Reklama

Reklama

Žhavé místo

Trailer 1

Obsahy(1)

Harry Madox je samotářský muž, cynický podvodník, který se pohybuje na hranici zákona a má za sebou pestrou minulost. Táhne od města k městu, hledá důvěřivé oběti, které by mohl oškubat a většinou se mu podaří zmizet dřív, než všechno praskne. Jednoho dne dorazí do prašného sluncem rozpáleného městečka Taylor v Texasu. Najde si práci v obchodě s ojetými auty, jehož majitelem je postarší George Harshaw a začne pracovat na plánovaném vyloupení malé místní banky vedené excentrickým Julianem Wardem. Do jeho plánů však nečekaně začnou zasahovat dvě zcela odlišné ženy. Na jedné straně vyzývavá blondýna Dolly Harshaw, manželka jeho zaměstnavatele, vědomá si toho, že dokáže zamotat mužům hlavu a zvyklá na to, že vždy dosáhne toho, co si usmyslí. A když si usmyslí, že získá Madoxe, rozehraje známou hru nápadně nenápadných signálů a brzy dosáhne svého. Jenže na druhé straně je tu také Harshawova sekretářka Gloria Harper, nevinně vypadající kráska se smutným pohledem, skrývající před světem nějaké temné tajemství. Ani jejímu kouzlu nedokáže Madox odolat. Velmi brzy tak začnou jeho přípravy k loupeži narážet na nečekané potíže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (49)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak neviem, skúste si pozrieť trailer na youtube, vyzerá to naozaj skvele. Ešte aj obsah ma zaujal, ktorý je o životnom zkrachovancovi, ktorý predáva jazdené autá v texaskom zapadákove, ktorý sa chystá vylúpiť miestnu banku, medzitým sa však zapletie s dvoma ženami - vyzývavou blondínou, ktorá je zvyknutá dostať, po čom zatúži a nevinnou kráskou, ktorá skrýva nejaké tajomstvo. Film vychádza z románu Charlesa Williamsa z roku 1952 Hell Hatha No Fury. Skvelá zápletka, krásne autá 50.tych rokov, skvelí herci, režisér Dennis Hopper, super sexi horúca Jennifer Connelly a dočkáme sa aj nežných kozičiek Virginie Madsen. Ale ono to aj tak ako celok nefunguje. Filmu sa nedá uprieť slušná atmosféra a celkom zaujímavé herecké obsadenie, ale celkovo to bolo dosť o ničom. Neviem či to bolo snímkou alebo že som nemal vtedy svoj deň, každopádne som z toho na konci nemal dobrý pocit. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé osadenstvo i dobre vykonštruovaný príbeh, ktorý dobre zapadá do zvoleného prostredia malomesta na americkom juhu. Preto ani veľmi nevadí, že je to štylizované do neonoiru s jeho typickými znakmi. Femme fatale so zvodnou mrchou Virginiou Madsenovou je výborný ťah, rovnako ako drsný Johnson v hlavnej úlohe. Len škoda, že tempo sa prispôsobilo južanským podmienkam je veľmi rozvleklé. Kým sa niečo stane, uplynie kopa kopa času. A ani ten záver v štýle 'no a čo' mi neprišiel dvakrát podarený. Tam si to pýtalo nejakú tragédiu alebo nečakaný zvrat. V sumáre ale Hopper na režisérskej stoličke neodviedol zlú robotu. ()

Reklama

Aelita 

všechny recenze uživatele

Hot Spot mezi blond mrchou a tmavovlasou světicí. Muži občas musí nenávidět své mužství, které si vybírá podle dostupnosti, nikoliv podle srdce. Každý má, co si zaslouží. V ideálu ano, v reálu - ne. ___ Jennifer Connelly podle mne je nejkrásnější herečka všech dob. Krása je bezpohlavní, ale harmonická a etická. Jakmile někdo někoho žere, to již není krása, ale nucený hédonismus. ___ Zvlášť na tomto filmu oceňuji vizuální vkus a práci režiséra a kameramana. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Letní, ohnivé i erotické dusno. Kdyby mi bylo dvanáct, upustil bych z toho posledního i skateboard.. Třetí do party k U-Turn a Red Rock West (čili nit zápletky: muž cizinec - žhavý zapadákov - krev proudící do penisu - průser - krev proudící z lidí) a po Catchfire zároveň ujištění, že Hopper na režisérské židli rád nechával zahálet hochy ze střižny.. Když bude v záběru nahá Jennifer Connelly, garantuji vám, že stěží odtrhnete oči od jejího...obočí.. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Žhavé místo je veskrze průměrné až lehce podprůměrné drama/thriller o cizinci, který se dostane to jednoho amerického zapadákova a změní život velké části místního osazenstva. Nutno říci, že to hlavní, co tento film odlišuje od zbytku pelotonu danného žánru je explicitní erotický náboj o který se starají Virginia Madsen a opravdu mladá Jennifer Connelly. Kamera v těchto momentech neuhýbá a střihači se také tolik nečiní. Zbytek není nic extra zajímavého. Nic, co byste se chtěli pouštět podruhé. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (25)

  • Plavecké scény jsou natočeny v přírodní koupališti Hamilton Pool Preserve v Texasu. (Terva)

Reklama

Reklama