá, šukačka, krátká epizodka s vyděračem, blábláblá, the end. Sice nejsem žádnej puritán, kterýmu by snad vadil sex ve filmu, ale kdybych se chtěl koukat na film, kde je hlavní náplní to, že hlavní hrdina pořád šuká nebo olizuje vagíny, asi bych sáhnul po nějakym pornu. Filmu se nedá upřít slušná atmosféra a celkem zajímavý herecký obsazení, ale celkově to bylo dost o ničem. Když jsem zjistil, že to režíroval Dennis Hopper, uvědomil jsem si, že z filmu mam dost podobný pocity jako z Bezstarostný jízdy. Hopper jako režisér mě moc nebere. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Letní, ohnivé i erotické dusno. Kdyby mi bylo dvanáct, upustil bych z toho posledního i skateboard.. Třetí do party k U-Turn a Red Rock West (čili nit zápletky: muž cizinec - žhavý zapadákov - krev proudící do penisu - průser - krev proudící z lidí) a po Catchfire zároveň ujištění, že Hopper na režisérské židli rád nechával zahálet hochy ze střižny.. Když bude v záběru nahá Jennifer Connelly, garantuji vám, že stěží odtrhnete oči od jejího...obočí.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Virginia Madsen a Jennifer Connelly představují dvě odlišné ženy – vyzývavou, znuděnou i sexuálně nenasytnou a plnotvarou Dolly a tajemně přitažlivou, plachou a tajemství skrývající Glorii – které v jinak zapadlém městečku nutí muže, aby se za nimi ráčili otáčet. Obě herečky do té doby podprůměrných projektů prorazily překvapivě až o řadu let později, Madsen v příjemné komedii Bokovka, Connelly výrazněji zaujala v Requiem za sen a svůj statut hvězdy dokonala Čistou duší. Mezi nimi poletuje zlodějíček a playboy Don Johnson, do prašného města nedávno přistěhovaný, u kterého je věru jedno, jaké lsti má připravené, protože se celé vyprávění neuvěřitelně vleče a nabízený potenciál ne a ne přetavit v působivější drama. Vychází nám z toho tak délkou přepálený a eroticky dusný thriller, ve kterém se nicméně několik šťavnatějších míst najde!! ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Dahl prišiel s RRW, Stone s U-Turn, no Hopper ich oboch po stránke vizuálu diela schováva do kapsy. A aj napriek tomu, že sa Hot Spot stal mojim najnovším, najsladším objavom, je mu nutné priznať absenciu divácky atraktívneho obsahu. Hoci má s vyššie spomenutými identickú zápletku (vzrušujúca femme fatale {v tomto prípade skutočne neskutočná Virginia Madsen} žiada od tzv. driftera láskavosť v podobe vraždy jej bohatého manžela), ktorú tu Hopper ešte dodatočne rozšíril o plánovanie a lúpež banky a wannabe Krokodýla Dundeeho, pri jazerách fotiaceho nahé devätnástky, ktoré následne vydiera, konverzácie a dialógy medzi všetkými postavami sú úplne prázdne a nič nehovoriace. Pri prednese sú všetci strnulí a stuhnutí, Connelly obzvlášť, vrátane hl. hrdinu. Jedine Madsen fakt ide na doraz a tú šialenosť a dravosť jej postavy je možné cítiť priamo z jej očí. Aj diabolstvo dotiahnuť svoj zvrhlý plán do konca (ten bol asi jediným highlightom celého scenára). Prím ale hrá vizuál. Snímka je obrazovo nádherná, scénografia a lokácie top, scény v Hamilton Pool Preserve pôvabné a westernové srdce Texasu silno pulzuje počas celej stopáže, až tú prázdnotu zapadákova a ten rozpálený dusný 108 °F vzduch cítiš doma cez obrazovku. Dennis Hopper z pozície režiséra nie je brilantný rozprávač, no vo svojskom, extrémne detailnom portrétovaní nekonečných vyprahnutých kútov malomestskej Ameriky (aj krajiny ako takej) nemá súpera. Na päty mu siaha len Dahl a Cimino. Hot Spot – nová filmová láska... (2019) (23.7.2023) (24.7.2023) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak neviem, skúste si pozrieť trailer na youtube, vyzerá to naozaj skvele. Ešte aj obsah ma zaujal, ktorý je o životnom zkrachovancovi, ktorý predáva jazdené autá v texaskom zapadákove, ktorý sa chystá vylúpiť miestnu banku, medzitým sa však zapletie s dvoma ženami - vyzývavou blondínou, ktorá je zvyknutá dostať, po čom zatúži a nevinnou kráskou, ktorá skrýva nejaké tajomstvo. Film vychádza z románu Charlesa Williamsa z roku 1952 Hell Hatha No Fury. Skvelá zápletka, krásne autá 50.tych rokov, skvelí herci, režisér Dennis Hopper, super sexi horúca Jennifer Connelly a dočkáme sa aj nežných kozičiek Virginie Madsen. Ale ono to aj tak ako celok nefunguje. Filmu sa nedá uprieť slušná atmosféra a celkom zaujímavé herecké obsadenie, ale celkovo to bolo dosť o ničom. Neviem či to bolo snímkou alebo že som nemal vtedy svoj deň, každopádne som z toho na konci nemal dobrý pocit. