Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků 2

  • USA The Secret Life of Pets 2 (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Teriér Max se horko těžko vyrovnal se skutečností, že není jediným oblíbencem své paničky Katie, a už jsou na obzoru další nečekané změny. Nejdřív se k nim nastěhoval ten chlap, pak Katie začala tloustnout, na nějaký čas odjela, a když se vrátila, přivezla s sebou miminko. Jelikož bylo naprosto bezbranné a neschopné, začal ho Max na každém kroku hlídat a chránit. Z ustavičných starostí si vytvořil nervový tik, na který veterinář Maxovi naordinoval pobyt na venkově. Veliká chyba! Pobyt v přírodě znamená pro každé městské zvíře doslova peklo, tvořené nepřátelskými venkovany (nejhorší jsou krocani). Ani Maxovi kamarádi z prvního dílu nezažívají zrovna dobré časy. Jeho psí láska Brigitte dostane na hlídání Maxovu nejoblíbenější hračku, která jí spadne do bytu plného vzteklých koček, a ona se pro ni musí v přestrojení právě za kočku vydat. Panička bílého králíka Snížka se zase zhlédla v superhrdinech, a tak ho obléká do směšných oblečků. To by Snížkovi až tak nevadilo, kdyby za ním kvůli jeho superhrdinské pověsti nepřišla fenka Daisy a nepožádala ho o pomoc s misí, na kterou králík nemůže stačit. Jestli mají obstát, musí se Max, Brigitte a Snížek postavit svým vlastním strachům a obavám. V první řadě ale zažijí kupu psí, kočičí, křeččí a ptačí srandy v příběhu, po němž se už nikdy na své chlupaté parťáky nebudete dívat stejnýma očima. (CinemArt)

(více)

