Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze (7)

Michelle75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně povedená série, kde se objevují místy i kabaretní části, které celou tuhle kauzu podtrhávají a přitom působí "odlehčujícím způsobem. Hodně povedený vizuál, čínská část města působí autenticky a v nočním světle prostě skvěle. Působí to snově skoro jako od Lynche.  Jednotlivé  postavy jsou velmi  dobře obsazené a hlavně jedna vedle druhé hodně jiné a zajímavé, což už samotnému seriálu dává velké plus, ....líbí se mi jak ty staré, které pojí zvláštní přátelství, tak ty nové- zápornější, a i ty ostatní. J.K. Simmons se tady dobře vyřádil. Prostě skvělý seriál, který je inteligentní a stále překvapující. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všetky zložky z predchádzajúcich sérií ( halucinácie boli nahradené snom) sú zúžitkované tu. Zmena prostredia ( San Francisco), upršanosť, neóny čínskej štvrte a farmaceutické firmy ako zlo s tvárou J.K. Simmonsa sú dominantou hlavnej dejovej línie. Tou druhou sú meniace sa vzťahy u hlavných aj vedľajších postáv. Ono Goliath nikdy nebol invenčný seriál. Všetku svoju pútavosť vsadil na Billy Bob Thorntona ku ktorému sa pridala fantastická Tania Raymonde. Všetky série boli okorenené o nejaké zaujímavé zvučné mená a inak sa išlo na istotu. Vo výsledku som spokojný. Malo to grády. Malo to žijúce a neustále sa vyvíjajúce sa charaktery a ja som každý krát držal hrdinom palce v ich dakedy takmer bezútešnom ťažení po spravodlivosti. A zároveň to bolo kopec krát inteligentné. Aj napriek tomu, že som tam našiel veci, čo mi prekážali a s ktorými som nebol vždy stotožnený. Ale ako celok to bola príjemná seriálová udalosť. A ja som si ju užil. 4. séria 90% ()

Reklama

theSaint 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až komiksový vibe. Neony, déšť, cigára ve tmě. Tak to můžu. Ovšem také opět zvláštní výlety do podvědomí Thortona, které mě tak děsně nebaví a lezou na nervy. Kdyby nebyly, kulový by se stalo. Jakési kabaretní vložky taky mimo. Nevím proč tvůrci na těch podivnostech tak lpí, když první série fungovala tak skvěle bez nich. Čtvrtá by byla výborná bez těch rádoby "cool kokotin". ()

zahadum 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ posledná štvrtá séria sa vrátila na zem a bola naozaj špičková ! Miestami snové výjavy boli zase ako niečo od Lyncha ale dokonale pasovali do napätého súdneho procesu. To aká zákerná je BIG PHARMA si nemusíme pripomínať, stačí sa DNES rozhliadnuť okolo seba a hneď vidíme o čo jej ide aj v súvislosti s tzv. covid divadlom. 100 % ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama