Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Karolína chodí se Stevenem. Steven je fajn, ale když přijde řeč na jeho rodinu, začne být divný. I když Karolína čeká se Stevenem dítě, představení jeho rodičům se stále odkládá. Steven ví, co dělá. Karolína se však nedá odradit. K setkání musí dojít a všechno se začíná neuvěřitelně zamotávat. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 3/10 Efekty 3/10/// +role Garyho Oldmana, netradiční téma -není to až taková romantika a komedie to taky moc není./// Rozhodně zajímavé téma, které jsem v jiné romantické komedii neviděl. Mno i když jsem se občas pousmál, spíše se vám ve výsledku dostane depresivní a skličující pocit. Rozhodně to není film pro krásný romantický večer. Hudba zde skoro žádná není, takže jediné co vyniká je herecké obsazení a některé zajímavé, dobře zahrané postavy (Beckinsale, Oldman)./// Celkem 34%/// ()

JFL 

všechny recenze uživatele

"Tiptoes" jsou odstrašující příklad projektu, kdy dobré úmysly naberou děsivý směr kvůli naprosté nesoudnosti. Mělo se jednat o melodrama, které bude ukazovat normálnost života lidí malého vzrůstu, ale absurdní scénář a vyloženě blouznivá realizace zapříčinily, že poslední, co kohokoli sledujícího tento počin napadne, jsou myšlenky na normálnost. Čert vem, že se zde všechny postavy chovají jak z bravíčkového fotorománu a mají osudy či zaměstnání jak z nejbláznivější latinskoamerické telenovely (trenér hasičů, těhotná umělkyně, francouzský marxistický motorkář, ezo nána) a že půlka rozpočtu musela padnout na neusálý příliv nových hip kostýmů pro hlavní představitelky. Zřejmě v zájmu přitáhnout k filmu pozornost se casting vytasil s řadou hvězdných tváří v čele s Matthewem McConaugheym, Kate Beckinsale, Garym Oldmanem, Patricií Arquette, Peterem Dinklagem, ale také naprosto všemi lidmi malého vzrůstu, kteří žijí v Hollywoodu a širém okolí (ano, dojde i na Debbie Lee Carrington známou z Total Recall). Tím nejbizarnějším aspektem, který celému filmu podráží nohy (ehm), je fakt, že někoho napadlo, že hlavní postavu malého vzrůstu bude hrát Oldman. Ve výsledku se tak film, který má být dojemným melodramatem o lidech malého vzrůstu, překlápí do bizarní nonstop přehlídky všemožných kreativních způsobů, jak navodit dojem, že Oldman je malého vzrůstu. To znamená nejen to, že celý film strávil na kolenou a že jeho postava chodí o holi, aby se ospravedlnila jeho tím způsobená nemotorná "chůze", ale také že si kameraman a lidé od výpravy dávali všemožně záležet, aby udržovali iluzi jeho výšky. Takže ho někdy vidíme zanořeného do gauče, nebo pochodujícícho za podezřele rozestavěným nábytkem. Finální tečku tomu nasadil český distributor, který film překřtil "Ďáblíci" a klasicky video-šejdířským způsobem ve snaze natáhnout fanynky McConaugheyho naprosto překroutil děj, když na obal kazety plácnul falešný citát "Vynikající příběh a neuvěřitelný Matthew McConaughey, který hraje netradiční postavu". ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film který ač se to nezdá tak vám nabízí k zamyšlení jaké to je žít jako liliput a k tomu vemte dobře hrajícího Matthewa McConaugheyho a především v roli liliputa Gary Oldmana,který mě zde zcela překvapil jak zahrál věrohodně svojí roli liliputa a máte film ze kterého si mužete odnést více než jen zkrácení odpoledne či večera.Za mě celkově 75% a čtyři hvězdy. ()

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Hm, opět nechápu hodnocení ostatních..Ďáblíci jsou pro mě roztomilým filmečkem se spoustou hezkých scén..mísí se tu přesně to, co mám ráda: jistá "lehkost" filmu díky úsměvným scénkám a zároveń zamyšlení se - ať už nad životem liliputánů nebo problematikou vztahu, vyzrálostí chlapa na otcovksou roli...a Gary Oldman je tu perfektní:-) Chápu, že lidem, kterým se příčí jakékoli postižení, tenhle film asi není moc po chuti, ale krásně ukazuje, že jakkoli nemocný člověk má cítění jako my všichni ostatní a když se na to někdo dívá jinak nebo se tomu posmívá, ukazuje jenom svojí omezenost.. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, skvělý Gary Oldman, ale to je vše co může tento snímek nabídnout. Dostat se do lepších rukou a přeobsadit ústřední dvoji (Kate Beckinsale zachraňuje to, že je kočka) mohla by se z toho vyklubat jedna z nejoriginálnějších romantických komedií, takhle mi to nepřišlo ani moc komediální ani romantické. Škoda, dalo se z toho vytřískat o dost víc............ ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Matthew Bright byl za svůj finální sestřih filmu vyhozen, protože se nelíbil studiu. Herec Peter Dinklage naopak prohlásil, že režisérský sestřih byl skvělý a studio jej svým zásahem zničilo. (Gary)

Reklama

Reklama