Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Karolína chodí se Stevenem. Steven je fajn, ale když přijde řeč na jeho rodinu, začne být divný. I když Karolína čeká se Stevenem dítě, představení jeho rodičům se stále odkládá. Steven ví, co dělá. Karolína se však nedá odradit. K setkání musí dojít a všechno se začíná neuvěřitelně zamotávat. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

Siegmund 

všechny recenze uživatele

Opravdu netradiční námět. Ovšem to zpracování mě teda vůbec nenadchlo a vůbec se mi nelíbilo. Český dabing je sice kvalitní, ale obsahy mnoha dialogů jsou natolik ubohé, že mi výrazně kazily dojem z filmu. Celý děj je vlastně složený z potkávání se někoho s někým. A právě tato setkání jsou prošpikována plytkými dialogy. Tento film už rozhodně vidět nemusím a jeho zhlédnutí bych doporučoval jen v případě potřeby zabít čas. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Matt i Kate jsou bezesporu sexy a kvalitní herci, ale tady to mezi nimi nejen, že nejiskřilo, ale ani nedoutnalo. Komedii nekomedii s romantikou neromantikou ocení asi hlavně milovníci liliputánů. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

"Tiptoes" jsou odstrašující příklad projektu, kdy dobré úmysly naberou děsivý směr kvůli naprosté nesoudnosti. Mělo se jednat o melodrama, které bude ukazovat normálnost života lidí malého vzrůstu, ale absurdní scénář a vyloženě blouznivá realizace zapříčinily, že poslední, co kohokoli sledujícího tento počin napadne, jsou myšlenky na normálnost. Čert vem, že se zde všechny postavy chovají jak z bravíčkového fotorománu a mají osudy či zaměstnání jak z nejbláznivější latinskoamerické telenovely (trenér hasičů, těhotná umělkyně, francouzský marxistický motorkář, ezo nána) a že půlka rozpočtu musela padnout na neusálý příliv nových hip kostýmů pro hlavní představitelky. Zřejmě v zájmu přitáhnout k filmu pozornost se casting vytasil s řadou hvězdných tváří v čele s Matthewem McConaugheym, Kate Beckinsale, Garym Oldmanem, Patricií Arquette, Peterem Dinklagem, ale také naprosto všemi lidmi malého vzrůstu, kteří žijí v Hollywoodu a širém okolí (ano, dojde i na Debbie Lee Carrington známou z Total Recall). Tím nejbizarnějším aspektem, který celému filmu podráží nohy (ehm), je fakt, že někoho napadlo, že hlavní postavu malého vzrůstu bude hrát Oldman. Ve výsledku se tak film, který má být dojemným melodramatem o lidech malého vzrůstu, překlápí do bizarní nonstop přehlídky všemožných kreativních způsobů, jak navodit dojem, že Oldman je malého vzrůstu. To znamená nejen to, že celý film strávil na kolenou a že jeho postava chodí o holi, aby se ospravedlnila jeho tím způsobená nemotorná "chůze", ale také že si kameraman a lidé od výpravy dávali všemožně záležet, aby udržovali iluzi jeho výšky. Takže ho někdy vidíme zanořeného do gauče, nebo pochodujícícho za podezřele rozestavěným nábytkem. Finální tečku tomu nasadil český distributor, který film překřtil "Ďáblíci" a klasicky video-šejdířským způsobem ve snaze natáhnout fanynky McConaugheyho naprosto překroutil děj, když na obal kazety plácnul falešný citát "Vynikající příběh a neuvěřitelný Matthew McConaughey, který hraje netradiční postavu". ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, skvělý Gary Oldman, ale to je vše co může tento snímek nabídnout. Dostat se do lepších rukou a přeobsadit ústřední dvoji (Kate Beckinsale zachraňuje to, že je kočka) mohla by se z toho vyklubat jedna z nejoriginálnějších romantických komedií, takhle mi to nepřišlo ani moc komediální ani romantické. Škoda, dalo se z toho vytřískat o dost víc............ ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 3/10 Efekty 3/10/// +role Garyho Oldmana, netradiční téma -není to až taková romantika a komedie to taky moc není./// Rozhodně zajímavé téma, které jsem v jiné romantické komedii neviděl. Mno i když jsem se občas pousmál, spíše se vám ve výsledku dostane depresivní a skličující pocit. Rozhodně to není film pro krásný romantický večer. Hudba zde skoro žádná není, takže jediné co vyniká je herecké obsazení a některé zajímavé, dobře zahrané postavy (Beckinsale, Oldman)./// Celkem 34%/// ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Děj snímku jsem si vůbec nepamatoval, a tak jsem se ze zvědavosti podíval, proč jsem byl při hodnocení filmu s víceméně hvězdným obsazením tak skoupý. Teď již to vím a ve vlastním zájmu si to budu pamatovat. Kate Beckinsale byla už tradičně potěchou pro mé oko, ale jinak neměla stejně jako ostatní mnoho co předvést, protože scénář byl zoufale slabý, dialogy tomu odpovídaly, režisér v sobě nenašel schopnosti, aby z toho se ctí vybruslil, a tak vznikl nesourodý příběh, který se tříštil do samostatných plytkých scén, silné momenty nahradila všemožná klišé, a osudy zde představených figur mi tak byly zcela ukradené. Mohl bych se více rozepsat, ale bylo by to zhola zbytečné, protože všechno podstatné už vypíchl JFL, takže už jen dodám, že mě snímek přivedl k jedinému zamyšlení, které se mi skvěle hodilo do tradičního poučení. / Poučení: Někdy je v životě vůbec nejlepší, když si dva lidé tak nějak zbydou. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Gary Oldman je tam malej. A to je tak všechno, co si z toho zapamatujete. Jedna hvězdička navíc, že to celý odehrál na kolenou. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Ten film chcel asi "príjemne" šokovať. Podarilo sa mu niečo iné. Pomôžem si parafrázou Krchovského básničky: "Ach, ten film byl tak trapnej, bože/jak uprdnutí do soulože!" ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film který ač se to nezdá tak vám nabízí k zamyšlení jaké to je žít jako liliput a k tomu vemte dobře hrajícího Matthewa McConaugheyho a především v roli liliputa Gary Oldmana,který mě zde zcela překvapil jak zahrál věrohodně svojí roli liliputa a máte film ze kterého si mužete odnést více než jen zkrácení odpoledne či večera.Za mě celkově 75% a čtyři hvězdy. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Žádné mimořádné herecké výkony, ale námět netradiční a mimořádný. Očekávala jsem podle zadání komedii, ale žádná se nekonala, ba i té romantiky tam bylo poskrovnu. Jenže námět byl hluboce lidský, člověk se musel zamyslet nad skutečnosti, že i takoví lidé mezi námi žiji. (Nechci úmyslně nic prozrazovat, protože v tom je celá ta pointa). Řekla bych tohle : láska tělesná je důležitá do doby než se z ní narodí potomek. Není-li její podpůrnou složkou láska duševní, pak po narození potomka může nastat "krach". Je to velmi psychologický film, jakkoli jeho název zní šprýmovně. Po ukončení filmu, se musíte hluboce zamyslet, co byste v takovém případě dělali vy a jak byste se zachovali. Matthew McCONAUGHEY v mimořádné a nezvyklé roli. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek jsem viděla před pár lety,a musím říct, že si na něj vzpomenu, kdykoliv v nějakém filmu vidím trpaslíka nebo trpaslici.A pokaždé si vzpomenu, jakou fyzickou, ale i psychickou bolest prožívají, jak je u nich v životě všechno jinak, ale nejen v jejich, ale i životech jejich blízkých.Skvělý Gary Oldman i Matthew McConaughey....stojí za podívání. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

No jak tenhle film hodnotit?? Je to tezky mnoho lidi se k nemu bude chovat odtazite, s neduverou a nekteri mozna i s odporem. Stejne tak jako nekteri lide k nasim mensim spoluobcanum. Mozna i proto tento film nebude mit tolik hvezdicek, kolik by si zaslouzil.Neni to buhvi jak inteligentni a chytry film, ale pojednava o vecech o kterych neradi slysime a natoz jeste vidime. Vetsina recenzi tady radsi zakriva oci, mluvi o tom jak je to trapne. Ale co tam bylo trapne???? To ze se zamiluje clovek vetsinoveho vzrustu do cloveka mensiho?? Tak jestli tohle je trapne, v tom pripade je trapny uz jen ten samotny vyrok. Komedie???? Ani nahodou, spis romanticke drama. Herecky to bylo velice dobre zahrano, predevsim Gary Oldman "vycnival"(svym vykonem pochopitelne. Zde plati ze i maly clovek dokaze zahrat velkou roli - obrovsky). No a ten konec?? Prijit to muselo. Ja davam 4*. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Děj málo košatý a nic neříkající. Z režijního hlediska nic moc. Jediné co bych na tom vyzvedl: asi některé herecké výkony. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštnejší film ako by sa zdalo, možno nie je úplne dotiahnutý a chýba mu viac vecí, no preto by som ho nezatracoval. Nedá sa povedať, že by nefungoval alebo, že by tu bolo niečo jasne podpriemerné. Po všetkých stránkach je to priemer, akurát je pravda, že by sa z námetu dalo vytrieskať oveľa viac. A ešte jedna vec je, že je tu hviezdne obsadenie, tak keď nič, tak aspoň sa je stále na čo dívať. 60% ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal sympatickou nezávislou ujetinku o trpasličích lidech a on zatím romantický cajdák. Navíc zcela bez nápadu a děje. Námět nabízí víc než dost možností jak vytvořit zajímavé situace, vážné i komické. To vše zůstává zoufale nevyužité. Zbývá jen zmalovaná Kate Beckinsale, která ve filmu ve dne v noci vypadá jakoby právě přišla od kadeřníka, a docela ucházející Gary Oldman, který dává do role mnohem víc, než si ta role zaslouží. 45% ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Málokdy se mi stane, abych se dost diametrálně rozcházela se zdejším počtem hvězdiček.... Ale tenhle film (rozhodně ne komedie!) mne opravdu zaujal hlavně pro to dilema, které má hlavní hrdinka (a které by v její kůži těžce řešila každá žena - a těsně před porodem se něčeho podobného vskrytu duše a přes všechny ultrazvuky apod. každá obává). Herecké výkony se mi zdály uměřené a hlavně klobouk dolů před Gary Oldmanem. ()

FritoleXx odpad!

všechny recenze uživatele

Je dobře, že vznikají filmy o společenských problémech jako tenhle, ale tohle bylo totální utrpení sledovat kvůli velmi ale velmi slabému scénáři. Tolik zbytečných rozhovorů a scén se jen tak nevidí. Matthew Bright by zasloužil zavřít za plýtvání talentem herců a lidi zodpovědní za některé kostýmy a účesy Kate Beckinsale by si měli posedět v chládku s ním. A nevím jestli se hercům nechtělo nebo co, ale jediný, kdo projevil trochu zájem o herectví, byl Gary Oldman... Ostatní mi přišli jako kdyby to chtěli mít co nejrychleji zasebou a jen odkecali co měli ve scénáři. ()

Reklama

Reklama