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Aj Don Johnson kritizoval, že film mal byť pôvodne skoro len u lúpeži a nakoniec z toho bolo tak nejak aj chúťky režiséra. A spolu s ním ani Virginia Madsen film ani nepropagovali - ona kvôli nahote. Lebo na začiatku naozaj bolo to texaské sparno brutálne cítiť a zdalo sa, že pôjde o nejaký silný thriller, nakoniec to bolo viac o ženských. A film by nemal byť zapísaný do pamäti len vnadnosťami herečiek. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Virginia a Jennifer se předvedly v parádních sexy rolích a věru měly co ukázat, hlavně Jenn je kus baby a pořád krásná dodnes. Ovšem Don Johnson je úchvatný chlap, takový ten týpek obdařený přírodou být přirozený bez větší námahy a přitom nesmírně charismatický, přesněji nikdo a nic mu neodolá. Nějak už ani nevím o čem film byl, ale ty různé detaily si pamatuju velmi zřetelně.☺ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nekonečný film zo zapadákova v ktorom sa Don Johnson zapletie s dvoma osudovými ženami. Mladučká, štíhlučká a hlavne nahučká Virginia Madsenová a ešte mladšia Jennifer Connellyová. Dočkáme sa aj nejakého toho vydierania, krádeže a vraždičky. Má to neskutočne pomalé tempo a brutálnu stopáž. Ale aj keby to bolo o hodinu kratšie, tak by sa to neskutočne tiahlo. Obidve hviezdičky dávam len za tie dve nahé krásky. Tak často sa tam šukalo, že som mal pocit, že Hopper natočil soft porno a tie dve krasotinky mu uverili, že to bude regulérny film. 4/10. ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Pomalé jižanské blues. Dusná atmosféra texaského maloměsta podtržená tímto pomalým vyprávěním príběhu. Určitě zajímavý thriller. Výborné herecké obsazení. Není důvod nechat se odradit relativně nízkým hodnocením. Produkce: Orion Pictures ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Moderní devadesátkový a hodně hardboiled neo-noir se všemi klasickými prvky, co k tomuto žánru patří - hrdina samotář - správný chlap, co si chce přijít k penězům a nebojí se překročit zákon, vychcaná femme fatale, co se snaží zbavit bohatého manžela, vyděrač, který nutí naivní devatenáctiletou holku krást pro něj peníze atd. Skvělá dusná atmosféra a napětí až do konce. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Docela překvápko.. Příběh se rozplétá přirozeně a působí svěže a nenuceně, přestože se v zásadě drží klasických noirových schémat.. Všichni hrajou parádně.. Ženské jsou hezké.. Chlap je frajer.. A do toho všeho celou dobu v pozadí háže do placu své nezaměnitelné noty Miles Davis.. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Psal se rok 1990 a Dennis Hopper natočil film o zapadákově, ve kterém se nic neděje. Teda jen do chvíle, než přijede Harry Madox a obrátí tenhle zapadákov vzhůru nohama. Jenže není všechno tak jednoduché, že? Pokud se najde někdo, kdo jen na chvilku skočil filmu na špek a v závěru nevěděl, která bije, tak ať mi napíše mejla a já mu koupím ještě větší brýle než ve filmu měla Jennifer Connelly, která mi snad poprvé neučarovala svým výkonem. A to už jsem s ní prošel lecjakou patálií. Neslané i nemastné herecké výkony, přílišné množství nic neříkajících scén a s nimi spojená příliš dlouhá stopáž, dělají z tohoto filmu znuděně coolovej spektákl, ktereý se mervomocí snaží nebýt sám sebou. Ne že by to byla až taková hrůza, Don Johnson je sympatický chlap, Jennifer Connelly roztomilá mladá dáma a Virginia Madsen má krásné tělo, které divákovi nabízí na obdiv, jen je z toho nakonec prostě lehce podprůměrné drama, které vás ubije svou nadstavovanou stopáží. Dva a půl. [březen 2006] ()

Reklama

Reklama