Reklama

Reklama

UFC 202: Diaz vs. McGregor 2

(pořad)
  • USA UFC 202

Poté, co Nate Diaz, původně náhradník za zraněného Rafaela dos Anjose, porazil Conora McGregora a postaral se tak o jeden z nejvíce šokujících momentů v UFC za rok 2016, je tu UFC 202, které tyto dva elitní bojovníky postaví znovu proti sobě. Conor ihned po své prohře hlasitě volal po odvetě a byl téměř okamžitě vyslyšen, když při burácivé bouři fanoušků a jejich ohlasů UFC v podstatě nemělo na výběr. Pak už jenom stačilo, aby Nate Diaz kývl na milionovou nabídku podruhé a UFC mohlo začít plánovat jeden z nejočekávanějších turnajů v jejich historii vůbec. I přes velkolepou Conorovu popravu v prvním vzájemném zápase stále většina fanoušků věří, že se jednalo pouze o náhodu a tentokrát dokáže irský král záporáka z kalifornského Stocktonu zvládnout. Zda mají pravdu, nebo je čeká nepříjemné zklamání a studená sprcha podruhé, se dozvíme ve finální části gala večeru UFC s pořadovým číslem 202! (Rohata krysa)

(více)

Recenze (6)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Means vs. Homasi 5* Krvavá striková řež, která je ukončená TKO. ……….. Lim vs. Perry 5* Opět pěkný a dost jednostranný rychlý zápas ukončený TKO. ……….. (9) Story vs. (14) Cerrone 5* Opět hodně povedený fight ukončený TKO. ………… (1) Johnson vs. (2) Teixeira 5* Tak takhle rychlý KO jsem opravdu nečekal. Pěkná práce. …………. (4) Diaz vs.(c) McGregor 5* Parádní, poněkud jednostranný zápas, i když se Diaz držel a jednu dobu byl i lepší na kardio, ve kterém chybí jen ukončení před limitem. Je to i celkem krvavé. ………… Celově se mi event hodně líbil a i předzápasy nebyly špatné. Za mě 95% :) ()

Onas 

všechny recenze uživatele

Tak se taky pridam do hvezdickovani sportovnich zapsu, pac tohle byla celkem pecka. A uz se ase tesim, az ohodnotim treba prvni polocas odvety posledniho predkola LM 2016 Razgrad x Plzen! Samozrejme za predpokladu, ze bulharska televize vyrobi primy prenos, jinak by to asi na csfd byt nemohlo. Nebo..? ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Neskutečný turnaj .... Především v první řadě neskutečný respekt k oboum. Vyždímali se na maximum a nechali tam uplně všechno. Conor takticky se nenechal vybláznit a ve třetím kole už vypadalo, že to půjde z kopce, ale ukázal i srdce válečníka a vůli. Pak se vrátil a oba to do sebe pumpovali par exceláns. Conor dle mého zaslouženě, kardio polevilo později ale naonec se to na konci vyrovnalo. Co mě překvapilo, tak byla takedown defence a obrana. Diaz prakticky Conora nejvíce dusil právě v těch klinčích, na distanc byl Conor o něco lepší. Parádní fight a po zápase zase oba předvedli vzájemný respekt. Celkem jsem se pobavil, když Conor řikal Natovi po zápase funking warrior :D. Druhý zýpas večera mi Rumble vyrazil dech a takový průběh jsem vůbec nepředpokládal. Je mi Teixeiry líto, ale Johnson je neskutečné zvíře. Takový vypínač a Gloverovi, který pak půl minuty ještě chytal rozhodčího.....no páni. A především to gesto Rumbla, respekt k soupeři a pak jak zpražil diváky bučící na DCho. "mějjte respekt, je to šampion, skvělý atlet". Klobouk dolů. Cerrone fantastický, nechápu jak to dělá, ale ve WW zatim demolice,že se nestačím divit. Kombo jak z mortal kombatu. Dvojnásobný Lim dostal pěknou čočku od náhradníka, to bude skokan žebříčku večera. V prelims perfektní nečekaná demolice Magnyho. Larkin ho nadobro pohřbil s tytulovými šancemi. Škoda, že nepředvádí vyrovnané výkony, s tímto by zavařil většině topky. JJeště ke zmínce stojí Casey, která se zlepšuje zápas od zápasu a jsem na ni v budoucnu hodně zvědavý. Pochvalu zaslouží i ten marnotratný borec Lobov, konečně vypadal, že chce zápasit :) ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Jsem jen příležitostným divákem zápasů MMA, ale narazil jsem na tenhle pořad náhodou na youtube a bez znalosti jednotlivých vítězů jsem si to s nehty okousanými až po ramena řádně užil (fandil jsem Conorovi). ()

Henk123 

všechny recenze uživatele

It's tiiiiiiiime!!! Jeden bomba zápas za druhým, škoda Texeiry, že to dopadlo tak rychle (stejně jak s Aldo vs. MacGr) a škoda Homasiho. A Main event of the night ? Jestli tohle nebyl zápas na remízu, tak co potom ? Oba dva si to zasloužili, ale že by jeden víc ? Za mě možná o fous Diaz... It's a fucking trilogy, MOTHERFUCKERS ! ()

Zajímavosti (1)

  • Zápas Conora McGregora a Natea Diaza bol dôvodom rozchodu Jennifer Lopez s jej vtedajším partnerom Casperom Smartom, ktorý sa naň rozhodol ísť namiesto charitatívnej akcie, kde mal herečku sprevádzať. Jennifer Lopez to tak rozčúlilo, že päťročný vzťah bez debaty ukončila. (Sufferer)

Reklama

Reklama