Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků 2

  • USA The Secret Life of Pets 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Teriér Max se horko těžko vyrovnal se skutečností, že není jediným oblíbencem své paničky Katie, a už jsou na obzoru další nečekané změny. Nejdřív se k nim nastěhoval ten chlap, pak Katie začala tloustnout, na nějaký čas odjela, a když se vrátila, přivezla s sebou miminko. Jelikož bylo naprosto bezbranné a neschopné, začal ho Max na každém kroku hlídat a chránit. Z ustavičných starostí si vytvořil nervový tik, na který veterinář Maxovi naordinoval pobyt na venkově. Veliká chyba! Pobyt v přírodě znamená pro každé městské zvíře doslova peklo, tvořené nepřátelskými venkovany (nejhorší jsou krocani). Ani Maxovi kamarádi z prvního dílu nezažívají zrovna dobré časy. Jeho psí láska Brigitte dostane na hlídání Maxovu nejoblíbenější hračku, která jí spadne do bytu plného vzteklých koček, a ona se pro ni musí v přestrojení právě za kočku vydat. Panička bílého králíka Snížka se zase zhlédla v superhrdinech, a tak ho obléká do směšných oblečků. To by Snížkovi až tak nevadilo, kdyby za ním kvůli jeho superhrdinské pověsti nepřišla fenka Daisy a nepožádala ho o pomoc s misí, na kterou králík nemůže stačit. Jestli mají obstát, musí se Max, Brigitte a Snížek postavit svým vlastním strachům a obavám. V první řadě ale zažijí kupu psí, kočičí, křeččí a ptačí srandy v příběhu, po němž se už nikdy na své chlupaté parťáky nebudete dívat stejnýma očima. (CinemArt)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (143)

balcazar 

všechny recenze uživatele

Tajný život maznáčikov je pre mňa presne ako Hotel Transylvánia. Je to animák, ktorý z rôznych príčin nemá na päť hviezdičiek, ale kvalita vtipov mi znemožňuje dať priemerné tri hviezdičky, pretože do tejto kategórie by bol hriech zaradiť ho. Presvedčila ma o tom prvá časť, ktorú som si po druhej opäť pozrel, aby som si potvrdil svoj názor. ()

Kinofil 

všechny recenze uživatele

|| PG || Universal/Illuminations || Rozpočet: $80 mil. || USA: $158 257 265 - ČR: 50 247 773 Kč - Celkem: $429 434 163 || Je to mnohem slabší než jednička, mnohem jednodušší a mnohem méně originálnější. To neznaméná, že mi těch 90 minut neuteklo a že jsem se nebavil. Animace opět na úrovni (Pixaru) a ne, není to v dnešní době samozřejmnost. Český dabing je opět skvělý v čele s Dejdarem. Kéž by takhle s citem byly nadabováné i jiné pohádky a filmy. Příběh se nám rozdělil do 3 linií, aby každá z nich obsahovala oblíbenou postavu, ale stejně nakonec byla o několik minut zkrácená. Postavy jsou tedy ve výsledku nevyužité oproti jedničce. Pro dospěláky to bude menší rakovina než Mimoni a prckům je to jedno. 65%. ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Průměrné pokračování průměrné jedničky, jen tentokrát víc zacílené na nejmenší děti. Příběh rutinní bez nápadu a ruský záporák je hodně podobný Gruovi z Despicable Me (stejné studio). Bez králíka Snowballa s hlasem Kevina Harta a psa s hlasem H. Forda bych šel v hodnocení ještě o stupeň dolů. V tržbách Mazlíčci 2 vydělali o 300 mega míň než jednička, což se solidní sešup a jasný signál pro Universal nedělat trojku. 3* ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo aj slabšie ako jednotka. I keď nadrogovaná mačka bola kúúúl. V prvom rade mi vadilo sledovať tri rozličné príbehy. Povedal by som že ani jeden príbeh nepobavil totálne, ale dajú sa vybrať nejaké sekvencie. Mňa pobavila najviac prvá scéna u Sergeja v cirkuse, alebo miniscéna s červenou bodkou. Žalostne málo, že ? Tak také to je. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička, ale to se dalo čekat. Původně jsem doufal, že se bude pohádka zaměřovat na Evil veterináře, který bude postrach všech zvířátek a v téhle rovině by to mohlo fungovat parádně, ale vydává se to poměrně nezajímavou cestou byť pro děti dostačující. Humor výrazně ubyl a zajímavých detailů jako v prvním díle jsem postřehl také méně. Celkem zklamání, ale na zabití odpoledne to jde. 60% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Mezi závěrečnými titulkami je ještě jedna scéna. (griph)
  • V novembri 2017 bolo potvrdené, že Louis C.K. sa nevráti ako Max po tom, čo bol obvinený zo sexuálneho obťažovania. (Astonko)

Související novinky

X-Meni se loučí totálním fiaskem

X-Meni se loučí totálním fiaskem

09.06.2019

Tohle není radostná zpráva. Série X-Menů se kvalitativně až donedávna držela poměrně vysoko, poslední filmy Bryana Singera ale jasně ukázaly, že série je zralá na delší odpočinek, případně naprostý… (více)

Reklama

Reklama