Recenze (143)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $158,257,265Tržby Celosvetovo $429,434,163Tržby za predaj Blu-ray v USA $12,330,668Tržby za predaj DVD v USA $7,250,532║ Klasický druhý diel, kde je už len minimum dobrých nápadov a hlavne zábavných heftov. Už to nemá takú trefnú údernosť a ten latovo tenký zlosyn z ruským prízvukom je mimo, nezáživný. Pripomenulo mi to vatovosť samotného filmu Mimoni. /videl v kine: 55%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička, ale to se dalo čekat. Původně jsem doufal, že se bude pohádka zaměřovat na Evil veterináře, který bude postrach všech zvířátek a v téhle rovině by to mohlo fungovat parádně, ale vydává se to poměrně nezajímavou cestou byť pro děti dostačující. Humor výrazně ubyl a zajímavých detailů jako v prvním díle jsem postřehl také méně. Celkem zklamání, ale na zabití odpoledne to jde. 60% ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Film zcela vhodný i pro úplná prťata. Není tady nic, z čeho by mohla začít ronit slzy jako hrachy. Já jsem příznivcem animáků. Ještě se nestalo, že bych svůj potěr odložila v kině jako obnošený kabát. Úspěšně jsem přežila poníky i víly, aniž by mě postihl tik v oku nebo měla otlačený vzorek potahu sedačky na tváři a poslintané rameno. Téměř pokaždé jsem se bavila (mimo pár výjimek). Tihle mazlíci jsou pro mě osobně ale bez náboje ... bez dechu. Jsou pěkní, milí, roztomilí, ale to je asi tak všechno, jinak nuda. Děti v kině se ale smály, a to je dobře. Pro ně především je film určen. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Klasická dvojka, oblíbené postavy se vracejí na scénu, aby prožily nové dobrodružství. Dvě ze tří jsou naprosto v pořádku. Návštěva venkova nebo mise za ztraceným míčkem jsou naprosto v pořádku. Harrison Ford jako zkušený veterán ze statku je boží. Bohužel třetí linie sleduje jakéhosik evidentně čínského tygra a jeho osvobození. Tady se zase jednou lezlo do zadku pro čínské juany. 55% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Neviem, či je to lepšie ako jednotka, pretože si ju už moc nepamätám, no pamätám si, že ma bavila. A pri dvojke uslintaných chlpáčov som sa taktiež bavil. Príbeh, postavy, vtipne scény, či slovenský dabing, všetko sa tu podarilo a ja som sa po dlhšom čase znova fajn bavil, pri niečo animovanom. 75% - 4* ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Jestli by mi někdo dal za úkol abych si vzpomněl na nějaký opravdu povedený animák z posledních let, který není ani od Disney Animation ani od Pixaru vzpomněl bych si pravděpodobně na první Tajný život mazlíčků.... Chytře a mile zpracovaný animák plný krásných barev a půvabné animace, roztomilých zvířat, zajímavých postav a dokáže fungovat i v dabingu. Jednička nastavila laťku příliš vysoko a jisté pokračování to tedy nemohlo mít jednoduché. Jak dvojka obstála? Jsem rád, že je vidět, že nápady tvůrcům očividně nedošli a tudíž se nedá označit zbytečným pokračováním. Dvojka se vydá trochu jiným směrem, trošku pohne charaktery postav a především přehodí několik skvělých vtipů. Stejně jako u jedničky jsem se často pousmál nebo zasmál. A nebylo to takové zasmál jsem se, protože mi bylo trapně. Zasmál jsem se, protože mi to přišlo vtipné. Musí se říct, že Tajný život mazlíčků 2 není nějak revoluční, průlomový a na originální svěží dech jedničky jednoduše ztrácí. Přesto zabaví od začátku do konce, pořád se tam něco děje, králík Snížek si opět krade většinu pro sebe a takový pes Max si projde zajímavým charakterním vývojem spojený především s výchovou malého dítěte. Celá tahle linka je jinak velmi zajímavá a zajímavě se s ní naštěstí pracuje. Max už není takový nafoukanec jako v jedničce a dokonce na konci doslova vyroste v psa, který se nebojí překonat překážky. Animace je opět podařená, zvířata jsou opět pestrobarevná a zajímavá a je tam opravdu vidět práce v detailech což se cení a není to v animované tvorbě samozřejmostí. Soundtrack jinak jako v případě jedničky obstaral Alexandre Desplat a opět se to neskutečně hezký poslouchá především při akčních scénách. Desplat je skladatel, který je výjimečný v dodávání hudby do akčních scén a tedy nezklamal. Ve výsledku důstojné pokračování jedničky a zdařilý animák sám o sobě, kterému láme vaz jenom fakt, že se člověk netratí pocitu, že to napoprvé bylo přece jen originálnější, ucelenější, zajímavější a především lepší. Ve výsledku ale povedený animák pro celou rodinu ve kterém si každý najde svoje... PS: Film je ve většině Republiky promítán v češtině, jen ve Slovanském domě a na Chodově v pobočkách Cinema City dávají film v originálním znění ovšem bez titulků. Pokud jste tedy doufali, že uslyšíte Harrisona Forda jako psa Kohouta v jeho první mluvené roli máte smůlu. Ladislav Županič ale na Fordův bručounský hlas sedí jak ulitý a jinak se v rámci dabingu vrací veškeré obsazení z jedničky- především Martin Dejdar dabuje králíka Snížka (v originále Kevin Hart) a Kryštof Hádek dabuje psa Maxe (v originále Patton Oswalt nahradil Louise C.K. z jedničky, která má po kauze MeToo jednoduše doslova po ptákách...) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Roztomilý detský príbeh, na ktorom sa spolu s dcérami vždy dobre pobavím. Páčilo sa im, veľmi, hlavne ten zajac superhrdina. Dokonca to bolo vraj lepšie ako jednotka s čím musím súhlasiť, pretože to malo hlbšiu myšlienku -poučenie na záver. Nadpriemer. 75/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na jedničce jsem byl s dcerou v kině a tak jsem jí vzal i na dvojku. Koukám, že tady na ČSFD slaví ( zatím ) větší úspěch právě druhej díl. U mě to je právě naopak. Jednička u mě pobrala 3 hvězdy a byla celkem vtipná. Prostě takovej ten průměr. Dvojka je podle mě o něco míň vtipnější a ani samotnej příběh mě nijak extra nezaujal. Pro děti asi dostačující, ale mě tohle už fakt nebere. PS. Sleduju především horory takže můj komentář berte s rezervou. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Tady už se NIKDO ani NESNAŽÍ o náznak příběhu. Tady se jedou tři na sobě nezávislé linky - psi na venkově, záchrana tygra a Gidget kočkou -, které se (jakoby) náhodou protnou v posledních dvaceti minutách. Jako by nestačil nejotravnější herec na světě Kevin Hart jednou v podobě hlasu Snowballa, tak se k němu přidá ještě jeho ženská verze v podobě Tiffany Hadish jako Daisy. Fakt jsem fyzicky trpěl. Vtipné byly asi ty dvě (?) minuty u veterináře... a pak samozřejmě asi ty dvě úvodní minuty závěrečných titulků... než si "majk" vezme zase ten dement Kevin Hart a nezačne rapovat... 20% ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Veselé a zábavné dobrodružství určené pro ty nejmenší diváky, ale i pro některé starší typy jako jsem já, kteří se rádi vracejí do dětských let a kteří mají infantilní sklony ve své DNA. Od tohoto snímku jsem nic moc nečekal a nechal jsem se vtáhnout do poutavého děje plného mluvících zvířecích hrdinů. Napětí se dalo krájet a po mnoha záživných malých příbězích jsem zjistil, že jsem sežral balík karamelového popkornu a tři pytlíky gumových medvídků a začal jsem si říkat na co asi myslí moje krásně zbarvené rybičky v akvárku. Hlavní příběh je jednoduchý a srozumitelný pro všechny věkové kategorie, takže by ho pochopili i pacienti Jedličkova ústavu. Tady jde hlavně o to, že člověk může vypnout všechny funkce a sledovat dění filmu, aniž by při tom potřeboval používat své šedé buňky mozkové. Velké množství zvířecích postaviček se snaží předvádět nespočetně mnoho někdy až trapně vtipných skečů, ale kdyby jste se podívali na ty nejmenší z nás, jak se při tom tváří a kdyby měli šanci hodnotit tento film, tak by to hodnocení vypadalo určitě jinak. Ale, jelikož tento film hodnotí dospěláci, kteří jsou zažraní do svého nudného, trapného a depresivního světa, tak to hodnocení vypadá, tak jak vypadá. I když je hlavní postavou pes Max a jeho čerstvě narozený lidský přítel Liam, tak mně asi nejvíc zaujal hyperaktivní králíček drsňáček, který vždy hraje roli, kterou mu přidělí jeho malá přítelkyně. Ať už je to superhrdina anebo převlečená transka, vždy najde ve své roli zalíbení. To samé druhý podpříběh, který se odehrává na vidlákově přináší velké množství zajímavých zvířecích postaviček a z našeho rozmazleného městského psa Maxe se zde stává hrdinný pes s velkým P. Zde jsou pro mně velice zábavné a zajímavé hlavně dvě postavičky a to přitepleně hudrující krocan a malý, přitroublý, bílý beránek s bílým afrem na hlavě, který zdrhne od stáda do lesa. Další příběh s bílým tygrem se mi zdál o trochu slabší až na tu vsuvku, kdy se z fenky stává prvořadá kočka, což mi připomnělo mnoho příběhů z lidské říše, kdy jistá menšinová skupina není spokojená se svým pohlavím a tak si nechá přeoperovat své nadobíčko a já se ptám„Co na to říká pán Búh?"Tyto podpříběhy se nenásilně spojí a my jsme svědky napínavého vyústění samozřejmě s uspokojivým koncem. Když se člověk dívá na takovýhle příběhy, tak má hned chuť se vrátit do bezstarostných let svého dětství, kdy mlátil na pískovišti své dětské soudruhy lopatičkou po hlavě a proto taky dávám za tuto dětskou akční jízdu plnou zábavných skečů zasloužených 80%. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Secret Life Of Pets 2" je podľa mňa dobrým pokračovaním filmu, ktorý na mňa nejako extra dojem neurobil. Nevyužil veľmi dobre svoj potenciál, pôsobil ako niečo čo sme už videli a ťažko si to vedelo niečo vybudovať, keď trailer ponúkal niečo trošku iné a zaujímavejšie. Dúfal som, že tento film napraví reputáciu Illumination a urobia to tentokrát dobre. A pravda je, že nielenže som s filmom spokojný, ale je podľa mňa oveľa vtipnejší, živší a pôsobí kompaktnejšie. Takže dávam v tomto smere tvorcom veľké plus. Animácie sú skvelé. Tak ako som od Illumination zvyknutý. Nemyslím si, že sú niečím prelomové alebo sa posunuli vo svojej tvorbe niekam ďalej ale fungujú . Film vyzerá dobre. Je farebný, energický a dobre to plynie. Musím sa priznať, že aj príbehy ma v tomto príbehu bavia viac. Možno by som chcel, aby sme miestami niektoré vzťahy rozobrali trošku hlbšie, ale nakoľko sa film sústredí na 3 príbehové línie, tak je to ťažké skĺbiť a nie je čas na všetko. Rooster je podľa mňa dobrou postavou a chcel by som ho osobne poznať viac. No čím si ma film ešte tiež získava je aj vzťah, ktorý majú Max a Duke k malému Liamovi. Tam je krásne vidieť láska psa k človeku. A urobilo to na mňa dojem. Takže opäť tvorcov chválim. Myslím si, že tu ide o príjemný funkčný animovaný film pre celú rodinu. Dostatočne zábavný a dostatočne energický. Pre malých aj veľkých. Zoberte svoje deti a čeknite si ho. Hodnotenie: B+ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přestože první díl nebyl nijak inovátorský, byl překvapivě dostatečně zábavný pro všechny věkové kategorie. Pokračování jede podle klasické šablony, kdy do filmu až násilně cpe všechny oblíbené postavy a přidává další, včetně nových "problémů" se kterými se musejí hrdinové potýkat. Pořád zábavné, ale ne tak jako tomu bylo poprvé. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vše, co jste chtěli vědět o vašich mazlíčcích, ale báli jste se zeptat - část druhá. Druhý díl se v mnohém podobá svému předchůdci a v podstatě pro něj platí to, co jsem napsal u jedničky. Tento film si opět nejvíce užijou děti a majitelé zvířátek. Snímek nabízí řádnou dávku akce (viz linie s bílým tygrem) a místy mile pobaví (viz sjetě ukňouraná Koule, uřvaný krocan, akční bábrle za volantem), nicméně všechno je to poněkud prvoplánové a ploché. Po týdnu si člověk na druhé Mazlíčky možná ani nevzpomene, avšak jako jednorázová a nenáročná jednohubka na volné odpoledne jsou ideální volbou. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jsou zde tři příběhy v jednom. Max dostane na venkově lekci otcovství. Králíček se vydá osvobodit tygříka. A Briggite jde na záchranou misi za pískacím míčkem. Tenhle příběh, přestože měl nejméně prostoru, byl nejvtipnější. Tvůrci evidentně kočky znají, protože způsob, jakým se pes učí kočičím způsobům, byl dokonale odpozorovaný (máchnutí ocáskem do obličeje, šlapání po klávesnici, červený bod). Až tedy na to, že kočky by nikdy neuznaly absolutně žádnou královnu. ____ Maxův příběh byl nenápaditý. ____ Králíčkův protivný. Fakt nemám ráda, a přijde mi to i proti smyslu tohoto filmu, když se z nějakých zvířat dělají monstra - zde to odnesli chudáci vlci. Stejně jako nesympaticky vyznělo zobrazení jejich krutého pána jako karikatura Rusa. SHRNUTÍ: Domácí mazlíčci blbnou, více méně bez nápadu. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Řekl bych že slabší jak jednička, začátek byl pěkný ale pak dobrodružství tlupy psů a koček mi přišlo už jednoduché a ne moc zábavné, na pár momentů. Animace pěkná ale příběh slabší i když jsme viděl krásné okolí a spousty zvířátek. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka bohužiaľ v oveľa menšej miere vtipne vystihuje jednotlivé vlastnosti zvierat a aj hlášok podstatne ubudlo. Po ešte skvelom úvode v ktorom sa zaujímavo vyvíjajú vzťahy v Maxovej ľudskej rodine sa tvorcovia začnú viac sústrediť na zápletku. Ale na nijakú poriadnu neprišli a tak sa dej rozdelí do troch línií a ani jedna nie je príliš zaujímavá. Hlavne tá v cirkuse ma vôbec nebavila. Výsledkom je akurát to, že Max tu má oveľa menší priestor ako minule. Sklamaním je aj to, že Baron je tentoraz za úplného dementa, ktorý len robí grimasy. Nesklame len mačka Koule a jej flegmatické komenty. Mačky sú stále za pachantov, ale nakoniec pomôžu zachrániť situáciu pred zlými vlkmi, takže mačkofilovia budú tentoraz trpieť menej ako minule. Škoda, že sa film viac nezaoberal situáciou s ľudským prírastkom v rodine alebo čímkoľvek pútavejším. Takisto mi chýbal ten orol, ktorý bol tak vtipný v jednotke. Celkovo je to o dosť slabšie ako jednotka, ktorú si kedykoľvek pustím znova, ale dvojku druhýkrát chuť vidieť nemám. Ale rozhodne by som privítal aj trojku, ak by mala lepší príbeh a viac vtipov. 5/10. ()

Související novinky

X-Meni se loučí totálním fiaskem

X-Meni se loučí totálním fiaskem

09.06.2019

Tohle není radostná zpráva. Série X-Menů se kvalitativně až donedávna držela poměrně vysoko, poslední filmy Bryana Singera ale jasně ukázaly, že série je zralá na delší odpočinek, případně naprostý… (více)

Reklama

Reklama