Reklama

Reklama

Kiss

(koncert)
  • USA Kiss Rocks Vegas (více)
Trailer
Hudební
USA, 2016, 115 min (Alternativní 60 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedné bláznivé noci v Las Vegas, na střeše Hard Rock Hotelu, přistála helikoptéra s kapelou KISS, která město zabrala pro své legendární show. Nyní, pouze v jeden večer 25. října, máš možnost i TY tuhle show zažít v některém ze sta kin v ČR. Zažiješ pověstné výbuchy ohňů, potoky krve a uši drásající zvuk KISS. To vše s detaily, které můžeš vidět jenom v kině. Nenech si ujít tohle unikátní představení! Přidej se ke svým přátelům z KISS ARMY v celé ČR, zazpívej si hity jako „Rock & Roll All Nite" a klidně si ve svém kině zatancuj. Zažij Las Vegas. (Atlantis Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Lukmignon 

všechny recenze uživatele

První oficiální bluray legendárních KISSáků je pro mě obrovským zklamáním. Koncert je oproti běžným vystoupením dost zkrácený, playlist by mohl být lepší a zvuk? Katastrofa! Kytary i bicí potichu, Paulův zpěv se téměř nedá poslouchat. Snad jen písničky co zpívá Gene nejsou špatný, ale jako skalní fanoušek jsem čekal mnohem, mnohem víc. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že živý koncert to nemůže nahradit. Hlavně zvuk, alespoň v našem kině nebyl ideální. Na druhou stranu seděli jsme v pohodlných sedačkách, nikdo do nás nestrkal a nehrozilo, že by nás někdo polil pivem. Navíc tu byly zajímavé pohledy do publika. Takže, ač nejsem skalním fanouškem Kiss, líbilo se mi to velice. ()

Reklama

Kissak 

všechny recenze uživatele

Krása, koncert mohl být rozhodně celý a ne sestřihaný, ale i tak super zvuk i obraz. Paul Stenley už nezpívá jako zamlada, ale vzhledem k věku už musí být člověk tolerantní a je dobře, že Kiss ještě vůbec hrají. Je škoda že v playlistu chybí třeba I Was Made For Loving You či Hide Your Heart, které na tomhle tour také hráli. Doporučuji koupit si Deluxe Edition (Blu-ray, DVD + 2CD) ve formě krásné knihy plné barevných fotek. V kinech má být údajně delší verze koncertu. Ale nebyla :-) ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Paráda, v kině super obraz i zvuk, to je něco jiného než se dívat v obývaku a to můžete mít velkou obrazovku jak chcete. Koncert neztrácí celou dobu drajv, ale čekal jsem delší koncert (jen 90 minut), i když zakládajícím členům kapely je přes 60 let a jsou přes 40 let na scéně, takže chápu, že už to tolik nedávaj. Sice chyběl jejich hit hitů, který zná kdekdo, aniž by jinak Kiss slyšel a to I Was Made for Loving You, který je dneska taková "popina", že to hraje leckteré radio. Co se týče atmosféry, tak američtí fanoušci teda moc nepařili, to by mi na místě vadilo, zato dělají blbiny do kamery, ukazují tetování, své Kiss malování, děti atd. Ale zážitek v kině s partou lidí hodnotím velice pozitivně, bylo téměř vyprodáno. Dobrá show hodná jména této rockové legendy. ()

Tucne.prasa 

všechny recenze uživatele

KISS je legenda, mám ich rád a bol som na ich koncerte v USA. Ale toto je slabota, až na dve staršie skladby sa tie novšie nedajú počúvať. A to nehovorím o speve a zvuku. Inak naživo je to naozaj zážitok, kopa ohňa a rachot, že pol roka po koncerte budete ľuďom iba odčítať z pier (všimnite si, že na koncerte majú niektorí pod pódiom štuple v ušiach a deti Otíkovské slúchadlá :-) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama