Reklama

Reklama

Zahradní proměny

(pořad)
  • Česko Zahradník na zavolanou (více)
Reality-TV
Velká Británie, 2015, 25x45 min

Obsahy(1)

Nikdo nemusí být profesionálním zahradníkem, aby dokonale využil přednosti své zahrady. Expert vystupující v našem seriálu nabízí divákům tipy a nápady, které jsou velice jednoduché, ale jejich použití přinese nadmíru účinné a efektní výsledky. Tak se může stát zahradničení pro člověka opět zdrojem radosti, místo aby mu zahrada působila neustálé nesnáze, dělala z něho otroka a připravovala ho o všechen volný čas. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (4)

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Jako zahradní architekt se samozřejmě dívám. A docela se bavím (v různém slova smyslu). Jediné, co bych vytkl je naprosto šílený a neodborný a nesprávný překlad do české verze. Lze ještě pochopit u některých, v ČR téměř neznámých, rostlin, ale nemůžu pochopit u jednoduchostí typu kopretina a kakost, a zejména pak jezírko překládat jako rybník je stvůrné. Protagonisté - Charlie a bratři - jsou zcela super. Charlie má drive, bratři jsou sexy, každý jinak. Užívám si to. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Mám radši ekologický koncept příroda jako divočila než příroda jako zahrada, ale některé zahrady jsou úžasné divočinu trochu připomínající. Zvlášť když jsou s vodou. Z toho by si u nás měli vzít příklad lidé žijící v ekologické monokulturní poušti v satelitech měst. ()

slowfox 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem v tomto seriálu neobjevila nic co by mě kdovíjak inspirovalo. Proměny jsou šité dost horkou jehlou, některé úpravy nesmyslné a jen na oko, které nemohou mít moc dlouhého trvání, například cestičky mezi záhony pouze z udusaného písku navíc u domu kde mají kočky, které to hned rozhrabou. K tomu afektovaná architektka Charlie je dost šílená :D ()

Booomer odpad!

všechny recenze uživatele

Mno, viděl jsem dva díly a za mě docela průser. Je to vidět i na bezprostředních reakcí majitelů upravených zahrad. Jediný, kdo práci paní zahradní architektky dokáže ocenit je sama paní architektka. Neměl by někdo takový mít aspoň trochu vkusu? ()

Reklama

Reklama