Reklama

Reklama

Vyhořelý právník dostává druhou šanci, když souhlasí podat žalobu za neúmyslné zabití na největšího klienta jeho bývalé právnické firmy. (Prime Video)

Recenze (4)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// B. B. Thornton si to jako obvyklé podává s přehledem a jako bonus tady na to není sám a minimálně od Marii Bello, Olivie Thirlby, Williama Hurta nebo Tanii Raymonde bych toho rád viděl i víc, jenže děj to prostě zabíjí. Krom příliš okatého tlačení na konspirační linku se tu totiž hromadí jedno klišé za druhým a vážně nemám pocit, že bych to všechno už někde předtím neviděl. Plus líp. Potenciál tu je, ale příliš mnoho důvodů k dalšímu sledování ne. 6/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první epizodě si nejsem úplně jistý,jestli jde o drama,první díl na mě spíše působil jako thriller.Základní dějová linie je tradiční,z údajné sebevraždy se vyklube něco víc,velká firma si drží nade všemi kontrolu výhrůžkami a penězi,prostě je to málo objevné.Ohodnotil bych za běžných okolností třemi hvězdičkami,ale to by nesměl být Billy Bob Thornton tak dobrý,ještě jsem neviděl film nebo seriál,který by díky němu nebyl o hvězdičku lepší. ()

JohnyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to hrozne hlúpučké a nezachraňuje to ani charisma Billyho, pretože, aké sračky mu scénaristi hádžu pod nohy to sa len tak nevidí. Ale kvôli Billymu im ešte jednu šancu dám. ()

Reklama

Reklama