Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze (10)

stOKYi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

neskutočná jazda, druhá séria dokonca ešte lepšia ako prvá. Záporák záhadný, charizmatický a neskutočný psychomat. Ostatné postavy sa určite nedajú zahanbiť. Úchyláci, čudáci a jeden diel lepší ako druhý. Príbeh graduje, postupne sa odhaľuje až nakoniec....však nechajte sa prekvapiť. Určite u mňa TOP. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozbeh to má parádny. Nie len postavami ale aj príbehom. Téma kartelov je podľa mňa stále funkčná, bez rozdielu v akom žánri a príbehu ich použijete. A platí to v zásade na každú kriminálnu organizáciu. Thornton tentoraz ide do úzadia a zatieňujú ho pomerne aktívne a rovnocenné ženské postavy. Skvelo mu sekundujú a vytvárajú tak potrebný balans medzi emóciami, vtipom a zľahčovaním nepríjemných vecí. Séria je vo veľa smeroch nepríjemná, bezútešná a zaváňajúca až nihilizmom. Goliáš tentoraz vyhral. Sledovať tú snahu, aby sa tak nestalo bolo v mnohých prípadoch ubíjajúce. A hoci mám určité výhrady k logickým lapsusom, zbytočným odbočkám a pre mňa nefunkčnej romantickej línií, stále považujem Goliáša za kvalitný seriál, ktorý plynul pomerne rýchlo a bez zbytočnej vaty. Prvá séria sa mi vo finále páčila viac. Uvidíme čo prinesie pokračovanie. 2 séria - 75% ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I druhá řada si ponechává atributy první série,byť odlišnosti se dají najít,ale tentokrát tu chybí ta tenze,která byla mezi hlavními rivali (Hurt/Thornton). Dramaticky to šlape, Thornton září,přesto mně to nevtáhlo tak,jako první série.Možná proto,že tentokrát je tu vícero rovin,které se hůře jako celek vnímají (jeden magor vedle druhého).Teprve dva závěrečné díly to napravují. ()

hony23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se dlouho tváří býti ještě lepší, než ta první a prvních 6 dílů je skutečně pětihvězdičkovou podívanou. Bohužel při psaní scénáře 7.epizody byli autoři zřejmě na LSD a i ten závěr se dal určitě vymyslet líp. Chybělo mi tam nějaké soudní přelíčení, ve kterém by si Billy Bob namazal protistranu na chleba, čili to, v čem je jeho postava nejzábavnější. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že jsem druhou řadu seriálu viděl, protože jsem se u ní dobře bavil, tvůrci nepřišli s jedinou nudnou epizodou a Billy Bob Thornton byl tradičně ve skvělé formě. Přesto na mě celá záležitost nezapůsobila tak jako první série. Po dvou řadách mohu taky zodpovědně prohlásit, že bych si nepřál, aby mě před soudem zastupoval někdo jako Billy McBride; jasně proces by pro mě zřejmě dopadl skvěle, ale... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama