Reklama

Reklama

Goliáš

(seriál)
Trailer 2
USA, (2016–2021), 27 h 17 min (Minutáž: 38–65 min)

Hrají:

Billy Bob Thornton, Tania Raymonde, William Hurt, Maria Bello, Olivia Thirlby, Sarah Wynter, Ever Carradine, Nina Arianda, Molly Parker, Damon Gupton (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Americký seriál přináší příběh Billyho McBridea (Billy Bob Thornton), někdejšího špičkového právníka, který v současnosti tráví většinu dne v barech, ale nechá se přesvědčit, aby se ujal případu, jenž byl odložen jako sebevražda. McBride se kauzou začne blíže zabývat, aby zjistil, že se dostal na stopu něčeho velkého, něčeho, co ho může postavit proti jeho bývalé právní firmě a co může ohrozit nejen jeho, ale i jeho nejbližší... (Necrotongue)

(více)

Recenze uživatele Eleanor05 k tomuto seriálu (1)

Goliáš (2016) 

Po dvou dílech musím konstatovat, že to jde pěkně po povrchu. Postavy jsou jedno velké klišé - ztroskotaný, chlastající a hláškující kdysi slavný právník, kterému pomáhá ukecaná ženská od rány ve středních letech a krásná prostitutka a k dovršení všeho proti právníkovi stojí až směšně přestylizovaný záporák s ohořelou polovinou obličeje, co sedává v tmavé místnosti za zvuku vážné hudby. Jako fakt? :D Moc mě to nemotivuje dívat se dál. ()

Reklama

Reklama