Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze (6)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Billy Bob tu dělá minimálně dvě ze tří ⭐. Goliath má přitom zdánlivě všechno. Exmanželku, alkoholika, pomstu i záporáka s půlkou ksichtu. Jenomže sám seriál nemá ani tu půlku. Potuluje se mezi civilností Bosche a třeskutostí Better Call Saul a doufá, že to začne nějak fungovat. A možná začne. Nejdřív ale v další řadě. ()

hony23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jedné straně sporu zbrojní gigant, na druhé rodina po jeho mrtvém zaměstnanci. Na jedné straně renomovaná právní společnost, na druhé její bývalý spoluzakladatel, který přišel o vše a svůj život utápí v alkoholu. Kdo má rád právní dramata, ten si přijde na své, byť se většina seriálu odehrává mimo soudní síň. Bobík Thornton je samozřejmě hlavní hvězdou a vy s potěšením sledujete, jak vyjebe s těmi právnickými zmrdy ze své bývalé firmy. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tieto drámy zo súdneho prostredia zbožňujem. Najväčšou devízou filmu je bezchybný BB Thornton. Jeho postava má v sebe príchuť stroskotanca, ale jeho podanie je drsné a zároveň citlivé. Zbožňujem ho ako herca a som veľmi rád, že si strihol takúto postavu. Neuveriteľne mu svedčí. Seriál je premyslený a má v sebe plno postáv. Tie prechádzajú mikro aj makro vývinom a pomáhajú dotvárať komplexnosť sveta. Niektoré dejové línie sa neuzatvorili, iné áno. A všetko pekne odsýpa. Koniec by som mohol možno označiť za trošku naivný, ale v zásade mi to až tak nevadilo ( hovorím teraz o súdnom konci, nie o posledných minútach ôsmeho dielu). Výborne obsadená Molly Parker slúži ako ultimátna bitch, ale pred porotou je ako chlebík s medom. Každí z hercov si to náramne užíva a mňa ako diváka to baví pozerať. V zásade sa to nesnaží byť ničím viac, ako oldschool príbehom a možno práve preto to funguje. Uvidíme čo prinesú ďalšie série. Takto zatiaľ veľká spokojnosť. David. E. Kelley má čuch na dobré námety. 1.séria - 80% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K první sérii jsem se dostal úplnou náhodou (veškeré díky patří Blerontinovi), první epizoda mi připadala trochu rozpačitá, ale pak jsem se do něj totálně ponořil. Vnímám ho jako vynikající drama s prvky thrilleru o boji partičky zoufalců okolo Billyho McBridea (Billy Bob Thornton) proti téměř všemocné zbrojařské korporaci, zastupované právní firmou jeho životního nepřítele Donalda Coopermana (William Hurt). Sezóna měla téměř po celou dobu výbornou atmosféru, obsahovala řadu záludných twistů a velmi slušné až vynikající herecké výkony. Trochu mě zklamal závěr soudního procesu, naštěstí to nebyla poslední scéna a úplný závěr vyzněl daleko lépe. Určitě musím vyzvednout i soundtrack a výborné provedení úvodních titulků. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama